Sandwich Bar

5.0 | 1 ocena
Ulica: Bulevar Despota Stefana 1a
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Sandwich Bar
Mobilni: 060/

O nama

SANDWICH BAR


SANDWICH BAR nastao je sa željom da svim Beograđanima iscrpljenim svakodnevnim obavezama i brzim načinom života, ponudi najkvalitetnije sendviče pripremljene od vrhunskih namirnica koji se spremaju direktno pred Vašim očima. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor sendviča koji će Vas oduševiti svojim raznovrsnim komibnacijama ukusa, tako da ćete poželeti da što pre svratite ponovo do nas.

Sendvič je u Beogradu poznat kao ozloglašena vrsta brze hrane koja predstavlja par komada niskokvalitetnog mesnog proizvoda, ulepšanog nekom salatom i namazom, koji Vam u većini slučajeva više šteti nego koristi i sve to zarobljeno u jeftinoj kifli. Otvoren sa željom da se takva slika promeni, SANDWICH BAR nudi Vam raznovrstan izbor sendviča koji se spremaju od uvek svežih i proverenih namirnica vrhunskog kvaliteta.

Njegovo veličanstvo sendvič kod nas se služi u izdašnoj i uvek svežoj kifli koja se pravi po originalnom receptu i uz visoko-kvalitetno suvo meso. Sve to možete upotpuniti nesvakidašnjim i egzotičnim namazima pripremljenim od vrhunskih namirnica i to pred Vašim očima.

Pored klasičnih sendviča sa šunkom, pečenicom, pršutom, čurećim i pilećim prsima, iz naše ponude posebno izdvajamo premium sendviče koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse: Bar sendvič, Despot, Parma Prosciutto, Vegetarijanski avokado, Kraba. Sve to možete upotpuniti omiljenim toplim napicima, gaziranim i svežim sokovima, ledenim čajem, vodom, jogurtom ili mlekom.

Ukoliko uživate u tome da sami kombinujete ukuse, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor dodataka (šunka, ćureća prsa, pileća prsa, pečenica, pršuta, mocarela, gauda, čedar), namaza (od krabe, četiri vrste sira, gorgonzole, avokada, beli BBQ, BBQ, curry, domaći majonez i kečap), kao i besplatnih priloga (masline, iceberg salata, čeri paradajz, zelena i crvena paprika, crveni kupus i luk, rukola, sveži krastavac, lolo roso i lolo bianco).

Svim ljubiteljima sendviča koji nisu u mogućnosti da nas posete, nudimo mogućnost dostave hrane na kućnu adresu. Uživajte u ukusu Vašeg omiljenog sendviča uvek kada poželite!

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak od 09-24h
petak – subota od 09-02h

SANDWICH BAR, Bulevar Despota Stefana 1a, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Agora Snack fast food, Kapetan Mišina 13, Stari grad, Beograd
  Papa's Paté, Gundulićev Venac 36, Stari grad, Beograd
  Fast food hot dog - Take a Senfie, Strahinjića Bana 48a, Stari grad, Beograd
  Drama cevapi Drama Sat d.o.o., Dositejeva 7a, Sremska 4, Stari grad, Beograd
  City King fast food, Gavrila Principa 35, Savski venac, Beograd
  Mister Wang Kineska hrana, Deligradska 3, Savski venac, Beograd
  Burgers Manzoni, Zorza Klemansoa 4, Stari grad, Beograd
  Barbecue Balkan food, Žorža Klemansoa 4, Dorćol, Stari grad, Beograd
  Luka’s Has Fast Food, Đorđa Jovanovića 13, Stari grad, Beograd
  MAX FOOD Fast food, Venizelosova 23a, Stari grad, Beograd