O nama - INTERNA MEDICINA PARK MEDICA


Poliklinika Park Medica nalazi se u prijatnom i mirnom delu Zemuna i nudi sve vrste dijagnostičkih pregleda iz oblasti interne medicine, ginekologije i akušerstva, fizikalne medicine i rehabilitacije, kao i sve vrste laboratorijskih analiza. Iskustvo u radu, kvalitet medicinske usluge, odabrani tim lekara i medicinskog osoblja, izvrsnost kliničke prakse, samo su neke od vrednosti koje negujemo i po kojima smo postali prepoznatljivi.


U moderno opremljenoj poliklinici Park Medica dočekaće Vas tim lekara specijalista i medicinskog osoblja, koji će Vam pružiti kvalitetnu i efikasnu uslugu, u skladu sa Vašim potrebama i savremenom kliničkom praksom. Interna medicina Park Medica nudi Vam usluge iz oblasti:


Prioritet našeg rada je preventivna medicina, sa željom da razvijemo svest o značaju preventivnih pregleda i pomognemo u dijagnostikovanju i pronalaženju najboljih metoda za lečenje i terapiju. Svi pregledi u poliklinici Park Medica obavljaju se na najsavremenijim aparatima, a tim vrhunskih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, primenjuje svoje znanje kako bi Vaše zdravlje podigao na viši nivo.


Sa željom da stvorimo i negujemo partnerski odnos sa našim pacijentima, garantujemo svakodnevnu dostupnost, stalni kontakt i savetovanje u cilju očuvanja Vašeg zdravlja. Najbolja nagrada za naš rad je Vaše zadovoljstvo nakon izvršene usluge i dalja preporuka zadovoljnih pacijenata. Pored pregleda, kod nas možete obaviti i sve vrste laboratorijskih analiza.


Park Medica interna medicina – Vaš najbolji izbor kada je u pitanju sveobuhvatna i pristupačna zdravstvena usluga.


Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 07:30-20:30h

Subota od 10-15h


Interna medicina Park Medica, Vrtlarska 5, Zemun, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

06.06.2019 07:03
Katarina Predojevic
Moja majka je birala ordinaciju interne medicine, i izabrala je Interna medicina Park Medica. Problemi koje je imala nisu bili mali, ali su uspešno sanirani i sada sve to držimo pod kontrolom. Savetujem svima da se jave na vreme, jer je mnogo toga rešivo, ako se pravovremeno postavi dijagnoza.
25.12.2016 12:16
Sandra Marinkovic
U moderno opremljenoj poliklinici Park Medica docekace vas tim lekara specijalista i medicinskog osoblja,koji ce vam pruziti kvalitetnu i efikasnu uslugu,u skladu sa vasim potrebama i savremenom klinickom praksom.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Interna medicina
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Interna medicina Park Medica
  • Interna medicina Park Medica,
  • Park Medica,
  • Intrenista Park Medica,
  • Interna medicina Park Medica radno vreme,
  • Interna medicina Park Medica kontakt telefon