Bar Soho Bar

  • 2
5.00 | 4 ocena

O nama - SOHO BAR BAR


Bar Soho Bar urbano je mesto i namenjen je beogradskoj eliti koja zna gde je dobro mesto i gde je dobra zabava. Vlasnik bara Soho Bar poseduje i lokale La Piazza i Fracci.

Bar Soho Bar nudi širok asortiman kafa, pića i čuvenih koktela, u kojima možete da uživate dok slušate pažljivo izabranu muziku.

Bar Soho Bar je mesto na kome uvek vladaju odliča atmosfera i još bolje raspoloženje. Uz odabranu muziku, probajte i vrhunske gastronomske specijalitete.

Ovde gostuju samo najpopularniji DJ-evi koji za vas vrte elektronsku i deep house muziku, lounge, house, jazz, acid jazz. Bar Soho Bar odiše odličnom atmosferom koja je uslov za odličan provod i uživanje u društvu ili sa dragom osobom.

Da bi prenela duh poznatog londonskog kvarta po kome lokal nosi ime, dizajnerka Bara Soho Bar, lokal je osmislila po ugledu na trenutno najpopularnije lokale engleske prestonice. Enterijer bara je modernog dizajna, ravnih linija i sav u crnoj boji.

Bar Soho Bar za ljubitelje azijske kuhinje, u ponudi ima veliki izbor specijaliteta koji govore sami za sebe. Upriličite obrok omiljenin vinom ili nekim od mnogobrojnih koktela koji se ovde pripremaju sa velikom ljubavlju.

Ne morate mnogo da razmišljate, dovoljno je samo da se prepustite, a pozitivna atmosfera će sama da vas povede u nezaboravan doživljaj.

Bar Soho Bar pravo je mesto na kome možete da se družite sa dragim ljudima, kao i za ručak sa porodicom ili poslovnim partnerima.

Bar Soho Bar posećuje uglavnom malo starija ekipa ljudi, koju čine urbane face i beogradska elita u koje spadaju ljudi iz sfere politike, sporta kao i mnogi drugi.

Iskustva i preporuke posetilaca

18.06.2015 01:33
Darko Matovic

Da li je neko izlazio skoro u klub Bar Soho Bar, zanimaju me utisci?

06.06.2015 11:52
Tanja Kostic

Planiram da vcrs izadjem u Bar Soho Bar..zanimaju me utisci ako je neko vec bio..pozzz

29.05.2015 01:12
Nikolija Jovanov

Bar Soho Bar je jedno od mojih omiljenih mesta za popodnevni odmor!

15.05.2015 01:21
Isidora Kopunovic

Bar soho bar mi je kao duga kuca, bas je ususkan i ima mnogo toline i prijatne atmosfere. Odlicni ste!

07.05.2015 02:51
Marko Bjelic

Najbolje mesto za uzivanje. Sve pohvale za Bar Soho Bar!!!

28.04.2015 03:25
Ivana Jovic

Bar Soho Bar je moje omiljeno mesto za izlazak, uvek je odlična atmosfera, poznata ekipa..Sve pohvale drugari, samo tako nastavite!!!

27.04.2015 04:44
Saša Stanković

Bar Soho Bar pruža Vam jedinstveno iskustvo uživanja u najboljoj elektronskoj muzici i u ambijentu koji neodoljivo podseća na najpopularnije lokale engleske prestonice. Takođe, ponuda jela i pića je vrhunska.

22.04.2015 04:28
Biljana Jovanovic

Svojim entrijerom Bar Soho Bar podseća na najpopularnije lokale u Londonu. Osim jedinstvenog ambijenta, ono što čini ovaj klub posebnim je odlična atmosfera i još bolje raspoloženje, uz odabranu muziku. Stvarno sve preporuke.

18.04.2015 01:35
Kristina Maric

U bar Soho Bar dolazi samo odabrana ekipa, muzika je odlična i atmosfera je uvek na vrhuncu. Najboljiste, ne menjam vas!

03.04.2015 04:41
Marija Stojanović

Vrhunska muzika koju puštaju vodeći DJ-evi i uvek odlična atmosfera. Ukoliko ne znate gde da izađete za vikend, moja preporuka je Bar Soho Bar. Vidimo se!

03.04.2015 01:52
Milan Ilić

Bar Soho Bar je najbolje mesto za uzivanje u gradu. Odlican ambijent, muzika i sto je najbitnije nema klinaca, skroz ok ekipa ljudi.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Bar Soho Bar
  • bar soho bar,
  • bar soho,
  • bar soho beograd,
  • soho beograd,
  • Bar Soho Bar radno vreme,
  • broj telefona za rezervacije bar soho bar