Wash center hemijsko ciscenje

  • 5
  • %
5.00 | 12 ocena

O nama - WASH CENTER HEMIJSKO ČIŠĆENJEHemijsko čišćenje WASH CENTER vrši usluge čišćenja svih vrsta materijala specijalnom kombinacijom sredstava i programa profesionalnih mašina, što garantuje vrhunski kvalitet usluge. Prvobitna delatnost našeg preduzeća je pranje i peglanje veša, a sa željom da olakšamo život našim sugrađanima, uveli smo i uslugu hemijskog čišćenja.

Ono što hemijsko čišćenje WASH CENTER izdvaja od konkurencije je višegodišnja tradicija, brzina i kvalitet usluge, veliko lično zalaganje zaposlenih, kao i velika materijalna ulaganja. Sve to nam je omogućilo da stvorimo prepoznatljivo ime u ovom poslu i postanemo simbol kvaliteta.

WASH CENTER hemijsko čišćenje vrši usluge čišćenja svih vrsta materijala, uz upotrebu proverenih sredstava koji neće oštetiti tkaninu, a vratiće joj nekadašnji sjaj. U našem radu koristimo profesionalne mašine, a posebne metode čišćenja omogućavaju nam da Vam garantujemo vrhunski kvalitet usluge.

Pored hemijskog čišćenja, WASH CENTER nudi i usluge pranja i peglanja veša upotrebom specijalizovanih profesionalnih mašina najpoznatijeg evropskog brenda MIELE. Kapacitet od 10 kg i 6 kg po mašini omogućava da se zasebno tretira veš svakog klijenta (veš svakog klijenta se isključivo zasebno pere). U našem radu koristimo najkvalitetnije praškove i omekšivače koji su ekološki podobni, ne oštećuju tkaninu i ne izazivaju alergije.

Različiti programi pranja koji podrazumevaju određeni broj obrtaja tokom procesa pranja i centrifugiranja, kao i određenu temperaturu vode koja se specijalnim sistemom omekšava, u mogućnosti smo da tretiramo i najosetljivije artikle, kao što su svila i vuna, bez bojazni od oštećenja. Takođe, nudimo i usluge sušenja veša koje se obavlja vodeći računa o sirovinskom sastavu tkanine.

WASH CENTER nudi Vam i usluge peglanja veša, uz upotrebu profesionalnih valjkova najnovije generacije sa maksimalnim performansama, koji su proizvedeni u čuvenoj fabrici MIELE. Profesionalne pegle na paru koje poboljšavaju uklanjanje nabora, prave efekat vakuma i toplotnog šoka, uz pomoć hlađenja postolja i vrele pegle, omogućavaju da Vaše stvari budu savršeno ispeglane. Da bi se izbegle i najsitnije greške vrši se strog nadzor kvaliteta obrađenih artikala, kao i kontrola primljene i izdate robe.

Kada uđete u WASH CENTER postajete naš novi prijatelj i centar pažnje zaposlenih koji su tu samo zbog Vas.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-20h

WASH CENTER hemijsko čišćenje, Dragiše Brašovana 1, Bežanijska kosa, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

30.11.2016 09:09
Borislav Milic

Veoma povoljne cene svih usluga,sve preporuke.Profesionalno ciscenje,pranje i susenje vesa,posetljine,stolnjaka,cebadi,jorgana.Hemijsko ciscenje,bojenje odece od prirodnih materijala profesionalnim preparatima.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Hemijsko ciscenje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Wash center hemijsko ciscenje
  • WASH CENTER HEMIJSKO CISCENJE,
  • Wash center hemijsko ciscenje,
  • Wash center hemijsko ciscenje radno vreme,
  • Wash center hemijsko ciscenje kontakt telefon