Vidi sve firme iz potkategorije Interna medicina

O nama - BOLNICA SIRIUS MEDICAL


Sirius Medical specijalna bolnica za interne bolesti i palijativnu medicinu počela je sa radom 2017. godine i prva je privatna bolnica te vrste u Beogradu. Idealna lokacija u tihom i mirnom naselju Krnjača, nedaleko od centra grada, garantuje mir, komfor i udobnost koji su neophodni svim našim pacijentima, s obzirom na prirodu njihove bolesti.

Oblast delovanja bolnice Sirius Medical obuhvata dijagnostičke i terapijske procedure iz oblasti onkologije, pulmologije, kardiologije, endokrinologije i bolesti ishrane. Naš tim čine vrhunski stručnjaci koji su stalno zaposleni, kao i stručni konsultanti sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom, među kojima se nalaze i univerzitetski profesori.

Iako se bavi lečenjem svih bolesti u oblasti interne medicine, bolnica Sirius Medical akcenat u svom radu stavlja na palijativno zbrinjavanje onkoloških pacijenata, od strane stručnog i iskusnog medicinskog osoblja. Moderno opremljen prostor po najvišim svetskim standardima omogućava stručnu pomoć i kvalitetnu negu, čak i za pacijente sa uznapredovalom malignom bolešću.

Palijantivno zbrinjavanje preporučuje se od samog početka lečenja malignih bolesti i podrazumeva lečenje svih simptoma: fizičkih, psihosocijalnih i duhovnih, sa ciljem da se koliko toliko poboljša život pacijenta koji je suočen sa tako teškom bolešću. Pod nadzorom vrhunskih onkologa, specijalna bolnica za palijativno zbrinjavanje Sirius Medical nudi mogućnost primene terapije i negu 24 časa dnevno u bolničkim uslovima sa ciljem olakšavanja simptoma, terapije bola i primene celokupne simptomatske terapije.

Pored toga, u mogućnosti smo da obezbedimo i van bolničko lečenje po principu Hospisa koji pacijentima sa malignitetom omogućava ambulantnu primenu svih neophodnih terapija u dnevnoj bolnici. Naši smeštajni kapaciteti obuhvataju 5 dvokrevetnih soba i 2 apartmana koji su opremljeni udobnim ležajevima sa antidekubitnim dušecima, kupatilom i uz obezbeđen nadzor medicinskog osoblja 24 časa dnevno.

Sve sobe su komforne, svetle, udobne i poseduju TV prijemnik sa kablovskim kanalima, kao i internet. Tokom boravka u bolnici uključena su tri obroka i dve užine, po planu ishrane koji je propisan od strane nutricioniste. Takođe, postoji mogućnost pripreme obroka u skladu sa zahtevima pacijenata.

U okviru ambulantnog dela bolnice Sirius Medical možete obaviti i konsultativne preglede iz oblasti interne medicine:

 • -kardiologija
 • -gastroenterologija
 • -onkologija
 • -hirurgija
 • -hematologija
 • -nefrologija
 • -fizijatrija

Bolnica Sirius Medical pruža i dijagnostičke pretrage, kao što su: ultrazvučna dijagnostika (ehokardiografija, ultrazvuk abdomena, urogenitalnog trakta, CDS krvnih sudova vrata, gornjih i donjih ekstremiteta, ultrazvuk mekih tkiva, dojki...), kao i radiografsko snimanje kostiju, pluća, srca i abdomena. Takođe, nudimo kompletnu laboratorijsku dijagnostiku i analize iz oblasti: hematologije, biohemije, imunologije, mikrobiologije, virusologije, patohistologije. Upotrebom savremenih automatizovanih hematoloških, biohemijskih i imunohemijskih analizatora možemo da garantujemo pouzdane rezultate, u najkraćem mogućem roku.

Pored vrhunskog tima stručnjaka, u prijatnom ambijentu Sirius Medical bolnice dočekaće Vas ljubazno i profesionalno osoblje koje Vam uvek stoji na usluzi za sve vrste saveta i informacija. Svojim vedrim raspoloženjem, toplim rečima i razumevanjem nastoje da svim pacijentima pruže najviši nivo medicinske nege i makar malo ulepšaju dan.

U neposrednoj blizini bolnice Sirius Medical nalazi se stanica Beovoza i autobusko stajalište, a za one koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je adekvatan parking prostor.

Radno vreme: 00-24h

Sirius Medical specijalna bolnica za interne bolesti i palijativnu medicinu, Zage Malivuk 19k, Palilula, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

06.06.2019 07:10
Pavle Dundjerovic

Moj otac ima 75 godina i otišao je u ordinaciju interne medicine Sirius Medical specijalna bolnica za interne bolesti i palijativnu medicinu. Problemi koje je imao nisu bili mali, ali je stručni tim lekara pomogao da nastavi sa koliko toliko normalnim životom. Zadovoljni smo kako je sve ispalo na kraju, otac je bolje, a svima preporučujemo ovu medicinsku kliniku.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Interna medicina
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sirius Medical specijalna bolnica za interne bolesti i palijativnu medicinu
 • Sirius Medical specijalna bolnica za interne bolesti i palijativnu medicinu,
 • Sirius Medical specijalna bolnica,
 • Bolnica za interne bolesti Beograd,
 • Bolnica za palijativnu medicinu Beograd,
 • Bolnica Sirius Medical Beograd,
 • Bolnica Sirius Medical radno vreme