Čorba kafe

0.0 | 0 ocena
Ulica: Braće Krsmanović 5
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Čorba kafe
Telefon: 011/
Mobilni: 069/

O nama

ČORBA KAFE

Čorba kafe otvoren je 2008. godine sa ciljem da atmosferu iz američkih rokenrol klubova prenese u Beograd. Smešten u samom srcu Savamale, koja je epicentar dobrog, noćnog provoda, naš kafe je namenjen ljubiteljima dobre rok muzike svih generacija.

Originalan enterijer, odlično ozvučenje, dobra muzika, fenomenalna usluga, veliki izbor pića i zabavnih sadržaja, garantuju nezaboravan provod u Čorba kafe-u. Ono po čemu se klub razlikuje u odnosu na druge rock klubove, jesu svakodnevne žive svirke najboljih pop-rock bendova.

Enterijer Čorba kafe-a uređen je drvetom, što celom prostoru daje izuzetan šarm, dok su zidovi ukrašeni gitarama na kojima su svirali članovi benda i drugi istaknuti muzičari, kao što su Žika Jelić, Rambo Amadeus, Dado Topić i drugi. Posebno mesto zauzima originalni Harley-Davidson motor koji je deo jedinstvenog enterijera Čorba kafe-a, a tu su i mnogobrojne diplome, nagrade i zahvalnice.

Prostor krasi i prelepi šank za kojim možete da uživate u omiljenom piću i odličnoj muzici, ali i da nabavite interesantne suvenire, poput Zippo upaljača i majica sa znakom "Čorba cafe-a" ili Harley Davidson kluba Srbija. Pored barskog sedenja, gostima je na raspolaganju obično sedenje za stolovima, kao i separei. Odličnu atmosferu upotpunjuju zvuci najboljih pop i rock hitova iz 70-ih, 80-ih i 90-ih godina.

Još jedna stvar po kojoj se Čorba kafe izdvaja, jeste veliki izbor sadržaja za igru i zabavu: bilijar, fliperi, pikado. Opuštanje sa prijateljima možete da upotpunite omiljenim pivom iz naše bogate ponude, ali i drugim alkoholnim i bezalkoholnim pićima, po pristupačnim cenama. Ukoliko želite možete doneti i Vašu kriglu da iz nje pijete.

Kada poželite da osetite čari najboljeg provoda u gradu, pozivamo Vas da se uputite u ulicu Braće Krsmanović i u Čorba kafe-u uživate u živim svirkama domaće i strane pop-rock muzike svakog dana. Iako prostor Čorba kafea može da primi do 350 ljudi, zbog velikog interesovanja za sve večernje svirke potrebno je prethodno rezervisati mesto, a najbolje je doći u lokal do 23h.

Zato ne časite ni časa, već posetite Čorba kafe i iskusite vrhunski provod sa opuštenim i dragim ljudima, u očaravajućem enterijeru i uz zvuke najbolje muzike. Kada jednom osetite pun ukus Čorba kafe-a uvek ćete želeti da se vratite po još.

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak i nedelja od 09-02h
petak i subota od 09-03h

Posetite Facebook stranicu:

Čorba kafe, Braće Krsmanović 3, ispod Brankovog mosta, Savamala, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Klub Communiti by Kasina, Terazije 25, Beograd, Stari grad, Beograd
  Klub Vanila, Studentski trg 15, Beograd, Stari grad, Beograd
  Klub Cinema, Gračanička 18, Beograd, Stari grad, Beograd
  Klub Republika, Pariska 1a, Beograd, Stari grad, Beograd
  Klub InBox, Karađorđeva 9, Beograd, Stari grad, Beograd
  Klub Julian Loft, Karađorđeva 2 - 4, Beograd, Stari grad, Beograd
  Klub Bombo Džej, Studentski trg 11, Beograd, Stari grad, Beograd
  Klub Brankow, Crnogorska 12, Beograd, Savski venac, Beograd
  Jazz club MIHAILO MISA BLAM, Kralja Petra 71, Stari grad, Beograd
  Caffe klub Tok bar, Kraljevića Marka 1, Savski venac, Beograd