Klub Sunset

  • 2
5.00 | 4 ocena

O nama - SUNSET KLUB


Klub Sunset spada u najomiljenije i najposećenije mesto na Adi Ciganliji, i predstavlja prelepo mesto za uživanje, opuštanje i dobar provod.

Klub Sunset postoji i uspešno posluje već više od deset godina, i do danas je mnogo napredovao, pa se samim tim nalazi u vrhu najboljih klubova na vodi.

Klub Sunset je u vlasništvu difovaca, zbog čega ovaj klub nudi niz sportskih sadržaja, a često je i centar mnogih sportskih dešavanja. Klub Sunset organizuje škole plivanja, rolera kao i škole ronjenja. Klub Sunset je bazna stanica ronilačkog kluba Svet Ronjenja.

Klub Sunset mislio je i na najmlađe, za koje je napravljeno malo igralište, što ga čini idealnim mestom na koje mogu da dođu i osobe sa decom.

Klub Sunset radi tokom cele godine u prelepom ambijentu koji podseća na toplu planinsku kuću koja ima moderno otvoreno ognjište koje se nalazi na sredini kluba.

Ognjište predstavlja sistem za grejanje tokom hladnih zimskih dana, ali predstavlja i mesto na kome se pripremaju jela ispod sača. To znači da klub Sunset, poseduje i restoran koji svojim gostima nudi širok asortiman hrane i pića, ali i uskusnih poslastica.

Klub Sunset vrši i dostavu hrane na adresu, sa svog menija koji nosi naziv Sunset Halo Kašika.

Plaža kluba Sunset je prelepo uređena što ovo mesto čini idealnim za posmatranje zalaska sunca kao što i sam naziv Sunset govori.

Klub Sunset se uveče od mirnog mesta za ispijanje kafice i rekreaciju, pretvara u najbolji noćni klub na vodi, uz živu svirku i zvuke pop i rok pesama , koje se ovde mogu čuti svake večeri.

Klub Sunset svojim gostima stoji na raspolaganju cele godine i trudi se da vam pruži prijatan boravak i nezaboravan provod.

Iskustva i preporuke posetilaca

22.06.2015 02:36
Boban Brkic

Klub Sunset ima najlepse hostese na Adi…sve pohvale za vlasnika..

08.06.2015 12:47
Jovana Nedić

Klub Sunset je pravo osvezenje na adi. Ne propustamo nijedan ponedeljak jer su Mikica & Arsa fenomenalni...

29.05.2015 01:17
Milos Jovanovic

Da li preko vas idu rezervacije za klub Sunset?

18.05.2015 01:52
Kristina Maric

Zanima me da li klub Sunset ima mogucnost da prili oko 150 ljudi, u pitanju je poslovna varijanta. Zanima me koliko unapred treba da se rezervise i kaparise?

07.05.2015 02:56
Nikola Maksimovic

Klub Sunset je jedno od najboljih mesta u Beogradu. Zurke su fenomenalne..sve preporuke!!!!

28.04.2015 04:16
Milica Milenkovic

Klub Sunset je najbolji klub za provod na vodi u Beogradu. Vrlo često odem tamo sa svojim drugaricama, posebno tokom letnjih meseci.

28.04.2015 03:35
Nevena Markovic

Klub Sunset je moje omiljeno mesto za izlazak. Preko dana kuliranje na suncu i travi a uvece fenomenalan provod! Najbolji klub na Adi!!!

22.04.2015 04:40
Petar Nikolic

Po meni klub Sunset je najlepše mesto za uživanje, opuštanje i dobr provod. Veliki broj sportskih sadržaja čini ga centrom mnogih sportskih dešavanja. Pošto sam veliki ljubitelj ronjenja često odlazim tamo da uživam sa drugovima.

20.04.2015 01:44
Kristina Maric

Klub Sunset je najbolji izbor za vrele dane na Adi..Svaki dan svratim sa drustvom na kafu i uvek se lepo opustimo i odmorimo. Bas prijatan ambijent!

03.04.2015 04:47
Biljana Jovanovic

Klub Sunset je moje najomiljenije mesto na Adi. Obožavam da se tamo opustim i provodim sa svojim drugaricama, a i uvek ima lepih momaka i sportista.

03.04.2015 02:03
Marko Bjelic

Klub Sunset je jedan od najlepsih klubova na Adi. Pogled na vodu i uvek sjajna atmosfera..

09.02.2015 10:45
Goran Andonov

Sve pohvale za kLub Sunset , jedan je od najboljih na Adi

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Klub Sunset
  • klub sunset,
  • klub sunset beograd,
  • klub sunset ada,
  • klub sunset radno vreme,
  • klub sunset rezervacije,
  • broj telefona za rezervacije klub sunset,
  • Klub Sunset radno vreme