Ljukijev roštilj je čista ljubav prema čistom junećem mesu sa velikom željom da uživaoci Ljukijevog roštilja budu ne samo siti već i zadovoljni punim ukusom pravog mesa.
Ljukijev roštilj se i te kako izdvaja u moru beogradskih fast food objekata, sa različitom ponudom roštilja, a ime je dobio po leskovčaninu Ljubiši Nikoliću Ljukiju koji je svojim umećem pravljenja prvoklasnog roštilja osvojio ne samo Leskovac, već i ceo Beograd.
Stanovnici glavnog grada su ubrzo prepoznali čist kvalitet pravog ukusa mesa i iz drugih delova Beograda, svakodnevno dolaze u Zemun, na pravi leskovački roštilj.
Kažu da je tajna ovog roštilja veoma jednostavna, a to je kvalitetno leskovačko čisto juneće meso sa tek po kojim prstohvatom odabranih začina. Najlepše stvari često su one najjednostavnije, a Ljukijev roštilj se pravi bez ikakvih suvišnih dodataka, kao što su soja, sojini izolati i sojini koncentrati.
Recept za pravljenje pljeskavica i ćevapa je 98% čisto juneće meso druge i treće kategorije i 2% kuhinjske soli.
Sirovinski sastav dimljene kobasice je svinjska plećka 75%, svinjska masnoća 25%, so, biber, beli luk, aleva paprika, ovčije crevo.
Ljukijev roštilj možete poručiti i putem dostave ili preuzeti na šalteru!
U ponudi je veliki izbor roštilja na porcije i na kilogram, pljeskavice, ćevapi, pileći batak, kobasice, roštilj u somunu ili lepinji i još mnogo toga. Kompletnu ponudu, možete pogledati na sajtu!
Kao i na društvenim mrežama:
Dobro nam došli!
Radno vreme:
Svaki dan od 7-23h