Dodaj firmu

Alu Roki vulkanizer

Ukoliko vam je potreban proveren i siguran servis za sve vrste vulkanizerskih usluga „Alu felne Roki“ je pravo mesto za najtraženije intervencije na kolima.
Pročitaj više

Oblakovska 2a, Nemanjina 97 Veliko Orašje
Savski venac, Beograd

Čuvanje guma Mutata Auto Bulevar

Mutata Auto Bulevar je jedan od vodećih u regionu kada je u pitanju popravka guma (putničkih i teretnih). Čak 95 % svih mogućih oštećenja bude popravljeno od strane naših iskusnih vulkanizera. Kod nas ćete dobiti sledeće usluge: montaža guma, zamena guma, reglaža trapa, balansiranje guma, krpljenje guma, čuvanje guma
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara, Beograd

Čuvanje guma Adam auto servis

Vulkanizer Adam već 36 godina brine o Vašem četvorotočkašu na dve lokacije u Beogradu, bilo da su Vam potrebne vulkanizerske usluge, centriranje trapa ili ispravljanje felni. Takođe, kod nas možete pronaći auto gume vodećih svetskih brendova svih dimenzija.
Pročitaj više

Tošin bunar 166
Zemun, Beograd

Čuvanje guma Nađa Cars – Vulkanizerske usluge

Vulkanizerske usluge, zamena guma, balanistranje, hotel za gume, prodaja guma u Batajnici.
Pročitaj više

Jasenovackih mucenika 22
Zemun, Beograd

Vulkanizer SmartPro čuvanje guma

Vulkanizerske usluge za Smart vozila u Beogradu. Hotel za gume, balansiranje guma, zamena guma, prodaja.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Čuvanje guma Dojčinović Autocentar

Autocentar Dojčinović nalazi se na Čukarici. Kvalitetno dubinsko i spoljašnje pranje automobila, vulkanizerske usluge, poliranje farova.
Pročitaj više

Milorada Jovanovića bb
Čukarica, Beograd

Čuvanje guma Vulkanizer IĆA

Vulkanizer Ića već 25 godina uspešno rešava sve probleme sa gumama na putničkim automobilima i kombi vozilima. Jedan smo od retkih servisa u gradu koji vrši balansiranje točkova bez centralne rupe, koji su karakteristični za francuska vozila.
Pročitaj više

Vodovodska 6, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Čuvanje guma Vulkanizer ŽIGIĆ

Vršimo sanaciju oštećenja čak do 7cm ! Primenjujemo jedinstvenu nemačku metodu i garantujemo 40% ojačanje na mestu gde je fleka odrađena! NOVO - usluge auto mehanike i punjenja auto klima po najpovoljnijim cenama…
Pročitaj više

Bulevar JNA 5
Voždovac, Beograd

Vulkanizer AC Krug

Voždovački kružni put 17a, Beograd
Voždovac, Beograd

Vulkanizer Branko i Rade

Naša vulkanizerska radnja "Branko & Rade" Vam nudi i izlazak na teren za vulkanizerske usluge. U najkraćem vremenskom periodu, dolazimo do lokacije na kojoj se nalazite i rešavamo nastale probleme sa Vašim vozilom.
Pročitaj više

Miška Kranjca 2d
Rakovica, Beograd

Čuvanje guma Vulkanizer Shop Invest

Vareska bb
Rakovica, Beograd

Čuvanje guma Mutata Vulkanizer Železnik

Vulkanizer Mutata nalazi se u Železniku. Specijalizovan je za vulkanizerke usluge, zamenu guma, balansiranje, prodaju guma, čuvanje guma.
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2 (bivša Živana Panića 2) Železnik
Čukarica, Beograd

Vulkanizer Auto centar Nesa

Vulkanizer Auto centar Neša je savremeno opremljen servis koji svim vlasnicima motornih vozila nudi kompletne vulkanizerske usluge. Pored montaže, demontaže i balansiranja guma, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor novih i polovnih pneumatika, po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Kneza Viseslava 59
Rakovica, Beograd

Da li ste culi za uslugu Čuvanje guma? Gotovo svi vozači imaju istu dilemu: gde sa letnjim gumama zimi i gde sa zimskim gumama leti? Ovo pitanje ponekad se pretvara u pravu noćnu moru, međutim, rešenje postoji u vidu usluga čuvanja vansezonskih guma. Pošto gume tu odmaraju do sledeće sezone, ovakvo skladištenje se popularno naziva i „hotel za gume“.

Šta podrazumeva usluga čuvanja guma?

Verovatno vam se dopala ova ideja, kako da se rešite guma koje vam nisu potrebne tokom aktuelne sezone, pa ćemo reći i šta podrazumeva ova usluga. Dakle, to je skladištenje guma po svim standardima, uzimajući u obzir način skladištenja, sortiranje i numerisanje guma. Svaka guma dobija svoj jedinstveni identifikacioni broj (ID). Tako ne može doći do bilo kakve greške, vaše gume čekaju na vas. 

Kako izgledaju skladišta za gume?

Svakako vas zanima i kako izgleda ovaj „hotel za gume“ u kome one prespavaju zimu ili leto, do naredne godine. Veoma je važno da  prostorije za gume budu bez jake svetlosti, ali isto tako i da budu opremljene specijalnim regalima za čuvanje guma. 

Kada dođete u servis i donesete svoje gume, stručno i ljubazno osoblje će ih pregledati, oceniti njihovu ispravnost za sledeću sezonu, pre nego što gume budu primljene na čuvanje.

Sve gume su osigurane kod prvorazrednih osiguravajućih kuća.

Čuvanje guma – iskustva

Na kraju svake zime ili leta, potrebno je zameniti set guma. To se može učiniti na dva načina, a to su: da vam oba kompleta guma budu montirana na felne, i tako da skladištite gume zajedno sa felnama, ili da skladištite samo gume i da prilikom zamene guma radite montažu, odnosno demontažu sa felni.

Jednostavniji način je imati oba kompleta guma monitranih na felne, ali je takva varijanta nešto skuplja jer dodatni komplet predstavlja investiciju. Montaža i demontaža guma na felnu nešto više košta nego prosta zamena celog točka. 

Kod profesionalnih vulkanizera dobićete uslugu skladištenja i čuvanja guma uz određenu naknadu. Potrebno je da znate, da nije svejedno gde i kako čuvate svoje gume, kako bi one zadržale svoju ispravnost. Stoga je bolje da sebi uštedite muke, i da ovaj posao prepustite ovlašćenim licima, koji će to profesionalno odraditi za vas. 

Vulkanizeri će pre nego što skinu gume, označiti pozicije na kojima su se nalazile, kako bi sledeće sezone prednje gume stavili na zadnju, a zadnje gume na prednju osovinu, što se naziva rotacija guma. Ovaj postupak se obavlja iz razloga jer se gume na različitim osovinama nejednako troše.

Točkovi će biti oprani vodom i dobro obrisani, čime se sprečava nastanak korozije. Vulkanizeri će izvaditi komadiće šljunka ako ih ima u kramponima gume. I kao što smo napomenuli, skladišta za gume su hladna, suva i mračna mesta, gume se ne smeju držati tamo gde ima ulja, hemikalija ili goriva. Ovo su neke greške koje biste mogli napraviti ukoliko sami neadekvatno čuvate svoje gume, pa vam preporučujemo da se obratite vulkanizerima radi pružanja profesionalnih usluga.

Čuvanje guma – cena:

Čuvanje pneumatika po sezoni, kreće se od 1500 do 4000 dinara. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate vulkanizerske radnje ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane