Internistička ordinacija Nefron

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - INTERNISTIČKA ORDINACIJA NEFRON


Internistička ordinacija Nefron je organizovana po ugledu na vodeće svetske ordinacije i nudi Vam kompletnu ultrazvučnu dijagnostiku, kao i kolor dopler krvnih sudova. U prijatnom i udobnom ambijentu naše ordinacije dočekaće Vas tim stručnih lekara koji će se zahvaljujući svom dugogodišnjem kliničkom iskustvu, postarati da problem zbog kojeg ste došli bude rešen u najkraćem mogućem roku.

U rad naše ordinacije uključen je ekspertski tim specijalsita i subspecijalista, eminentnih stručnjaka na svom polju, sa VMA i kliničkih centara širom Beograda. Za dijagnostiku i lečenje oboljenja bubrega i mokraćnih kanala zadužen je prof. dr Dragan Jovanović, specijalista interne medicine i nefrolog.

Bolesti bubrega i mokraćnih kanala su vrlo česta i bolna stanja koja je neophodno sanirati u najkraćem mogućem roku. Sa željom da Vam olakšamo tegobe i omogućimo da uspostavite harmoniju sa Vašim zdravljem, ordinacija interne medicine Nefron nudi Vam specijalistički pregled bubrega, kao i ultrazvučni pregled bubrega.

Pregled bubrega ultrazvukom obavlja se uz pomoć savremenog ultrazvučnog aparata koji predstavlja pouzdanu i efikasnu metodu u otkrivanju i praćenju različitih oboljenja abdominalnih organa.

Osim nefroloških pregleda, u specijalističkoj ordinaciji interne medicine Nefron mogu se obaviti i drugi subspecijalistički pregledi.

Ultrazvuk srca i kolor dopler krvnih sudova, omogućava nam da steknemo detaljan uvid u Vaše zdravstveno stanje, odnosno rad srca i krvnih sudova.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i saradnji sa vodećim stručnjacima iz raznih grana medicine, stekli smo poverenje velikog broja zadovoljnih pacijenata. Visoko profesionalnim i bezbednim pristupom omogućićemo Vam da uspostavite balans sa stanjem Vašeg organizma.

U ordinaciji Nefron možete imati svog porodičnog lekara po Evropskim standardima koji će Vam uvek pomoći, i to ne samo Vama, već i ostalim članovima porodice, brzom i efikasnom dijagnostikom, uputiti i pomoći za kontakt sa ekspertima iz subspecijalnosti koja je potrebna.

Deset godina rada i na hiljade zadovoljnih pacijenata su naša preporuka!

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 17h-20h
Subota od 08h-12h

Neophodno je prethodno zakazivanje pregleda!

Internistička ordinacija Nefron, Bulevar JNA 81, Jajnci, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.06.2019 06:59
Mirjana Vukovic

Imam 50 godina i redovno odlazim u ordinaciju interne medicine Internistička ordinacija Nefron. Jako sam zadovoljna. Ne samo time što su lekari veoma stručni, već njihovim toplim, ljudskim odnosom, što je jako važno kada imate neki zdravstveni problem... Zato bih svima preporučila ovu ordinaciju.

02.04.2017 10:43
Zarko Manic

Bolesti bubrega i mokracnih kanala su vrlo cesta i bolna stanja koja je neophodno sanirati u najkracem mogucem roku.Sa zeljom da vam olaksaju tegobe i omoguce da uspostavite harmoniju sa vasim zdravljem,ordinacija interne medicine Nefron nudi vam specijalisticki pregled bubrega.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Interna medicina
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Internistička ordinacija Nefron
  • internistička ordinacija nefron,
  • ordinacija nefron jajinci,
  • ordinacija nefron beograd,
  • internistička ordinacija nefron radno vreme,
  • internistička ordinacija nefron kontakt telefon