Iz Mamine Kuhinje

5.0 | 7 ocena
Ulica: Buevar JNA 6
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Iz Mamine Kuhinje
Mobilni: 061/
www.izmaminekuhinje.rs

O nama

IZ MAMINE KUHINJEKetering Iz mamine kuhinje je porodična firma koja pruža usluge keteringa visokog kvaliteta za sve vrste Vaših privatnih i poslovnih proslava, kao i ketering za obdaništa, škole i firme. U našoj ponudi nalazi se domaća, kvalitetna i zdrava hrana koju pripremamo isključivo od namirnica dobijenih od proverenih dobavljača.

Iz mamine kuhinje ketering poseduje HACCP sertifikat, koji garantuje bezbednost i ispravnost hrane iz naše ponude. Ako imate nedoumicu šta da spremate za Vašu proslavu, nemate iskustva ili ste jednostavno neodlučni, ponudićemo Vam jednostavna i ukusna jela koja sadrže uvek sveže i zdrave namirnice. A ako imate već formirane ideje, potrudićemo se da Vam izađemo u susret i ostvarimo ih za Vas.

Zahvaljujući mašti i kreativnosti našeg stručnog osoblja, naš način pripreme hrane zasniva se na starinskim receptima baka koji su uobličeni u interesantne, moderne forme koje plene izgledom i ukusom.
Usluge keteringa koje Vam možemo ponuditi su raznovrsne:

 • Ketering za obdaništa i škole
 • Ketering za firme
 • Ketering za proslave – krštenja, godišnjice, mature
 • Ketering za rođendane
 • Ketering za slave
 • Organska hrana


Naša ketering ponuda obuhvata sve vrste slanih predjela: raznovrsne salate, slani rolati i torte, korpice, kanapei, napravljene od kvalitetnih i svežih sastojaka. Posebno ističemo vesele dečije sendviče različitih oblika i ukusa koji su prilagođeni uzrastu i polu deteta. Naravno, imamo i šarenoliki mesni meni, uz neizostavno pečenje (praseće, jagnjeće...).

Pored slanog menija, u našoj ponudi su i razni sitni kolači, slatki kanapei, rolati, korpice, voćne salate. Iz ponude posebno izdvajamo izuzetno dekorisane i preukusne torte koje se prave od najkvalitetnijih namirnica, po sjajnim receptima. Takođe, naše profesionalno osoblje će Vam pomoći u odabiru pića koje se slaže uz meni koji ste izabrali.

Ketering Iz mamine kuhinje nudi Vam i zdrave obroke napravljene od organske (bio) hrane u vidu kuvanih obroka ili raznih salata koje kao takve predstavljaju čitav obrok zbog svog nutritivnog sastava. Organske namirnice nabavljamo isključivo od pouzdanih dobavljača sa urednim sertifikatom i kvalitetnom robom.

Pozivamo Vas da uživate u predivinim ukusima i mirisima domaće hrane pripremljene po proverenim receptima naših baka.

Iz mamine kuhinje, Buevar JNA 6, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  24.09.2020 08:39

  Ukusna domaća hrana. Za svaku peporuku. Sjajna saradnja sa klijentma.

  Mile Banduka
  21.06.2018 04:23

  Iz mamine kuhinje,ketering koji ne traje sa razlogom tako dugo. Pouzdana porodicna firma koja je za svaku preporuku. Hrana koju pripremaju je jako ukusna,prelepo servirana. Zasluzuju vase poverenje sa razlogom.

  Jovica Vitakic
  25.10.2016 10:16

  Veliki izbor kolaca,slanih predjela i kuvanh jela.Gotovo svaki put kod njih porucujemo kad su deciji rodjendani u pitanju.Ketering Iz mamine kuhinje nudi vam i zdrave obroke napravljene od organske hrane u vidu kuvanih obroka ili raznih salata koje kao takve predstavljaju citav obrok zbog svog nutritivnog sastava.

  Firme u blizini

  Mala Kujna proizvodnja i dostava hrane za dečije vrtiće, Mirijevski Venac 79, Zvezdara, Beograd
  Ketering Cevapaj, Kursulina 39, Vračar, Beograd
  Dessert ketering, Grčića Milenka 4a, Vojvode Stepe 119, Vračar, Beograd
  Balkanska Bistro Ketering, Balkanska 45, Savski venac, Beograd
  Ketering M&M Zalogajčić, Braće Jerković 112b, Voždovac, Beograd
  Fiesta ketering, /, Voždovac, Beograd
  Tajna mamine kuhinje, Jove Ilica 31/1, Voždovac, Beograd
  Butler Catering, /, Voždovac, Beograd
  Balkanski lonac Ketering, Vitezova Karađorđeve zvezde 17, Zvezdara, Beograd
  LALALA Ketering, Kozarčeva 48, Zvezdara, Beograd