Bar Bašta kod Juge

  • 2
5.00 | 4 ocena

O nama - BAŠTA KOD JUGE BAR


Bar Bašta kod Juge je novootvoreno mesto u Beogradu, i nalazi se na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija, na onoj strani koja je okrenuta ka vodi, u blizini ulaza u Grand Casino.

Bar Bašta kod Juge ima veliku binu koja se nalazi u modernoj otvorenoj bašti, namenjenu za održavanje manjih koncerata popularnih muzičkih izvođača. Jedan od bitnijih nastupa, bio je svakako nastup grupe Neverne Bebe, koji je održan na dan otvaranja bara Bašta kod Juge.

Bar Bašta kod Juge radi svakog dana kao kafić, bar i restoran, a noću se od 21h pretvara u noćni klub poznat po najluđim žurkama i najboljem provodu do ranih jutarnjih sati.

Bar Bašta kod Juge ima kapacitet od 1000 gostiju, što ga stavlja na prvo mesto kada je u pitanju veličina jedne bašte u Beogradu.

Bar Bašta kod Juge moderno je opremljen, a enterijer je ukrašen veselim bojama, i velikim brojem biljaka, što ovo mesto čini idealnim za uživanje, naročito u vrelim letnjim mesecima. Ovde stalno vlada dobra atmosfera, i danju i noću.

Bar Bašta kod Juge posećuju i poznate ličnosti sa javne scene kao što su Miodrag Kostić, Željko Mitrović, Slobodan Homen, Marina Visković, Davor Jovanović, Ivan Punić, Nemanja Nedović, ali i mnoge druge ličnosti.

Bar Bašta kod Juge poseduje veliki parking, koji je dovoljan za sva vozila koja dolaze na ovo mesto puno dobre energije i ludog provoda.

Iskustva i preporuke posetilaca

18.06.2015 01:36
Irena Jovic

Bar Basta kod Juge ima ubedljivo najbolja gostovanja u gradu. Da li cete uskoro dovesti Sasu Kovacevica?

08.06.2015 12:36
Natasa Ivanovic

Odlican provod, fenomenalno..Bio sam sa devojkom za vikend jer je bio Vlado Georgiev..odsevljeni smo. Sve preporuke za Bar Basta kod Juge. Trebalo bi da ima vise ovakvih mesta. Odlicni ste!!

29.05.2015 01:15
Djordje Krstic

Da li neko zna zasto je odlozeno otvaranje za Bar Basta kod Juge? Hteo sam da vodim devojku da slusa Vlada Georgijeva ali kazu da neće biti otvaranje..

18.05.2015 01:50
Marko Bjelic

Zanima me da li neko zna da li je bar basta kod Juge poceo sa radom. Slavila bih rodjendan u subotu pa me zanima dal moze ili ne?

07.05.2015 02:54
Jovan Toskovic

Basta kod Juge je jedno od najlepsih mesta u Beogradu. Povoljne cene i odlicna muzika. Sve pohvale!!!

28.04.2015 04:11
Biljana Jovanovic

Po meni bar Bašta Kod Juge nudi kompletno uživanje u bilo koje doba dana. Preporučujem svima koji nisu posetili ovo posebno mesto, a verujem da je takvih malo, da to što pre učine. Vidimo se!

28.04.2015 03:33
Jovan Toskovic

Bar basta kod Juge po meni je jedno od najboljih mesta u Beogradu. Povoljne cene pića, savrsena lokacija i nikad bolji provod. Super atmosfera!

22.04.2015 04:34
Marko Jelic

Jedinstveno mesto sa prelepim pogledom na reku u kome se može uživati u bilo koje doba dana i večeri. Vrlo često izlazim u bar Bašta Kod Juge sa svojim društvom i uvek nas oduševi odlična atmosfera i provod do ranih jutarnjih sati.

20.04.2015 01:42
Milos Jovanovic

Odlicna muzika, atmosfera,cene..Preporucujem svima da posete Bar Basta kod juge, stvarno su odlicni, provod zagarantovan!

03.04.2015 04:44
Saša Stanković

Obožavam da izlazim u bar Bašta kod Juge, jer je uvek dobra atmosfera i divan pogled na reku. Vrlo je bitno i što ima veliki parking, tako da znam da ću uvek naći mesto kada dolazim kolima. Odlična energija i zagarantovan provod.

03.04.2015 02:02
Isidora Kopunovic

U baru Basta kod Juge proslavila sam devojacko vece sa drugaricama proslog vikenda..Atmosfera je bila odlicna, super smo se provele. Vidimo se ponovo 100%...

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Bar Bašta kod Juge
  • bar basta kod juge,
  • basta kod juge beograd,
  • bar basta kod juge radno vreme,
  • bar basta kod juge rezervacije,
  • broj telefona za rezervacije basta kod juge,
  • Bar Bašta kod Juge radno vreme