MODESTY BY CECA ESTETIC STUDIO - CENTAR ZA TRAJNU I KOREKTIVNU ŠMINKU


Pratite nas i na facebook-u: https://www.facebook.com/pages/Estetic-studio-Modesty-by-Ceca/183677631659361

Estetic studio "Modesty by Ceca" nalazi se u samom srcu Beograda, u ulici Majke Jevrosime broj 10. U centru grada, u veoma prijatnom ambijentu našeg centra dočekaće Vas ljubazno osoblje koje će učiniti sve da budete zadovoljni svojom pojavom po izlasku iz našeg studija.

Sa svojim radom započeli smo 1993. godine i do danas stvorili prepoznatljivo ime u našem gradu. Praćenjem svetskih trendova kada je u pitanju trajna i korektivna šminka, nastojimo da Vam omogućimo da zasenite sve oko sebe, svojom neodoljivom pojavom. Prilikom svog rada koristimo savremene materijale i tehniku za primenu permanentne i korektivne šminke.

Individualni pristup svakom od Vas, uslovljen je činjenicom da smatramo da je svako lice unikatno na svoj način i da zahteva specijalan odnos i tretiranje. Poštujući Vašu neponovljivost, estetic studio "Modesty By Ceca" izdvojio se od konkurencije svojim prepoznatljivim stilom prilikom rada.

Naš perfektan rad, ima za zadatak da istakne Vašu lepotu i koriguje sve nepravilnosti koje narušavaju Vaš izgled. Veoma efikasno rešavanje asimetričnih problema i nadoknađivanje nedostataka, dali su nam mogućnost da budemo Vaša najbolja odluka do savršenog izgleda lica.

Usluge koje Vam estetic studi "Modesty by Ceca" nudi su:

- TRAJNA ŠMINKA OBRVA
sistem senčenja, dlačica i korekcije oblika

- TRAJNA ŠMINKA USANA
kompletno senčenje donje i gornje usne, kao i lip line

- TRAJNA ŠMINKA OČIJU
potpuni i delimični eyeliner

- PERMANENT TATTOO

- KOREKCIJA POGREŠNIH RADOVA (trajne šminke)

Trajna šminka obrva, očiju i usta omogućiće Vam da istaknete Vašu ženstvenost, na najbolji način. Kompletan tretman trajne šminke traje 3h, a korekcija na koju je poželjno da dođete posle 3-4 nedelje traje pola sata, i vrlo često je samo kontlola.

Trajna šminka omogućava modernim ženama da znatno skrate proces svakodnevnog ulepšavanja. Ubacivanje originalnih pigmenata u površinski sloj kože u vidu trajne šminke, omogućiće Vam da dobijete prirodan, znatno lepši izgled Vaših obrva, usana i očiju.

Prednost trajne šminke nad običnom je i ta što se ista ne ispira pod dejstvom vode, što znači da slobodno možete da uživate pod tušem, u bazenu ili sauni.

Radno vreme:
- radnim danima od 11h - 19h
- subotom od 11h - 15h

Tretmani u našem studiju se zakazuju.

Trajna šminka obrva, usana i očiju, kao i korekcija trajne šminke.
Centar za trajnu i korektivnu šminku.

Estetic studio "Modesty by Ceca", Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

13.07.2018 01:45
Sladjana Milosevic

Kozmeticko-frizerski salon CECA vrsi fenomenalnu mezoterapiju i ostale kozmeticke usluge. Prijatno osoblje i pozitivna atmosfera ce vam dodatno vratiti pozitivan stav jos uz veoma delotvorne i brzo vidljive tretmane.Stoji vam na usluz vase lepote!Sve pohvale!

15.05.2014 09:55
Natalija Vlahovic

Nadam se da sam uspjela da nadjem carobnog profesionalca...Ako ste dolazili u Kotor da radite trajnu sminku,onda sam konacno uspjela da dodjem do Vas.Odusevljena sam Vasim radom i zeljela bih da znam da li cete ponovo dolaziti,jer imam zelju da kod Vas izvrsim obuku,a i definitivno da mi uradite trajnu sminku obrva. Nadam se da cete uzeti u razmatranje moju V ELIKU Z E L J U za malim dijelom vaseg znanja.

17.05.2014 12:59
Modesty by Ceca

Natalija,mozete nas pozvati na tel: 011/3342022

31.10.2013 04:10
Gordana

Da li mi mozete reci koliko kosta trajna sminka usana?hvala...

18.07.2013 12:52
brankica

koliko otprilike traje trajna sminka i da li je bolan proces, Modesty

15.05.2013 06:24
nada

Modesty by Ceca estetic studio - centar za trajnu i korektivnu sminku, koliko vam je trajna sminka ociju,

26.11.2013 08:16
Olgica

Pre par godina ste mi radili obrve, sa kojima sam bila vrlo zadovoljna. Izgubila sam kontakt tako da sam sada vrlo srecna sto sam vas ponovo nasla. Zelela bih da zakazem, korekturu ili obnovu obrva, ne znam kako se to vodi. Kada mogu da zakazem, unapred se radujem da Vas ponovo vidim, jer mislim da imate zlatne ruke.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Kozmeticki saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Modesty by Ceca estetic studio - centar za trajnu i korektivnu sminku
  • Modesty by Ceca,
  • Modesty by Ceca radno vreme,
  • Modesty by Ceca kontakt telefon,
  • trajna sminka beograd,
  • trajna sminka obrva beograd,
  • trajna sminka usana beograd,
  • korekcija trajne sminke beograd,
  • trajna sminka beograd cene,
  • Modesty by Ceca estetic studio - centar za trajnu i korektivnu sminku radno vreme