Šta je korporativni ketering?
Napisano 08.03.2023. ; Ažurirano 30.01.2024.Firme u Beogradu često nemaju poseban kadar za prirpremu ručka ili gozbe za poslovne prilike, a u nekim situacijama i događjima trebalo bi da postoji neko posluženje. Na stranici Ketering Beograd pronaći ćete firme koje će rešiti svaki vaš problem.
Korporativni ketering je vrsta keteringa, koji je namenjen firmama i pravnim licima. Često ima dva oblika a to je ketering za korporativne proslave i svakodnevni ketering odnosno dostava ručka ili doručka po već unapred dogovorenom meniju.
Kada je u pitanju ketering u Beogradu, najčešće ćete pronaći firme koje rade samo ketering za proslave, ali i dostavu kuvanih jela, ali takođe postoje i one koje rade i jedno i drugo.
Korporativni ketering za proslave podrazumeva dostavu naručenih zalogaja i kanapea, odnosno odabranog menija za određenu priliku. Najčešće je to proslava firme, Nova Godina, kongresi, sastanci, seminari i drugi korporativni događaji, koji se mogu održavati u firmi, ali i na različitim mestima, hotelima, salama, i drgo.
Kada organizujete ketering, najčešće ćete izabrati jednu od nekoliko ponuda i vrsta menija, vaš meni može biti posni, mrsni, veganski, u zavisnosti od prilike i sastava zvanica. Potrebno je da odredite za koliko ljudi poručujete ketering, jer će se cena formirati po osobi.
Praktično je da se ketering sastoji od više manjih zalogaja, kao i da budu zastupljeni, kako slani, tako i slatki zalogaji.
Ketering je popularan u korporativnom svetu, jer se može konzumirati sa nogu, jer nije praktično smestiti veliki broj ljudi za stolovima, a korporativni događaji često predviđaju da zvanice stoje ili se kreću po prostoru.
Ketering u vidu dostave kuvanih jela za zaposlene je druga vrsta keteringa koji se često koristi. Budući da zaposleni imaju jako malo vremena za pauzu za ručak, a često su siti lokalnih fast foodova, koji se nalaze u blizini, a žele da se hrane zdravo i ukusno, veoma je praktična dostava kuvanih jela za veći broj zaposlenih. Obično se pravi nedeljni plan obroka i isporučuje u dogovoreno vreme, kako zaposleni ne bi gubili dragoceno vreme i kako bi se kvalitetno hranili.