Kozmetički salon ALEKSANDRA & ZO

4.6 | 9 ocena
Ulica: Dvadesetdrugog Oktobra 17
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Kozmetički salon ALEKSANDRA & ZO
Telefon: 011/
Mobilni: 069/

O nama

Kozmetički salon ALEKSANDRA & ZO nalazi se u Zemunu i pruža vrhunske usluge u oblasti kozmetike i nege kože za sve one koji zahtevaju kvalitetnu uslugu, profesionalan pristup i vrhunsku brigu o svojoj koži. U prijatnom ambijentu, uz veoma stručno i ljubazno osoblje, svoje telo možete da obradujete nekom od masaža, manikirom, pedikirom, kao i brojnim tretmanima za podmlađivanje lica.

Svi tretmani u našem salonu izvode se upotrebom najkvalitetnije kozmetike renomiranih proizvođača koja postiže maksimalne rezultate. Kozmetički salon ALEKSANDRA & ZO nudi Vam širok spektar usluga koje su namenjene isticanju Vaše lepote:

 • Depilacija
 • Trajna epilacija (IPL i SHR metoda)
 • Manikir
 • Estetski i medicinski pedikir
 • Mikrodermoabrazija
 • Kavitacija
 • Mezoterapija lica i tela
 • Gel lak
 • Trajni gelovi (izlivanje, nadogradnja, dopuna)
 • Permanent šminka
 • Piling tela
 • Pakovanje tela
 • Parafinsko pakovanje
 • Dermalorer
 • Voćne kiseline
 • Masaže (anticelulit, relax, terapijske)

Epilacija predstavlja najefikasniji i potpuno bezbedan tretman za uklanjanje neželjenih dlaka na licu i telu pomoću laserskog snopa odgovarajuće talasne dužine. Primenom ove neinvazivne metode uspešno se otklanjaju neželjene malje na svim regijama, kako kod žena, tako i kod muškaraca. Kozmetički salon ALEKSANDRA & ZO predstavlja Vam dve najpopularnije metode trajne epilacije IPL (Intense Pulsed Light) i SHR (Super Hair Removal) koja svaka na svoj način omogućava maksimalnu efektivnost.

IPL je tehnologija emisije svetlosti visokog inteziteta u veoma kratkom vremenskom periodu (puls), što značajno ubrzava tretman, jer se jednim flešom tretira veća površina. Opseg talasnih dužina IPL aparata omogućava tretiranje dlačica različitih boja (osim sedih i veoma bledih). U zavisnosti od boje dlake i položaja (dubine) folikula u potkožnom tkivu, neke dlačice će sprovesti toplotu do folikula, a nekima će biti potrebno ponavljanje. Što su dlačice tamnije ili im je folikul bliže površini kože, to će primiti više energije i njihov folikul će lakše biti uništen.

S obzirom da snop svetlosti može trajno da uništi folikul dlake samo u aktivnoj fazi rasta, postupak je potrebno ponoviti više puta kako bi se istretirali i folikuli koji su prethodno bili u fazi regresije ili fazi odmora, a sada su prešli u fazu rasta. Ovom metodom se uspešno tretiraju svi delovi tela osim područja oko očiju i to: nausnice, lice, vrat, pazuh, prepone, noge, grudi, leđa, kako kod osoba ženskog, tako i kod osoba muškog pola.

Tehnologija SHR je danas najpopularnija i najzastupljenija metoda uklanjanja neželjenih dlaka u svetu, koja radi na principu postepenog zagrevanja dermisa do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i sprečava ponovni rast, bez ikakvnih štetnih posledica po okolno tkivo. Glavna prednost ove metode je u činjenici da se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana SHR metodom. Ova tehnologija upotrebljava nisku gustinu protoka energije, visoku srednju snagu i super brze pulseve i ne fokusira se samo na melanin kao primarnu hromoforu (biološki aktivni molekuli kože). Umesto toga, SHR se bazira na postepenom povećanju temperature subdermalnog (podpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomeranjem laserske glave preko tretiranog područja.

SHR metoda je jedna od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe sa tamnom puti. Primenom ove vrste lasera koža se postepeno zagreva, dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korenu dlake. Ne izlažući koren dlake ni jednom jedinom impulsu visoke energije, za razliku od drugih lasera, SHR ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina. U poređenju sa IPL i drugim laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđeno je da je SHR tretman manje bolan, mnogo efektniji i bez neugodnih nuspojava kod klijenata tamnije kože.

Svim damama koje imaju problem sa celulitom, kozmetički salon ALEKSANDRA & ZO preporučuje anticelulit masažu koja predstavlja efikasan, zdrav i neškodljiv način da se rešite celulita. Ova vrsta masaže pomaže u razgradnji čvorića koji nastaju u vezivnom tkivu kao posledica hipertrofije masnog tkiva, što izaziva pojavu talasastog izgleda kože, tzv. “pomorandžina kora”. Anticelulit masaža poboljšava cirkulaciju, hrani i zateže kožu, a kako bi imala efekta preporučuje se da se radi u serijama, uz pojačan unos tečnosti.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 09-20h

subota od 09-17h

Kozmetički salon ALEKSANDRA & ZO, Dvadesetdrugog Oktobra 17, Zemun, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ivana Mladenovic
  13.07.2018 11:56

  Dugo sam razmislja gde bih uradila trajnu epilaciju. Po preporuci drugarice otisla sam u kozmeticki salon ALEKSANDRA & ZO,i moram prnati da sam i vise nego zadovoljna. Ostala su mi jos 2 tretmana,a dlaka vise nema:). Zadovoljstvo je vise nego ocekivano!

  Firme u blizini

  Kozmeticki salon Majoli Novi Beograd, Narodnih heroja 41a, Genex kula, Novi Beograd, Beograd
  Plavi andjeo plus - kozmetički salon, Tošin bunar 188a, lokal br. 25, Novi Beograd, Beograd
  Kozmetički salon La Leonessa, Bul. Mihaila Pupina 195, (dvorišna strana), Novi Beograd, Beograd
  Kozmetički salon CRYSTAL SPHERA, Prvomajska 2g, Zemun, Beograd
  Salon lepote Amelie, Bežanijska 2, Zemun, Beograd
  Kozmetički studio Ivana, Prvomajska 2j, Zemun, Beograd
  Dve mace kozmetički salon i studio lepote, Gramšijeva 2, Novi Beograd, Beograd
  011 Kozmetički Studio MIOLIFT, Pariske komune 14/9, (Fontana), Novi Beograd, Beograd
  Šljokica kozmetički salon, Studentska 39, Novi Beograd, Beograd
  BB san Kozmetički salon, Dragana Rakića 22, Zemun, Beograd