Pljeskovac 016 fast food

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - PLJESKOVAC 016 FAST FOOD


U skladu sa svojim imenom, fast food Pljeskovac 016 nudi vrhunski leskovački roštilj i druge popularne specijalitete sa juga Srbije. Ukoliko želite da se zasladite na kraju obroka, u našoj ponudi očekuju Vas slatke i slane palačinke u raznovrsnim kombinacijama ukusa.

Želimo da istaknemo da se naši leskovački specijaliteti prave od 100% čistog junećeg mesa poštujući tradicionalnu recepturu pripreme. Pravom kombinacijom začina meso dobija blago ljutkast ukus, što je jedna od glavnih karakteristika leskovačkog roštilja.

Iskusni roštilj majstori fast food-a Pljeskovac 016 svakodnevno pripremaju za Vas leskovačke pljeskavice, ćevape i uštipke, isključivo na ćumuru. Ovakav način pečenja mesa na otvorenoj vatri, našim specijalitetima daje izuzetan ukus i sočnost.

Za sve gurmane i ljubitelje pikantnog, fast food Pljeskovac 016 priprema pravu leskovačku pljeskavicu, u koju osim najkvalitetnijeg crvenog mesa idu luk, tucana paprika i sveža ljuta paprika. Pored leskovačke, u našoj ponudi nalaze se i druge vrste pljeskavica: gurmanska, punjena, susam, velika, mala, pljeskavica na kajmaku.

Ako više volite ćevape, Pljeskovac 016 fast food preporučuje Carski šiš ćevap sa slaninom, lukom, kačkavaljem i tucanom paprikom. Ukoliko do sada niste imali priliku, kod nas možete da probate leskovačke uštipke koji su jedan od najpoznatijih specijaliteta.

Između ostalog, fast food Pljeskovac 016 nudi i odlične domaće kobasice, svinjske i pileće ražnjiće, dimljenu slaninu, kao i veliki izbor specijaliteta od piletine. Kod nas možete poručiti i roštilj na kilogram za sve specijalne prilike u Vašem domu ili poslovnom kolektivu.

Fast food Pljeskovac 016 pruža i usluge dostave hrane, tako da u našim specijalitetima možete da uživate gde god poželite. Minimalni iznos porudžbine za dostavu je 700 dinara na teritoriji Novog Beograda, a za ostale delove grada po dogovoru.

Radno vreme:
svaki dan od 08-24h
dostava: od 09-23h

Pljeskovac 016 fast food, Dr Ivana Ribara 91b, blok 61, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Fast food
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Pljeskovac 016 fast food
  • Pljeskovac 016 fast food,
  • Pljeskovac 016 Novi Beograd,
  • fast food na Novom Beogradu,
  • Pljeskovac 016 fast food radno vreme