Cobanov odmor - srpska brza hrana

5.0 | 15 ocena
Ulica: Vojvode Supljikca 34, Vracar, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Cobanov odmor - srpska brza hrana
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.cobanovodmor.com

O nama

Поводом десетогодишњице успешног угоститељског рада са рестораном на Карабурми, предузеће Ђуричић покреће ланац објеката српске брзе хране у Београду под заштитним именом Чобанов Одмор.

Циљ Чобановог Одмора јесте да се тржишту понуди производ устаљеног квалитета, са прихватљивом ценом и јединственим укусом аутентучне кухиње западне Србије, уз добро осмишљени и препознатљиви српски бренд.
Уз покушај да у 21. век пренесемо тековине брзог, српског кулинарства, право из богате делте западне Србије коју чине Тара, Златибор и Повлен, Чобанов Одмор данас оживљава традицију припремања кајмака, сира, пршуте, печења и осталих специјалитета, само за вас.

Тежећи некадашњем квалитету, а ослањајући се на тековине савремене цивилизације, Чобанов Одмор нуди националне специјалитете справљене у еколошки чистој средини, а запаковане у савремену, функционалну и модерно дизајнирану амбалажу која чува укус и квалитет хране са српских планинских ливада.

Посебна предност наше хране је и у њеном пореклу јер долази из сеоских домаћинстава, са српских планина чија је богата и јединствена природа још увек сачувана од великих загађења и привредних експлоатација.

Здравој храни доприноси и припрема на традиционалан начин. У "Чобановом одмору" се користе свеже намирнице, које по својој природи не могу да садрже било какве вештачке додатке. Храна се припрема на лицу места, кувана јела се спремају свакодневно, а печење спремамо, држећи се старих рецепата, у зиданој фуруни, у земљаним пекама, на буковим дрвима.

Наши локали су пројектовани по узору на традиционалне брвнаре са српских планина, а служиће вас особље одевено у српске народне ношње.. Доживљај је употпуњен тихом пратећом музиком са звуцима фрула, двојница, труба, певања у бас...

У плану Чобановог Одмора је да репроматеријал који улази у производњу (лепиње, кајмак, пршуту итд.) се такође прави по заштићеном рецепту од материјала са подручја западне Србије. Сви произвођачи ће бити интегрисани у ланац производње Чобановог Одмора и радиће по дефинисаним технолошким процесима уз сталну проверу квалитета.

У понуди "Чобановог одмора" као ресторана брзе хране је и посебно осмишљена организација кетеринга у традиционалном духу за промоције, коктеле и културне догађаје, достава хране на кућну адресу (delivery food), организација свих свечаности у нашем простору (свадбе, рођендани, крштења, свечаних вечера . . .), услужног печења меса и рибе, спремање крсних слава.

КОКТЕЛ ЧОБАНОВОГ ОДМОРА

Свако ваше славље учинићемо незаборавним захваљујући посебно осмишљеној достави и послуживању хране и пића (кетерингу - коктелу), у традиционалном духу.
Имамо богато искуство у припремању, сервирању, и служењу хране за разне свечаности и прославе, промоције и изложбе. Присуствовали смо отварању многих ексклузивних места.
Храну из наше богате понуде служимо на традиционалан начин, у народној ношњи.

Понуда хране за кетеринг је прилагођена коктел забавама и пријемима – наши специјалитети се служе у малим лепињама величине једног до два залогаја.
Поред неизоставног сира, кајмака, пршуте, суџука, дуван чварака, ту су и свима омиљене разне пите и проје, и наравно ситни домаћи колачи. Ипак, најпопуларније је прасеће, јагњеће и телеће печење (печено у зиданој фуруни, у земљаним пекама, на букова дрва) сервирано у облику једног савршеног залогаја.
Ексклузиван додатак кетерингу и коктелу је "Чобанова ракија" у 2 укуса - српска шљивова препеченица и српска шљивова препеченица – клековача.


КЕТЕРИНГ (Catering)

Са многим фирмама остварујемо одличну сарадњу у организовању топлих оброка за њихове раднике. Достаљамо кувана јела за раднике на градилишту, у својим фирмама, канцеларијама итд. Традиционална храна наших дедова је припремљена и упакована за брзу употребу, а савремена и функционална амбалажа чува укус и квалитет хране. Сваки производ има и сав потребан прибор за јело.


КУЋНА ДОСТАВА ( delivery food)

Повећали смо ефикасност у пословању и могућност да што већи број људи конзумира нашу храну, тиме што смо организовали доставу хране на кућну адресу која покрива по зонама скоро цео град, и имамо већ велики број фирми са којима смо уговорили да се њихови радници у току свог радног времена хране код нас. Достава хране на кућну адресу биће Вам у потпуњена када се пред Вама појави возач у српској народној ношњи. Аутентична српска брза храна је путем доставе доступна у свим деловима Београда свакога дана од 09-01ч.Храна се испоручује у практичној амбалажи са прибором за јело.


