Klub Brankow

  • 2
5.00 | 4 ocena

O nama - BRANKOW KLUB


Klub Brankow nalazi se u Crnogorskoj ulici broj 12, na spoju Novog Beograda sa starim delom grada. Klub se prostire na 200 kvadrata i zapravo se nalazi u Brankovom mostu.

Žuto svetlo, kao ono na mostu, osvetaljava i prostor kluba Brankow. Klub Brankow u sebi ima i urbanog i divljeg ali i prefinjenog duha, što ga čini zaista posebnim.

Arhitekta ovog kluba je poznati umetnik Đorđe Gec, koji je projektovao i mnoge druge klubove i splavove. Klub Brankow ima enterijer u kome su pomešani stilovi Berlina, Londona i Njujorka, a od materijala nalaze se beton, staklo, drvo i koža.

Klub Brankow prepun je kontrasta pa je zbog toga omiljeno mesto za izlazak svih generacija. U klubu se nalazi i dugačak šank, kao i separei za sedenje koji su smešteni ispod betonskih lukova. Poseban doživljaj pružaju i mala ogledala koja se nalaze rasuta po plafonu.

Kada padne mrak klub Brankow pretvara se umesto u kome počinje prava igra svetlosti i senki. Klub Brankow je projekat na kome su radili provereni profesionalci a krajnju rezultat je očigledan već na prvi pogled.

Upravo zbog specifičnog izgleda, klub Brankow za kratko vreme postao je najomiljenije mesto za dobrar provod. Ovde dolaze mnogi ljubitelji pravog noćnog života u Beogradu.

Muzički repertoar zadužen je, između ostalog, za dobar provod. Muzika se smenjuje po danima, pa se tako smenjuju i jazz, funk, dico i pop zvuci.

Klub Brankow četvrtkom, petkom i subotom nudi gostima žive nastupe, nakon čega na scenu stupaju najpoznatiji DJ-evi, koji jazz i disco muziku upotpunjuju miksovanjem najaktuelnijih svetskoh hitova, ali i miskovanjem hitova iz 80-ih i 90-ih godina.

Klub Brankow je pravo mesto gde muzika zadovoljava najviše standarde, zbog čega je kvalitetan provod zagarantovan.

Klub Brankow je omiljeno mesto urbanih beogradskih faca. Preko dana možete popiti kafu, omiljeno piće, dok vas uvče čeka provod kakav se ne zaboravlja.

Iskustva i preporuke posetilaca

18.06.2015 01:16
Jelena Popadic

Apsolutno sam odusevljena i ocarina izgledom kluba. Bila sam sa drugaricama skoro i imale smo osecaj kao das mo negde na odmoru u Evropi. Sve preporuke za klub Brankow, odlican provod u svakom pogledu.

06.06.2015 11:38
Biljana Mandic

Sinoc sam ila sa drustvom i ocarana sam izgledom kluba Brankow. Prosto da covek ne poveruje da je u bg-u. Malo su jace cene ali provod vredi svaku paru!

06.06.2015 11:38
Biljana Mandic

Sinoc sam ila sa drustvom i ocarana sam izgledom kluba Brankow. Prosto da covek ne poveruje da je u bg-u. Malo su jace cene ali provod vredi svaku paru!

28.05.2015 04:28
Bojan Živković

Klub Brankow odise duhom klubova svetskih metropola...vodio sam drustvo iz Tokia proslog meseca i odusevljeni su..

15.05.2015 01:16
Marko Bjelic

Klub Brankow je stvarno jedno od najprestiznijih mesta u Beogradu. Cene su malo vise u odnosu na druge klubove ali je dozivljaj neponovljiv.

05.05.2015 02:44
Milos Jovanovic

U klub Brankow izlazim sa drustvom kada se uzelimo promene od ustaljene atmosfere bg klubova. Sjajni ste!!

28.04.2015 03:21
Ivana Jovic

Klub Brankow je stvarno jedan od najboljih klubova u Beogradu. Odlična atmosfera i savrseni kokteli. Sve sto treba za dobar provod!

27.04.2015 04:38
Katarina Mitić

Savremen dizajn i odlična atmosfera, garantuje nezaboravan provod u klubu Brankow. Stvarno sve pohvale!

20.04.2015 04:43
Saša Stanković

Zbog svog specifičnog izgleda i enterijera, klub Brankow je jedno od mojih omiljenih mesta za provod. Osim toga, zvuk je vrhunskog kvaliteta, a izbor muzike zadovoljava sve ljubitelje jazz, disco i pop muzike.

18.04.2015 01:33
Jovan Toskovic

Klub Brankow je pravo osvezenje za provod u Beogradu. Svaka vam cast za ideju.

03.04.2015 04:32
Milica Milenkovic

Klub urbanog i divljeg, ali i prefinjenog duha, klub Brankow je idealno mesto za izlazak svih generacija. Jedan je od retkih klubova gde možete uživati u najboljoj jazz, funk, disco i pop muzici, zbog čega rado odlazim tamo.

03.04.2015 01:50
Nevena Markovic

Klub Brankow podseca na klubove nekih evropskih metropola. Pravo urbano mesto, odlicne svirke a o enterijeru da ne pricam. Fenomenalno!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Klub Brankow
  • klub brankow,
  • klub brankow u beogradu,
  • brankow beograd,
  • klub brankow beograd,
  • klub brankow radno vreme,
  • klub brankow rezervacije,
  • broj telefona za rezervacije klub brankow,
  • Klub Brankow radno vreme