O nama - BEAUTY CENTER LOTOS


Svaka devojka, dama, žena koja drži do sebe i svog izgleda treba da ima uredne i negovane ruke i noge, a posebno nokte. Lotos Beauty Center nudi Vam profesionalne usluge da Vaše ruke opet budu nežne, noge uredne, a nokti da zasijaju u punom sjaju!

Da biste imali savršene nokte, negovane ruke i glatka stopala potrebna je redovna nega i profesionalni manikir i pedikir. Zato, ne čekajte, ne dvoumite se, već odmah posetite Lotos Beauty Center.

Usluge koje Vam nudimo su:

  • -manikir
  • -pedikir
  • -manikir sa lakiranjem

Lotos Beauty Center je veoma posvećen pružanju kvalitne usluge kako biste Vi drage dame bile zadovoljne. U radu koristimo savremene preparate koji daju najbolji efekat u pružanju kozmetičkih i estetskih tretmana.

Napominjemo da je bar jednom mesečno potrebno uraditi profesionalni manikir i pedikir kako bi Vam ruke i stopala uvek bili negovani.

Lepi nokti su ukras svake ženske ruke i bar jednom nedeljno potrebna im je redovna nega i profesionalni manikir. Stojimo Vam na usluzi da vašim rukama i nogama darujete kvalitetan tretman.

Pored manikira i pedikira Lotos Beauty Center nudi Vam i sledeće usluge:

Lotos Beauty Center pruža Vam usluge da uvek izgledate negovano, lepo i atraktivno. Uz nas ćete uvek biti lepe, primećene i u trendu!

Zašto baš Lotos Beauty Centar? Zato što Vam u prijatnom ambijentu nađeg salona nudimo lepezu kozmetičkih usluga, zato što žellimo najbolje za naše klijente i zato jer su nam Vaše potrebe na prvom mestu!

Mi i te kako obraćamo pažnju na detalje u pružanju tretmana. Posetite nas i uverite se u kvalitet usluga koje Vam nudimo. Doživite profesionalnu uslugu, iskrenu ljubaznost, visok kvalitet usluga i zadovoljstvo što ste nas posetili, i izabrali baš Lotos beauty center.

Obećavamo Vam, mi ćemo se potruditi da efekti naših usluga budu dugotrajni, uspešni i nezaboravni.

Mnogo je razloga da nas posetite, a još više da ostanete sa nama!
Dobro došle drage dame!

Radno vreme:
ponedeljak-nedelja: od 10 do 20 h

Lotos Beauty Center
Adresa: Rade Končar 62, Zemun
E-mail: marijastanojlovic92@gmail.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Kozmeticki saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Beauty Center Lotos
  • Beauty Center Lotos,
  • Beauty Center Lotos Zemun,
  • Beauty Centar u Zemunu,
  • Kozmeticki saloni u Zemunu,
  • Lotos Beauty Center Beograd,
  • Beauty Center Lotos radno vreme