Cobanov odmor - srpska brza hrana

  • 8
  • %
5.00 | 12 ocena

Чобанов одмор - српска брза храна

Поводом десетогодишњице успешног угоститељског рада са рестораном на Карабурми, предузеће Ђуричић покреће ланац објеката српске брзе хране у Београду под заштитним именом Чобанов Одмор.

Циљ Чобановог Одмора јесте да се тржишту понуди производ устаљеног квалитета, са прихватљивом ценом и јединственим укусом аутентучне кухиње западне Србије, уз добро осмишљени и препознатљиви српски бренд.
Уз покушај да у 21. век пренесемо тековине брзог, српског кулинарства, право из богате делте западне Србије коју чине Тара, Златибор и Повлен, Чобанов Одмор данас оживљава традицију припремања кајмака, сира, пршуте, печења и осталих специјалитета, само за вас.

Тежећи некадашњем квалитету, а ослањајући се на тековине савремене цивилизације, Чобанов Одмор нуди националне специјалитете справљене у еколошки чистој средини, а запаковане у савремену, функционалну и модерно дизајнирану амбалажу која чува укус и квалитет хране са српских планинских ливада.

Посебна предност наше хране је и у њеном пореклу јер долази из сеоских домаћинстава, са српских планина чија је богата и јединствена природа још увек сачувана од великих загађења и привредних експлоатација.

Здравој храни доприноси и припрема на традиционалан начин. У "Чобановом одмору" се користе свеже намирнице, које по својој природи не могу да садрже било какве вештачке додатке. