Dodaj firmu

Zvezdica 5 Slani ketering

Slani i slatki ketering. Posni meni, slavski meni, kanapei, rolati, meze, slani i slatki zalogaji za sve vaše važne proslave, rođendane, krštenja, slave u Beogradu
Pročitaj više

Beogradska 4
Borča, Beograd

Ketering Vertigo

Dostava kuvanih jela za firme i gradilišta na teritoriji Beograda. Domaća hrana, roštilj, salate i deserti.
Pročitaj više

Kruzni put Kijevo 21i
Rakovica, Beograd

eKetering.com - Ketering Beograd

Serviramo na tacni, dasci, u kutiji, ponaosob ili čak na sprat. Samo poželite. Imamo rešenje za sve.
Pročitaj više


Beograd

Fiesta ketering

Hrana koju nudi Fiesta ketering je napravljena od svežih namirnica koje nabavljamo od naših proverenih dobavljača. Svi proizvodi u ponudi našeg slanog i slatkog keteringa su bez glutena. Ulepšajte svoju proslavu ukusnim proizvodima bez vešt...
Pročitaj više


Beograd

Ketering Fantazija

Neka svaka proslava u Vašem domu bude prava čarolija uz ketering Fantazija. U našoj ponudi očekuju Vas fantastični domaći specijaliteti koje sa puno pažnje i ljubavi spremamo: roštilj, kuvana jela, rolati, peciva, pite ispod sača, torte i s...
Pročitaj više

Dalmatinska 2
Beograd

Poslastičarnica Dessert

Grčića Milenka 4a, Vojvode Stepe 119, Beograd
Beograd

Big Bite ketering

Big Bite organizacija keteringa za sve vrste proslava, rođendana, korporativnih skupova. Sveža i ukusna jela stižu na vašu adresu pravo iz Big Bite restorana na Dorćolu.
Pročitaj više

Cara Dušana 27, Dorćol
Stari grad, Beograd

Tajna mamine kuhinje ketering

Ketering „Tajna mamine kuhinje“ d. o. o je porodična kompanija , koja je pronašla način kako da decu navede da jedu zdravo a lepo a ukusno a uz to još i lepo upakovano. Organizuju različite vrste keteringa za sve prilike.
Pročitaj više

Jove Ilica 31/1
Beograd

Ako imate u planu neku zabavu, proslavu i sl, i želite da hrana bude na vrhunskom nivou, slani ketering je najbolje resenje. Kada se radi o ukusu i o izgledu, a pri tome niste vični pripremanju ili jednostavno nemate volje i vremena, tada je vaša prava odluka da pozovete ketering službe.

Najbolja stvar u celoj priči jeste što se sve obaveze koje imate svode na jedan telefonski poziv – pogledate web prezentacije ketering službi, odlučite se za željenu hranu i saopštite adresu i tačno vreme kada želite da se isporuka obavi. I to bi bilo sve – vama ostaje da se posvetite svojim gostima i da zajedno sa njima uživate u događaju koji tom prilikom obeležavate.

Slani ketering – iskustva

Mnogi ljudi će vam reći da je najslađe – slano, stoga ovim đakonijama treba posvetiti posebnu pažnju. U ketering službama su zaposleni profesionalci iz raznih oblasti, koji imaju dugogodišnje iskustvo, tako da će im vaša proslava biti samo jedan novi izazov kome će oni uspešno odgovoriti.

U mogućnosti su da pripreme velike količine hrane, koju adekvatno čuvaju, tako da ona sveža i izdašna stiže na vašu adresu. Trpeza mora da bude ukusna, raznovrsna i šarenolika, odnosno, prijatna za oko, jer svi znamo da se hrana najpre kuša očima, a tek posle nepcima. Baš zbog toga se posebna pažnja poklanja dekoraciji, i ako ćemo biti iskreni, onda ćemo priznati da sami teško možemo tako pripremiti i dekorisati trpezu, kao što to umeju profesionalci.

Baš zbog toga neće postojati gost koji će otići nezadovoljan, čak i kada se radi o najvećim kritičarima i probiračima. Vaš događaj i proslava će biti dugo prepričavani u najboljem kontekstu, jer su se svi lepo proveli.

Možda mislite da je važnija sveukupna atmosfera, uključujući dekoraciju sale ili muziku, ali verujte nam, gosti posebnu pažnju pridaju hrani, koja će im samo dodatno popraviti raspoloženje, pa će biti još orniji za igru i pesmu. Zbog svega toga, proslava koju ste organizovali ostaće dugo upamćena po najlepšim momentima.

Važno je da znate da proklasno posluženje prati isto takva usluga, tako da vam na raspolaganju stoje konobari. Osim toga, obratite pažnju na sitnice, kao što su salvete, tanjiri, escajg... Nekada takvi detalji govore najviše o ljudima koji organizuju svečanost, a vi želite da ostavite perfektan utisak, zar ne?

Slani ketering obuhvata mnogo toga:

  • Kanapee
  • Roštilj meni
  • Lux meni
  • Razne slane zalogaje...

Važno je da sve odiše raznolikošću, svežinom, prelepom dekoracijom, tako da će se svim zvanicama dodatno otvoriti apetit, i tražiće se slani zalogaj više. Zahvaljujući svemu tome, atmosfera se zagreva, raspoloženje je sjajno, a vi ste prikazali sebe kao savršene domaćine koji su na pravi način ispoštovali svoje goste i događaj povodom koga je organizovana proslava.

Slani ketering – cena:

Možete da se odlučite za mrsni paket, gde je cena oko 1500 din/ po osobi, ili za slane zalogaje  - 550 din/osoba, kanape meni – 500 din/osoba, roštilj – oko 750-800 din/po osobi...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ketering službe koje su oglašene na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane