Klub Parlament

 • 2
4.75 | 4 ocena
 • Ulica: Ruska 1, Beograd
 • Opština: Savski venac
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 062/Prikaži broj

O nama - PARLAMENT KLUB


Klub Parlament nešto sasvim novo u Beogradu.

Klub Parlament nalazi se na Senjaku, u luksuznom delu grada nedaleko od Beogradskog sajma i nudi vrhunski provod.

Klub Parlament otvorila je grupa ljudi, koja je imala za cilj da svoja iskustva stečena u vrhunskim provodima u zemlji i inostranstvu, prenesu u svoj klub.

Sve ovo uradili su sa namerom da domaćim i stranim gostima, koji u velikom broju dolaze u naš grad, omoguće da se provedu na jedan specifičan i nezaboravan način. Najbolje mesto u gradu gde se može osetiti duh domaće i svetske atmosfere.

Na samom ulasku u klub Parlament, biće vam jasno da je enterijer tako koncipiran da u klubu ne postoji loše mesto za sedenje i da ste na svakom mestu uvek u toku dešavanja.

Klub Parlament opremljen je barskim stolovima sa visokim sedenjem, pultovima, drvenim stolovima i šankovima na kojima se toče najkvalitetnija pića

Atmosfera je uvek uzavrela , zahvaljujući barmenima koji iskusno prave vaše omiljene koktele, po ugledu na svoje kolege iz svetskih klubova i barova.

Za sedenje, pored navedenog, gostima su na raspolaganju i udobni separei od prevrnute kože, koji pružaju maksimalno uživanje.

Klub Parlament ima sve što vam treba – prelep enterijer, prostran ambijent, odabran muzički repertoar, izuzetno ljubazno i nasmejano osoblje, čime vam je kvalitetan noćni provod zagrantovan. Proverite zašto ovo mesto svi hvale.

Klub Parlament nudi zvukove dance, House, RnB, Hip - hop i Trep and twerk, tematske žurke, ali i degustaciju nesvakidašnjih vrsta alkoholnih poslastica, želea, šotova i Candy Cocktails-a...

Atmosfera uvek dolazi do tačke usijanja, dok se igra i peva do ranih jutarnjih časova.

Iskustva i preporuke posetilaca

23.05.2017 11:19
Jovica Vitakic

Klub Parlament opremljen je barskim stolovima sa visokim sedenjem,pultovima,drvenim stolovima i sankovima na kojima se toce najkvalitetnija pica.Klub Parlament otvorila je grupa ljudi,koja je imala za cilj da svoja iskustva stecena u vrhunskim provodima u zemlji i inostranstvu,prenesu u svoj klub.

22.06.2015 04:13
Natasa Ivanovic

Klub Parlament je najbolji klub u Beogradu, najjaca atmosfera ikada!!

09.06.2015 11:05
Danijela Jeremic

Bas cesto izlazim i volim da svratim u Parlament jer se nekako razlikuje od ostalih klubova u Beogradu.Super ste!

30.05.2015 11:05
Katarina Simić

U klub Parlament svratim povremeno sa drustvom i uvek je dobra muzika i atmosfera...odlicni ste

20.05.2015 09:50
Milos Jovanovic

U klub Parlament izlaze najlepse devojke u gradu. Odlicna muzika, atmosfera i normalni ljudi pre svega...

08.05.2015 12:37
Nikola Maksimovic

Bio sam sa drustvom prosli vikend, super smo se proveli. Odlična muzika i skroz ok cene. Preporucio bih klub Parlament svima koji vole dobar provod sa normalnom ekipom ljudi. Super ste...

29.04.2015 01:03
Ivana Jovic

Klub Parlament ima najbolje osoblje u celom gradu. Fenomenalni ste!

28.04.2015 04:27
Katarina Mitić

Klub Parlament je u noćni život prestonice doneo onaj svetski šmek. Uvek super atmosfera i vrhunska ekipa garantuju nezaboravan provod do ranih jutranjih sati.

22.04.2015 04:52
Marko Jelic

Vrhunski sređen klub u kome su zagarantovani dobar provod i maksimalno uživanje. Vrlo često odem tamo i uživam u odličnoj atmosferi i omiljenim koktelima koje prave iskusni barmeni.

20.04.2015 01:49
Marko Bjelic

Klub Parlament je najbolji! Svaka cast!

03.04.2015 04:57
Jovan Pavlović

Klub Parlament je najbolje mesto u gradu gde se može osetiti duh domaće i svetske atmosfere. Kada tamo izađem imam osećaj kao da sam na nekoj drugoj planeti.

Fenomenalno!

03.04.2015 02:18
Milan Ilić

U klubu Parlament doneo sam neke od prelomnih odluka u zivotu: da nikada necu prestati da pijem i da cu uvek biti za provod. Vidimo se sledeci vikend..Najbolji ste!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Klub Parlament
 • klub parlament,
 • klub parlamnet beograd,
 • parlament,
 • klub parlament radno vreme,
 • klub parlament rezervacije,
 • broj telefona za rezervacije klub parlament