Pljeskovac 016 fast food

0.0 | 0 ocena
Ulica: Dr Ivana Ribara 91b
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Pljeskovac 016 fast food
Mobilni: 064/

O nama

U skladu sa svojim imenom, fast food Pljeskovac 016 nudi vrhunski leskovački roštilj i druge popularne specijalitete sa juga Srbije. Ukoliko želite da se zasladite na kraju obroka, u našoj ponudi očekuju Vas slatke i slane palačinke u raznovrsnim kombinacijama ukusa.

Želimo da istaknemo da se naši leskovački specijaliteti prave od 100% čistog junećeg mesa poštujući tradicionalnu recepturu pripreme. Pravom kombinacijom začina meso dobija blago ljutkast ukus, što je jedna od glavnih karakteristika leskovačkog roštilja.

Iskusni roštilj majstori fast food-a Pljeskovac 016 svakodnevno pripremaju za Vas leskovačke pljeskavice, ćevape i uštipke, isključivo na ćumuru. Ovakav način pečenja mesa na otvorenoj vatri, našim specijalitetima daje izuzetan ukus i sočnost.

Za sve gurmane i ljubitelje pikantnog, fast food Pljeskovac 016 priprema pravu leskovačku pljeskavicu, u koju osim najkvalitetnijeg crvenog mesa idu luk, tucana paprika i sveža ljuta paprika. Pored leskovačke, u našoj ponudi nalaze se i druge vrste pljeskavica: gurmanska, punjena, susam, velika, mala, pljeskavica na kajmaku.

Ako više volite ćevape, Pljeskovac 016 fast food preporučuje Carski šiš ćevap sa slaninom, lukom, kačkavaljem i tucanom paprikom. Ukoliko do sada niste imali priliku, kod nas možete da probate leskovačke uštipke koji su jedan od najpoznatijih specijaliteta.

Između ostalog, fast food Pljeskovac 016 nudi i odlične domaće kobasice, svinjske i pileće ražnjiće, dimljenu slaninu, kao i veliki izbor specijaliteta od piletine. Kod nas možete poručiti i roštilj na kilogram za sve specijalne prilike u Vašem domu ili poslovnom kolektivu.

Fast food Pljeskovac 016 pruža i usluge dostave hrane, tako da u našim specijalitetima možete da uživate gde god poželite. Minimalni iznos porudžbine za dostavu je 700 dinara na teritoriji Novog Beograda, a za ostale delove grada po dogovoru.

Radno vreme:
svaki dan od 08-24h
dostava: od 09-23h

Pljeskovac 016 fast food, Dr Ivana Ribara 91b, blok 61, Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Fast Food Giros Plus, Jurija Gagarina 231b; Milana Jovanovića 14c, Novi Beograd, Beograd
  Dak Good Food, Jurija Gagarina 133a, Borska 15g, Tošin bunar 174b, Vojvode Stepe 235, Balkanska 29, Novi Beograd, Beograd
  Fast Food Stefan, Ismeta Mujezinovića 23d, Novi Beograd, Beograd
  Kod Čika Buce, Jurija Gagarina 149,( TC Piramida, lokal 28), Novi Beograd, Beograd
  Rostilj Žar Mance, Jurija Gagarina 147a, Novi Beograd, Beograd
  Picerija Lav, Gandijeva 76a, Novi Beograd, Beograd
  Fast food DEA, Ljubinke Bobic 26a, Bežanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
  Balkanika pizza sandwich bar, Jurija Gagarina 149, lok.28 (TC Piramida), Novi Beograd, Beograd
  Don vito andolini fast food, Dr Ivana Ribara 91a, Novi Beograd, Beograd
  Hood food fast food, Obrenovačka 4, Ledine, Novi Beograd, Beograd