Studio lepote In Beograd

3.4 | 7 ocena
Ulica: Omladinskih Brigada 57
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Studio lepote In Beograd
Telefon: 011/
www.studiolepotein.co.rs

O nama

STUDIO LEPOTE IN

Studio lepote In nalazi se na Novom Beogradu i nudi raznovrsne tretmane za negu Vašeg lica, tela i noktiju. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom koji se trudi da se Vaše želje o savršenom izgledu sprovede u stvarnost.

Domen usluga salona lepote In obuhvata:

 • Epilacija diodnim laserom
 • Depilacija
 • Tretmani lica
 • Masaža lica i tela

Ukoliko želite da se rešite neželjenih dlačica jednom zauvek, naša preporuka je epilacija diodnim laserom Laser MeDioStar Diodni laser koji se već dugi niz godina uspešno koristi za epilaciju, lečenje svih oblika akni vulgaris, kao i za fotopodmlađivanje kože. Ono po čemu se ovaj laser izdvaja jeste fluens, odnosno gustina energije koja predstavlja jačinu energije (u džulima) na kvadratni centimetar kože. Veličina fluensa podešava se prema boji kože, jačini i vrsti problema koji se tretira.

MeDioStar Diodni laser emituje laserski zrak talasne dužine 810 nanometara koji putem fototermolize trajno uništava folikul dlake i matriks koji u sebi nosi genetsku informaciju o daljem rastu neželjenih dlaka. Zahvaljujući klizajućoj sondi sa ugrađenim sistemom hlađenja koji kožu na mestu epilacije hladi na 8 stepeni, postupak epilacije ovim laserom je gotovo bezbolan. U zavisnosti od vrste tretmana i regije kože koja se tretira koristimo više laserskih nastavaka različitog promera od 6-12mm.

Pored uklanjanja neželjenih dlačica, diodni laser, zbog jakog antiinflamatornog efekta, postiže jako dobre rezultate i prilikom lečenja svih oblika akni vulgaris, čak i onih najtežih nodulocističnih oblika. Vrlo uspešno se koristi i kod podmlađivanja kože pri čemu postiže poboljšanje tena i ublažavanje bora, bez ikakvih neželjenih efekata. Kontinuiranom primenom (tretmani jednom mesečno) veoma je efikasan u prevenciji starenja kože i podjednako se koristi kako kod mlađih, tako i kod starijih pacijenata. Rezultati tretmana su vidljivi već nakon jednog tretmana, a koža izgleda glatko i mnogo svežije.

Najveći procenat pigmenata melanina nalazi se u dlaci u periodu njenog intenzivnog rasta zbog toga pre tretmana laserom dlake ne smeju biti čupane pincetom ili voskom tri do pet nedelja, kako bi bila prisutna što veća količina dlaka u fazi intenzivnog rasta. U tom periodu brijanje i depilacijske kreme se mogu koristiti za tretiranje nepoželjnih dlaka. Nestanak dlaka je postepen i potrebno je u proseku od 3 do 6 tretmana.

Tretman diodnim laserom se ne preporučuje tokom trudnoće, kod težih psihosomatskih oboljenja, pacijentima koji uzimaju fotosenzitivne lekove (npr. tetraciklini) i ukoliko postoji oštećenje ili oboljenje kože tretirane regije (herpes).

Studio lepote In predstavlja mezoterapiju lica i tela koja predstavlja najbolju alternativu estetskoj hirurgiji. Pomoću ove efikasne medicinske metode, lekoviti kokteli koji sadrže neophodne vitamine, minerale, aminokiseline i druge materije, ubacuju se u srednji sloj kože, mezoderm. Na taj način postiže se poboljšanje opšte cirkulacije i detoksikacije organizma, kao i poboljšanje celokupnog stanja organizma. U zavisnosti od problema koji se tretira i individualnih potreba svakog pacijenta određuje se sastav koktela koji prepisuje lekar, nakon uvida u zdravstveno stanje pacijenta.

