Ketering Cevapaj

4.0 | 1 ocena
Ulica: Kursulina 39
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Ketering Cevapaj
Mobilni: 064/

O nama

KETERING ĆEVAPAJ

Ketering Ćevapaj nudi kompletnu i profesionalnu uslugu keteringa za sve vrste Vaših privatnih i poslovnih proslava. Ono što karakteriše našu ponudu je bogatstvo ukusa, boja i svežine, a naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju za dogovor o svim detaljima kako bi Vaša proslava protekla na najbolji mogući način.

Ukoliko Vam je potreban ketering za proslave poput dečijih rođendana, slavi, svadbi, poslovnih skupova ili nekog drugog Vama bitnog događaja, ketering Ćevapaj je pravi izbor za Vas. Sa željom da našim klijentima ponudimo samo najbolje, svi naši specijaliteti izrađuju se od uvek svežih i kvalitetnih namirnica koje nabavljamo od proverenih dobavljača.

Naša ketering ponuda obuhvata razne vrste peciva, odličan izbor jela sa roštilja, pileće specijalitete, kao i razne vrste kolača. Posebno naglašavamo da se sva jela sa roštilja spremaju od 100% čiste junetine vrhunskog kvaliteta. Takođe, nudimo veliki izbor pića koji su uključeni u cenu keteringa.

Kada želite lepo aranžirano posluženje za sve vrste proslava, ketering Ćevapaj nudi Vam vrhunski kvalitet posluženja, kako bi svi Vaši gosti i poslovni partneri bili zadovoljni. Posebnu pažnju posvećujemo dekoraciji hrane, trudeći se da ona bude primerena događaju za koji je pripremljen ketering.

Pored pripreme i dekoracije hrane, nudimo Vam i uslugu dostave hrane na željenu adresu. Naše profesionalno i stručno osoblje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć pri serviranju i posluženju hrane, a Vaše je samo da uživate u društvu Vaših dragih gostiju.

Ažurnost, profesionalnost našeg osoblja i brzina usluge preporučili su nas kod velikog broja klijenata i firmi sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Ketering Ćevapaj je uvek tu za Vas kada osetite vapaj za dobrom klopom.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefone:
Tel: 011/406-09-32
Mob: 060/600-69-22

Ketering Ćevapaj, Kursulina 39, u blizini Kalenić pijace, Vračar, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zoran Milic
  17.07.2018 04:15

  Ketering Cevapaj nudi vam Vrhunski kvalitet posluzenja. U svojoj ponudi imaju raznovrsna jela sa rostilja,pilece specijalitete,razna peciva,a takodje i velik izbor pica. Angazovao sam ih do sad nekoliko puta i nijednom me nisu izneverili. Stvarno su odlicni. Jako pouzdani i tacni.

  Ilija Radovic
  15.03.2017 08:48

  Kvalitetni proizvodi pre svega.Ukoliko vam je potreban ketering za proslave poput decijih rodjendana,slavi,svadbi,poslovnih skupova ili nekog drugog vama bitnog dogadjaja,ketering Cevapaj je pravi izbor za vas.

  Firme u blizini

  Caldo ketering, Bulevar Zorana Đinđića 44a, Novi Beograd, Beograd
  Mala Kujna proizvodnja i dostava hrane za dečije vrtiće, Mirijevski Venac 79, Zvezdara, Beograd
  Dessert ketering, Grčića Milenka 4a, Vojvode Stepe 119, Vračar, Beograd
  Balkanska Bistro Ketering, Balkanska 45, Savski venac, Beograd
  Ketering M&M Zalogajčić, Braće Jerković 112b, Voždovac, Beograd
  Tajna mamine kuhinje, Jove Ilica 31/1, Voždovac, Beograd
  Butler Catering, /, Voždovac, Beograd
  Balkanski lonac Ketering, Vitezova Karađorđeve zvezde 17, Zvezdara, Beograd
  Big Bite ketering, Cara Dušana 27, Dorćol, Stari grad, Beograd
  LALALA Ketering, Kozarčeva 48, Zvezdara, Beograd