КРСНА СЛАВА

Чобанов одмор вам може помоћи у спремању крсне славе. Спремамо и мрсна и посна јела. Можемо вам спремити целу славу, или само колаче, славски колач, жито, печење од нашег или од вашег меса, шта год ви нисте у могућности да спремите сами.
Спремни смо да изађемо у сусрет и специјалним захтевима, слободно нас питајте.


УСЛУЖНО ПЕЧЕЊЕ

Печење спремамо, држећи се старих рецепата, у зиданој фуруни, у земљаним пекама, на буковим дрвима.
Капацитети нам омогућавају да, поред сталних потреба ресторана, нудимо услугу печења за разне прославе и свечаности као што су славе, свадбе или рођендани, али и за оне који се једноставно ужеле укуса печења спремљеног на традиционални начин. У нашој понуди је првокласно прасеће, јагњеће, јареће, телеће или пилеће месо, али уколико вам тако више одговара, месо можете донети и сами. Поред меса услужно печемо и све врсте риба (рибу).


РОЛОВАНО ПЕЧЕЊЕ ( РОЛОВАНО МЕСО)

На јеловнику "Чобановог одмора" је чувено роловано месо, у комбинацији са домаћим кајмаком или сиром. Месо је очишћено од костију, које је роловано и испечено без надева.
Месо се пече у зиданој фуруни, у земљаним пекама на букова дрва.

ОРГАНИЗАЦИЈА ПРОСЛАВА

На Карабурми, у улици Хозе Мартиа 2б, налази се ресторан "Печењара Ђуричић" који, између осталог, нуди комплетну организацију свих свечаности, свадби, свечаних вечера, коктела, рођендана, крштења. Ресторан може примити до 50 гостију.
У могућности смо да вам понудимо квалитетан и разноврстан мени (разна предјела, све врсте печења са костима, све врсте ролованог печења, роштиљ, итд.) као и квалитетну услугу. Ресторан се налази на Карабурми, поседује паркинг и прелепу башту. Ваше је да нас контактирате а ми ћемо испунити сваку вашу жељу.КОЛИБА ЧОБАНОВ ОДМОР

Чобанов одмор доприноси очувању и промоцији наше културе и традиције учествовањем на културно-уметничким догађајима и фестивалима као што су БЕЛЕФ '06, БИТЕФ '06, СВИБОР '05, као и на разним традиционалним манифестацијама и великим сајмовима привредног карактера.

За те прилике Чобанов одмор припрема и служи храну у специјалном монтажном објекту са баштом чији је изглед инспирисан сеоским брвнарама са планина западне Србије.

Особље служи храну у народним ношњама и тиме сваку манифестацију обогаћује традиционалим духом Србије.


ЧОБАНОВ ОДМОР је учесник разних пословно-забавних манифестација:
на Београдском сајму у оквиру пројекта Бизнис база као традицонални учесник, награђиван више пута за најукус од 2004 па све до данас, у оквиру интернационалног центра за развој туризма и угоститељства SACEN INTERNATIONAL, награђен повељом ЗЛАТНО ТУРИСТИЧКО СРЦЕ за најуспешнији ресторан у 2006 години,
дугогодишњи учесник Дринске регате . . .итд

Cenovnik

1. ЧОБАНСКИ СИР 50ГР
50
2. ЧОБАНСКИ КАЈМАК 50ГР
80
3. ЧОБАНСКИ ДУВАН ЧВАРЦИ 50ГР
90
4. ЧОБАНСКИ СУЏУК 50ГР
80
5. ЧОБАНСКА СВИЊСКА ПРШУТА 50ГР
110
Pogledajte ceo cenovnik

Akcije

Specijalni kanapei broj 1 - 1kg (8 vrsta)
3150 1090
Specijalni kanapei broj 1 - 1kg (8 vrsta) AKCIJA ističe za 2d 7h 19m 45s Pročitaj više
Čobanski tradicionalni kanapei 1kg (8 vrsta)
3500 1190
Čobanski tradicionalni kanapei 1kg (8 vrsta) AKCIJA ističe za 2d 7h 19m 45s Pročitaj više
Pogledajte sve akcije (+2)

Nudimo i:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Vesna
  15.03.2014 12:44

  Odlicna komplet lepinja.

  Firme u blizini

  Carski Poh Fast Food, Vojislava Ilića 28, Vračar, Beograd
  Fast food Pile & Prase, Bulevar Kralja Aleksandra 144, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Fast Food Kiklop, Batutova 5, Zvezdara, Beograd
  Ćevapaj, Kursulina 39, Vračar, Beograd
  Pobednik rostilj, Grcica Milenka 4, Vračar, Beograd
  Fast food Zein Express, Vojislava Ilica 2, Voždovac, Beograd
  Vincitore fast food, Zicka 27, Vračar, Beograd
  BAŠ DOBAR ROŠTILJ, Kraljice Marije 47, Zvezdara, Beograd
  KOD MILKE Fast food, Maksima Gorkog 56a, Vračar, Beograd
  Knežak Sarajevski ćevap, Vojislava Ilića 57, Zvezdara, Beograd