Estetik studio Modesty-T-Tanja

  • 1
4.50 | 8 ocena

O nama - ESTETIK STUDIO MODESTY-T-TANJA


Estetic studio “Modesty-T-Tanja”, nalazi se u ulici Majke Jevrosime broj 42/2, u Beogradu.

Nakon 20 godina iskustva iz oblasti estetske korekcije na licu, Studio “Modesty-T”,postao je vodeći studio na ovim prostorima za permanentni make-up.

Poseduje sertifikat holandske kompanije koja važi za jednu od najboljih u svetu iz oblasti trajne šminke i laserskog uklanjanja tetovaže.

Već pune 2 decenije,brojni i prezadovoljni klijenti,iznova nam se vraćaju, što smatramo nasim najvećim uspehom i garancijom kvalitetnog rada.

Estetic studio “Modesty-T-Tanja”,nudi Vam sledeće usluge:

Trajna šminka

Ako želite da naglasite svoju lepotu,ispravite asimetrije na licu i uvek budete uredno našminkani,trajna šminka je odlicno resenje.Popularan i najbezbolniji metod kojim možete delimično ili potpuno promeniti I korigovati postojeći oblik crta lica. Estetic studio “Modesty-T-Tanja”,je specijalizovan za trajnu šminku očiju,obrva i usana.

Trajna šminka obrva

Specijalnom metodom iscrtavanja dlačica ili popunjavanjem vec postojećih,možemo promeniti luk,kao I naglasiti I korigovati već postojeći oblik.

Trajna šminka očiju

Tačkasti alajner, dočarava gustinu trepavica, čime se postiže prirodnost.Može se raditi u formi debljih ili tanjih linija.Takodje,radi se gornji,donji ili oba alajnera.

Trajna šminka usana

Usne se najčešće rade u prirodnoj boji,da bi se dobio prirodan izgled,a volume se dobija posebnim načinom senčenja.Takodje,usne mozemo povećati,korišćenjem intenzivnijih boja.

U Estetic studiju “Modesty-T-Tanja”,sve intervencije isključivo radimo bilnjim pigmentima,koje su prilagodjene koži lica.Da bi neutralisali bol,koristimo savremenu anesteziju u vidu kreme ili spreja.

Prilikom Vašeg dolaska,prioritet nam je, da se pre svega detaljno dogovorimo o novom, željenom obliku, isključivo poštujući Vaše zelje u skladu sa oblikom lica.

Posle detaljnog iscrtavanja, i predlaganja više željenih varijanti, biramo najbolji oblik i pristupamo radu, koji traje oko 45 minuta. Trajnom šminkom štedite svoje vreme, i uvek ste spremni za svaku priliku.

Kozmetika

Kada su u pitanju tretmani,bilo da je reč o klasicnom ili biološkom, Estetic studio “Modesty-T-Tanja”,koristi isključivo profesionalnu francusku kozmetiku,kao sto je PAB, Biologique Recherche, Ella Bache..

U okviru naše ponude nalazi se i mini val, nadogradnja i farbanje trepavica, koje će ih učiniti gušćim, dužim i naglašenijim

U Estetic studiju “Modesty-T-Tanja”,uvek možete dobiti besplatan, iskren savet, u vezi načina šminkanja i nege Vašeg lica.

Kontakt telefoni:

011/ 322 01 03
063/ 172 55 00

Dobrodošli u Estetic studio “Modesty-T-Tanja”, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

18.12.2020 10:02
Neregistrovan korisnik

Najbolja :)

18.07.2018 11:22
Ivana Mladenovic

Izuzetno bih pohvalila strucan kadar koji radi u ovom profesionalnom salonu gde sam radila trajnu sminku usana,sad bih zelela i trajnu sminku usana. Htela bih da vas pitam koja je cena?

28.04.2014 06:10
Nikolina

Ovo je zaista najbolji studio za trajnu sminku.Sve pohvale i veliki pozdrav!!!!

25.04.2014 06:34
Sanja

Zelela bih da uradim trajnu sminku obrva.Koliko bi kostao taj tretman?

20.04.2014 07:49
Marija

Zanima me cena trajne sminke.Koliko kosta da se uradi trajna smika usana,a koliko trajna sminka obrva?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Kozmeticki saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Estetik studio Modesty-T-Tanja
  • estetik studio modesty-t-tanja,
  • estetic studio modesty-t-tanja,
  • estetik studio modesty t tanja beograd