Mezoterapija efikasno rešava sledeće probleme:

 • Celulit
 • Lokalne masne naslage (stomak, zadnjica, bedra, kolena, ruke, itd.)
 • Bore na licu, dekolteu i rukama
 • Tamni podočnjaci i kesice ispod očiju
 • Akne, seboreja, vitiligo, rozacea
 • Hiperpigmentacija
 • Strije i ožiljci
 • Opadanje kose i bolesti kose

Kao nehiruška alternativa liposukciji, mezoterapija tela efikasno dovodi do uklanjanja masnih naslaga i doprinosi opštem mršavljenju. Celulit poznat kao bolest modernog doba nastaje još u adolescenciji i ako se ne tretira može da dovede do problema koji nisu više samo estetski nego i zdravstveni - slaba cirkulacija, zadržavanje toksina, neishranjenost tkiva...

Usled poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva, masne ćelije zadržavaju više tečnosti i tako uvećane vrše pritisak na okolno tkivo i onemogućavaju odlazak toksina i drugih štetnih materija. Taloženjem masnih ćelija slabi se vezivno tkivo što dovodi do karakterističnih deformiteta poznatih kao “pomorandžina kora”.

Mezoterapija postiže najbolje rezultate kod uklanjanja celulita, jer kokteli koji se primenjuju poboljšavaju opštu cirkulaciju i limfnu drenažu, a samim tim i eliminaciju toksina. Osim toga, oni utiču i na poboljšanje same strukture tkiva i uklanjanja nastalih deformiteta.

Najbolji način da osvežite kožu Vašeg lica, vrata i dekoltea jeste mezoterapija lica (Mezolift) koja je dostupna u studiju lepote In. Unošenjem neophodnih vitamina, minerala, hijalurona, kolagena, elastina i drugih materija efikasno se uklanjaju tragovi starenja sa Vaše kože. Pažljivo spremljeni kokteli poboljšavaju produkciju i metabolizam kolagena i elastina, kao i bolju oksigenizaciju i ishranu kože što dovodi po jedrijeg i svežijeg izgleda same kože, ublažavanja dubokih bora i uklanjanja sitnijih bora.

Studio lepote In, Omladinskih brigada 57, Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Teodora Ljubicic
  06.08.2018 01:16

  STUDIO LEPOTE IN Beograd nudi raznovrsne tretmane za negu vaseg lica ,tela, i noktiju.U prijatnom ambijentu sacekace vas vrhunski tim strucnjaka sa dugogodisnjim iskustvom koji se trudi da vase zelje o savrsenom izgledu sprovedu u delo.Domen usluga u ovom salonu su:Pedikir;Manikir;Epilacija diodnim laserom;Depilacija;Tretmani lica;Masaza lica i tela;Solarijumi.

  Firme u blizini

  Salon lepote Estetik Centar, Gandijeva 122b/26, Novi Beograd, Beograd
  Kozmetički Salon Impressio, Jurija Gagarina 135, Novi Beograd, Beograd
  Frizersko Kozmetički salon Ceca, Lazara Kujundžića 86, Čukarica, Beograd
  Pronails premium kozmetički salon, Jurija Gagarina 14nj, Belville (zgrada Đurđevak), Novi Beograd, Beograd
  Vintidž kozmetički salon, Bulevar Arsenija Čarnojevića 95, Novi Beograd, Beograd
  Kozmetički salon Royal Style, Jurija Gagarina 155a, (TC Piramida-lokal 2), Novi Beograd, Beograd
  Kozmetički salon TINA LUX, Jurija Gagarina 14a, (zgrada Neven, lokal 5), Novi Beograd, Beograd
  Kozmetički salon Velvet, Gandijeva 106a, Novi Beograd, Beograd
  Moj salon + kozmetički studio, Kirovljeva 5b, Čukarica, Beograd
  Beauty Centar Maska, Jurija Gagarina 149, Novi Beograd, Beograd