Čorba kafe

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - ČORBA KAFE


Čorba kafe otvoren je 2008. godine sa ciljem da atmosferu iz američkih rokenrol klubova prenese u Beograd. Smešten u samom srcu Savamale, koja je epicentar dobrog, noćnog provoda, naš kafe je namenjen ljubiteljima dobre rok muzike svih generacija.

Originalan enterijer, odlično ozvučenje, dobra muzika, fenomenalna usluga, veliki izbor pića i zabavnih sadržaja, garantuju nezaboravan provod u Čorba kafe-u. Ono po čemu se klub razlikuje u odnosu na druge rock klubove, jesu svakodnevne žive svirke najboljih pop-rock bendova.

Enterijer Čorba kafe-a uređen je drvetom, što celom prostoru daje izuzetan šarm, dok su zidovi ukrašeni gitarama na kojima su svirali članovi benda i drugi istaknuti muzičari, kao što su Žika Jelić, Rambo Amadeus, Dado Topić i drugi. Posebno mesto zauzima originalni Harley-Davidson motor koji je deo jedinstvenog enterijera Čorba kafe-a, a tu su i mnogobrojne diplome, nagrade i zahvalnice.

Prostor krasi i prelepi šank za kojim možete da uživate u omiljenom piću i odličnoj muzici, ali i da nabavite interesantne suvenire, poput Zippo upaljača i majica sa znakom "Čorba cafe-a" ili Harley Davidson kluba Srbija. Pored barskog sedenja, gostima je na raspolaganju obično sedenje za stolovima, kao i separei. Odličnu atmosferu upotpunjuju zvuci najboljih pop i rock hitova iz 70-ih, 80-ih i 90-ih godina.

Još jedna stvar po kojoj se Čorba kafe izdvaja, jeste veliki izbor sadržaja za igru i zabavu: bilijar, fliperi, pikado. Opuštanje sa prijateljima možete da upotpunite omiljenim pivom iz naše bogate ponude, ali i drugim alkoholnim i bezalkoholnim pićima, po pristupačnim cenama. Ukoliko želite možete doneti i Vašu kriglu da iz nje pijete.

Kada poželite da osetite čari najboljeg provoda u gradu, pozivamo Vas da se uputite u ulicu Braće Krsmanović i u Čorba kafe-u uživate u živim svirkama domaće i strane pop-rock muzike svakog dana. Iako prostor Čorba kafea može da primi do 350 ljudi, zbog velikog interesovanja za sve večernje svirke potrebno je prethodno rezervisati mesto, a najbolje je doći u lokal do 23h.

Zato ne časite ni časa, već posetite Čorba kafe i iskusite vrhunski provod sa opuštenim i dragim ljudima, u očaravajućem enterijeru i uz zvuke najbolje muzike. Kada jednom osetite pun ukus Čorba kafe-a uvek ćete želeti da se vratite po još.

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak i nedelja od 09-02h
petak i subota od 09-03h

Posetite Facebook stranicu: corbakafe

Čorba kafe, Braće Krsmanović 3, ispod Brankovog mosta, Savamala, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Čorba kafe
  • Čorba kafe,
  • corba cafe,
  • Čorba kafe Savamala,
  • Savamala klubovi,
  • Čorba kafe Beograd,
  • Čorba kafe radno vreme,
  • klubovi savamala,
  • klubovi ispod Brankovog mosta