O nama - KOZMETIČKI SALON PLAVA PRINCEZA


Kozmetički salon Plava Princeza nalazi se na Vračaru i svim damama i gospodi nudi veliki izbor tretmana za lice i telo, depilaciju prirodnim voskom, manikir i pedikir tretman, kao i razne vrste masaža. U prijatnom ambijentu našeg salona dočekaće Vas stručno i profesionalno osoblje koje će učiniti sve da iz našeg salona izađete zadovoljni Vašim novim izgledom.

Sa željom da Vašem licu i telu omogućimo vrhunsku negu, u našem radu koristimo najkvalitetnije preparate vodećih kozmetičkih kuća. Salon Plava Princeza nudi Vam sledeće usluge:

 • -Tretmani lica: klasičan-higijenski, biološki, ultrazvučna špatula, mikrodermoabrazija, dermapen (kolagen indukciona terapija), voćne kiseline i enzimi
 • -Tretmani tela: dermapen, elektrostimulacija, ultrazvuk
 • -Depilacija prirodnim hladnim voskom
 • -Manikir
 • -Trajni lak – IBD
 • -Estetski pedikir
 • -Maderoterapija - masaža oklagijama
 • -Profesionalno šminkanje (diploma i masterclass Dušan Lazić)

Kako bi Vaša koža lica uvek bila sveža i čista, a ten blistav, preporučujemo higijenski tretman lica namenjen svim ženama i muškarcima koji drže do sebe. Usled promene godišnjih doba, stresa, zagađenosti, vazduha i sl. dolazi i do promena na našoj koži. Čišćenje lica spada u tretmane koji, u zavisnosti od tipa kože, treba raditi od 3 do 4 puta godišnje. Pored čišćenja kože lica, tretman obuhvata još i hranjenje i hidriranje kože. Higijensko čišćenje lica predstavlja osnovu i za druge tretmane koji imaju za cilj da podmlade kožu, kao što je npr. tretman voćnim kiselinama.

Dermapen terapija iglicama je antiaging procedura kojom se stimuliše proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija kozmetički aktivnih supstanci. Ova jednostavna i efikasna procedura zasnovana je na finoj igličastoj penetraciji koja se dubinski može precizno kontrolisati, zahvaljujući čemu se postižu rezultati slični onima kao kod laserskog tretmana. Dermapen postiže odlične rezultate prilikom tretiranja različitih nedostataka kože, kao što su: bore oko usana, tekstura i tonus kože, proširene pore, površinske bore lica, ožiljci od akni i drugih trauma, poboljšanje teksture grudi, strije, alopecija. Tretman lica je primarna lokacija za primenu ove procedure, ali ona se može uspešno koristiti na bilo kom delu kože.

U ponudi salona Plava Princeza nalazi se i jedan od najefikasnijih tretmana za oblikovanje tela – elektrostimulacija mišića. To je zapravo terapija kojom se ubrzava proces mršavljenja, oblikuje telo i redukuje celulit. Elektrostimulacija mišića koristi tri različite frekvencije talasa i frekvencije drenaže, od kojih svaka utiče na različite predele tela. Dejstvom električnih impulsa na mišiće, dolazi do “pasivne gimnastike” koja postiže fantastične rezultate, kao što su uklanjanje masnoća i celulita, mršavljenje, relaksacija, povećanje mišićne mase, eliminacija toksina i sl. Ovakvi impulsi nisu nimalo neprijatni, već rade za Vas, a tretman se može dopuniti i drugim raznim terapijama, pre svega, ručnom anticelulit masažom, pakovanjima...

Ako želite da regenerišete Vaše telo i povratite izgubljeni balans, naša preporuka je svetlosna terapija Bioptron lampom koja deluje prirodno i pomaže telu da oslobodi svoj potencijal za samoizlečenje. BIOPTORN je medicinski aparat za svetlosnu terapiju koja poseduje poseban optički deo koji emituje svetlost sličnu delu elektromagnetnog spektra prirodne sunčeve svetlosti, ali bez UV zračenja. Kada dopre do tkiva, svetlosna energija pomaže proces biostimulacije, što znači da pozitivno utiče na različite biološke procese u organizmu i time poboljšava telesne funkcije. Terapija Bioptron lampom nije bazirana na lekovima i efikasno pomaže kod zaceljivanja rana, reumatskih tegoba i ishijaligije. Takođe, pozitivno deluje na psihu, ublažava stres i depresiju.

Kozmetički salon Plava Princeza nudi Vam i mogućnost da se brzo, lako i jednostavno oslobodite neželjenih dlačica. Depilacija u našem salonu vrši se hladnim i potpuno prirodnim voskom koji se sa kože ukljanja lako i jednostavno, ostavljajući Vašu kožu mekom i glatkom. Ukoliko želite da istaknete lepotu Vaših noktiju na rukama i nogama, možete izabrati manikir, trajni lak – IBD ili estetski pedikir.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-20h
subota od 09-14h

Pratite nas i na facebook-u: https://www.facebook.com/ksPlavaprinceza

Kozmetički salon Plava Princeza, Vilovskog 16, u blizini Doma zdravlja Vračar, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

16.07.2018 11:54
Sofija Katanic

Tretman vocnim kiselinama bih svima preporucila,odlicne efekte daje u podmladjivanju koze. Ono sto bih ja izdvojila je fenomenalna elektrostimulacija misica koja koristi tri razlicite frekvence talasa i frekvencije drenaze od kojih svaka utice na razlicite predele tela.jos jedna fenomenalna stvar je i DERMAPEN terapija iglicama je antiaging procedura kojom se stimulise proizvodnja kolagena i omogucava bolja apsorbcija kozmeticki aktivnih supstanci.Ova terapija sluzi za tretiranje razlicitih nedostataka na kozi kao sto su bore oko usana,strije,oziljci od akni ili drugih trauma,poboljsanje teksture grudi.Dobar nacin da svoje telo i lice dovedete do savrsenstva!

06.07.2018 03:50
Katarina Perisic

Jako prijatna atmosfera u salonu Plava Princeza. Strucan i ljubazan tim ljudi koji radi u salonu. Tretmani lica koje imaju u svojoj ponudi su za svaku pohvalu. Koriste jako kvalitetnu kozmetiku. Odlicni su.

01.09.2017 01:24
milanovic ljiljana

Odlican kozmeticki salon. Sjajna kozmeticarka Bojana. Za svaku preporuku. Ljiljana Milanovic

27.03.2017 03:53
nemanja nemanja

Preporuka. Bila sam na depilaciji i tretmanu lica. Sledeća je masaža.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Kozmeticki saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kozmetički salon Plava Princeza
 • kozmeticki salon plava princeza,
 • kozmeticki salon plava princeza radno vreme,
 • kozmeticki salon plava princeza kontakt telefon,
 • kozmeticki salon plava princeza,
 • depilacija prirodnim voskom,
 • manikir,
 • pedikir,
 • masaža,
 • tretmani lica,
 • klasican-higijenski tretman lica,
 • bioloski tretman lica,
 • ultrazvucna spatula