O nama - KOZMETIČKI SALON VESNA NAILS


Kozmetički salon VESNA NAILS pruža Vam vrhunske usluge iz oblasti manikira, pedikira, medicinskog pedikira, kao i kozmetike, prateći najnovije svetske trendove. U prijatnom ambijentu našeg salona koji se nalazi u centru grada, dočekaće Vas stručno i kvalifikovano osoblje koje u svom radu koristi visoko kvalitetne proizvode vodećih svetskih proizvođača: MURAD i STARPIL – MAYSTAR.

Osnivač salona je Vesna Rakić sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti, koja radi i kao predavač manikira i pedikira u jednoj školi i na Akademiji. Takođe, gospođa Vesna je saradnik u dnevnom listu NOVOSTI – dodatak Život plus, u kome svim čitaocima daje savete o manikiru i pedikiru.

Sa željom da svim našim klijentima pružimo najviši kvalitet usluge, posebnu pažnju u našem radu poklanjamo vrhunskoj higijeni. Kompleti alata stalno se sterilišu, koriste se obavezno kese za jednokratnu upotrebu, papirni ubrusi i papuče za jednokratnu upotrebu prilikom pedikira. Sličan higijenski tretman se primenjuje i prilikom manikira.

Kozmetički salon VESNA NAILS nudi Vam sledeće usluge:

-Nega ruku
* manikir
* lakiranje
* parafinsko pakovanje

-Nega nogu
* estetski pedikir
* medicinski pedikir
* lakiranje
* parafinsko pakovanje

-Depilacija
* hladnim voskom
* toplim voskom (nausnice, lice, obrve...)
Sve vrste depilacija rade se španskim voskom STARPIL – MAYSTAR

-Kozmetika
* tretman lica – klasičan
* tretman lica voćnim kiselinama
* tretman lica sa vitaminom C
* oblikovanje i farbanje obrva
Svi kozmetički tretmani rade se preparatima poznatog brenda MURAD

-Permanentna šminka
* obrve (japansko iscrtavanje i puder tehnika)
* ajlajner
* usne

Profesionalno i ljubazno osoblje, prijatan ambijent, kao i izuzetno povoljne cene usluga, preporučili su nas kod velikog broja zadovoljnih mušterija, čiji smo izbor već dugi niz godina. Posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 11h-18h (poželjno je prethodno zakazivanje termina)
subota po zakazivanju

Kozmetički salon VESNA NAILS, Dečanska 5a, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

22.10.2020 22:16
Neregistrovan korisnik

Izuzetna stručnost, profesionalnost, ljubaznost. Medicinski pedikir najbolji i najsigurniji u gradu. U salonu izuzetno stručno osoblje i veoma se vodi računa o higijeni. Toplo preporučujem ovaj topli salon

13.07.2018 02:31
Sladjana Milosevic

Strucno i veoma profesionalno osoblje ocekuje vas u samom centru grada.U prijatnom ambijentu pruzice vam se usluge koje su odlicnog kvaliteta ,uz visokokvalitetne proizvode svetskih proizvodjaca MURAD i STARPIL-MAYSTAR.

06.07.2018 03:40
Jovana Stefanovic

Kada je u pitanju nadogradnja,ojacanje noktiju,preporucujem vam kozmeticki salon Vesna Nails. Salon se nalazi u Beogradu i sve preporuke za ovaj salon od strane jako zadovoljne musterije.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Kozmeticki saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kozmetički salon Vesna Nails
  • Kozmetički salon Vesna Nails Beograd,
  • Kozmetički salon Vesna Nails radno vreme