Mala Kujna proizvodnja i dostava hrane za dečije vrtiće

5.0 | 3 ocena
Ulica: Mirijevski Venac 79
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Mala Kujna proizvodnja i dostava hrane za dečije vrtiće
Mobilni: 060/
www.malakujna.rs

O nama

MALA KUJNA PROIZVODNJA I DOSTAVA HRANE ZA DEČIJE VRTIĆE

Proizvodnja i dostava hrane za dečije vrtiće Mala Kujna nastala je sa željom da svim mališanima ponudimo ukusne i zdrave obroke svaki dan. Na ideju o osnivanju prve prave dečije kuhinje, koja je jedinstvena na našim prostorima, došli smo vođeni ličnim iskustvom, kao roditelji dece raznih uzrasta, što nam je pružilo mogućnost da sagledamo sve nedostatke postojećeg sistema ishrane u dečijim obrazovnim ustanovama.

Adekvatna, tj. izbalasirana ishrana je prvi korak ka dobrom zdravlju dece predškolskog i školskog uzrasta. Samo kvalitetne, raznovrsne i uvek sveže namirnice obezbeđuju deci sve neophodne sastojke za pravilan rast i razvoj, kao i zaštitu njihovog imuniteta od raznih bolesti. Upravo iz tog razloga, opredelili smo se za saradnju sa vodećim firmama za nabavku opreme za kuhinju i sredstava za održavanje čistoće, kao i dostavu svežih namirnica i prehrambenih proizvoda.

Sa ponosom ističemo da je prva privatna specijalizovana kuhinja za proizvodnju dečijih obroka Mala Kujna opremljena po najvišim standardima koje propisuje HACCAP sistem – Sistem bezbednosti hrane. To nam omogućava proizvodnju bezbednih obroka od uvek svežih namirnica, koje prolaze kroz strogo kontrolisanu termičku obradu po HACCAP sistemu.

Svi obroci koji se nalaze na našem jelovniku su pažljivo isplanirani od strane nutricioniste Jadranke Milenković, tako da zadovoljavaju dnevne potrebe dece svih uzrasta. Za pripremu jela zadužen je glavni kuvar Ognjen Miljković koji poseduje dugogodišnje iskustvo stečeno napornim radom u mnogim kuhinjama u zemlji i inostranstvu. Posebno naglašavamo da smo u mogućnosti da ponudimo i obroke za decu sa specijalnom ishranom (alergije).

Kako bi naša ukusna jela topla i sveža stigla do mališana, tu je dostava hrane koja se vrši po najvišim standardima. Moderno dostavno vozilo opremljeno je specijalnim termo boksevima koji čuvaju kvalitet i temperaturu obroka do trenutka serviranja. Na taj način naši kuvani obroci zadržavaju svoja hranljiva svojstva i svežinu. Dostava hrane vrši se svakog radnog dana, u terminu koji Vama odgovara.

“Pametna ishrana za moje dete, pametna ishrana za svu decu”.
Obradujte mališane ukusnim, raznovrsnim i svežim obrocima koje će voleti.

Pratite nas i putem Facebook-a:

Mala Kujna proizvodnja i dostava hrane za dečije vrtiće, Mirijevski venac 79, Mirijevo, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Maja Matic
  15.03.2017 08:58

  Svi obroci koji se nalaze na jelovniku su pazljivo isplanirani od strane nutricioniste Jadranke Milenkovic,tako da zadovoljavaju dnevne potrebe dece svih uzrasta.Za pripremu jela zaduzen je glavni kuvar Ognjen Miljkovic koji poseduje dugogodisnje iskustvo.

  Firme u blizini

  Ketering Cevapaj, Kursulina 39, Vračar, Beograd
  Dessert ketering, Grčića Milenka 4a, Vojvode Stepe 119, Vračar, Beograd
  Iz Mamine Kuhinje, Buevar JNA 6, Voždovac, Beograd
  Balkanska Bistro Ketering, Balkanska 45, Savski venac, Beograd
  Ketering M&M Zalogajčić, Braće Jerković 112b, Voždovac, Beograd
  Tajna mamine kuhinje, Jove Ilica 31/1, Voždovac, Beograd
  Butler Catering, /, Voždovac, Beograd
  Balkanski lonac Ketering, Vitezova Karađorđeve zvezde 17, Zvezdara, Beograd
  Big Bite ketering, Cara Dušana 27, Dorćol, Stari grad, Beograd
  LALALA Ketering, Kozarčeva 48, Zvezdara, Beograd