Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Hemijsko čišćenje košulja
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Hemijsko čišćenje - odelo + košulja + kravata

Akcija -18% 690 Din.
Hemijsko čišćenje - odelo + košulja + kravata po ceni od 690 din samo u agenciji Hemijsko čišćenje i bojenje Raša! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hemijsko čišćenje košulja

Veoma je lepo videti na nekome lepo ispeglanu košulju, ali da bi se takav estetski utisak postigao, neophodno je veoma mnogo truda i umeća. Naime, poznato je da je od svih mogućih komada garderobe, najteže ispeglati upravo – košulju.

hemijsko peglanje košulja

Kako se hemijski čiste košulje?

Jedno od rešenja za ovaj problem, ukoliko ne volite da peglate, jeste da se obratite servisima koji nude uslugu hemijskog čišćenja, koja podrazumeva i peglanje. Kada se košulja upakuje, nakon toga će izgledati kao da ste je upravo izneli iz butika.

Radnje za hemijsko čišćenje pružaju usluge pranja i sušenja veša, po veoma povoljnim uslovima. U tu svrhu se koriste najsavremenije mašine, kao i specijalni deterdženti i prilagođeni omekšivači, uz pomoć kojih se vaša odeća neguje.

Kako se peglaju košulje?

Ovo je pitanje koje muči mnoge novopečene domaćice ili muškarce koji peglaju sami a u tome nisu previše vešti. Svakako ne želite na sebi nevešto ispeglan i delimično pogužvan komad garderobe, u kome se pojavljujete na važnom poslovnom sastanku ili na prvom ljubavnom izlasku.

hemijsko peglanje košulja cena

Naime, postoji niz grešaka koje mogu da se naprave, a jedna od prvih je da ne usmerite celokupnu pažnju na peglanje, već u isto vreme gledate TV ili telefonirate. Druga greška je u tome da se košulja učini previše mokrom da bi peglanje bilo lakše, a u stvari je potrebno samo da se delimično navlaži.

Ukoliko dasku ne podesite na određenu visinu, vrlo lako vas može zaboleti i kičma, jer peglanje ne traje baš kratko.

Pored toga, u servisima za hemijsko čišćenje znaju da se kod peglanja košulja prate neka pravila, kao što su da se košulja tretira sa naličja, kako bi se očuvala boja materijala. Ako biste peglali lice košulje, onda bi ona vremenom sasvim izbledela  i postala stara.

U radnjama za hemijsko čišćenje, košulja se pegla počevši od rukava. Peglom se prelazi od jednog ka drugom šavu. Posebno vešt bi trebalo biti u predelu manžetni. Sledeća stavka je peglanje leđa, a tek na kraju, pegla se prednji deo i kragna.

Ako ste neiskusni, može se dogoditi da stavite tek ispeglanu košulju na metalne vešalice, pa će se ona deformisati i sav vaš trud pada u vodu. Neko drugi odmah stavi košulju u plakar, a zapravo je potrebno da se ona negde ohladi.

I na kraju, najgore što može da vam se desi ako je peglanje košulje za vas komplikovan zadatak, to je da izazovete sebi opekotine na koži, ili možda čak i požar, ako se niste sasvim fokusirali i ako ste gledali TV program, na primer.

Hemijsko čišćenje košulja iskustva

Sve napred opisano zaista vam nije potrebno, kada vam na usluzi stoje servisi za hemijsko čišćenje i peglanje veša. Kada jednom iskoristite njihove usluge, život će vam postati nezamisliv bez ljubaznog osoblja koje zapravo olakšava svakodnevnicu.

U skladu s tim, postoje i usluge koje podrazumevaju da se dođe na adresu po vaš veš, i da se on dostavi u dogovoreno vreme.

Hemijsko čišćenje košulja cena:

Za uslugu hemijskog čišćenja košulje potrebno je izdvojiti u proseku od 450 do 500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise za hemijsko čišćenje koji su oglašeni ispod našeg teksta 

Iskustva i preporuke posetilaca

03.09.2018
Andriajana Simic

Kada je hemijsko ciscenje kosulja u pitanju preporucio bih svima Wash cenatar. Zaista su najboji po tom pitanju.

05.09.2017
Ljubinka Sreckovic

Hemijsko ciscenje je nesto sto moram da priznam nikada nisam posebno dobro poznavala. Jedino mi je u tom pogledu onda hemijsko ciscenje privlacno ukoliko nemoram stalno da palim ves masinu i prostirem ves.

04.05.2017
Janko Zivanovic

Moje je licno misljenje takvo da je svako hemijsko ciscenj kosulja nesto posebno.

20.04.2017
Nikolina Pantelic

Sto se tice hemijskog ciscenja kosulja samo treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet.

06.04.2017
Petar Jankovic

Nikada ovo do sada nisam radio i mislim da u svakom slucaju necu. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

21.03.2017
Jana Stankovic

Sigurno je samo to da bukvalno i svaku najmanju mrlju ocisti ali treba da se dosta plati.

02.03.2017
Ivan Stojanovic

Ova vrsta ciscenje je u svakom slucaju nesto sto treba da se debelo plati. Sve ostalo je cisot gubljenje vremena.

13.02.2017
Ivan Stojanovic

Sto se mene licno tice, svako ciscenje kosulja je nesto sto mora posebno da se plati. To drugacije ne moze da funkcionise.

17.01.2017
Marko Petrovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta hemijskog ciscenja. Pre svega, veliki broj kosulja je napravljen od razlicitih materijala i veoma jevazno da se bas za njih odlucite.

27.12.2016
Biljana Brankovic

Ovo je svakako pozeljno da uradite s vremena na vreme. U tom slucaju onda se sigurno necete pokajati.

09.12.2016
Dusan Markovic

Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za neko strucno i provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje da ce vam posao zavrsiti kako treba.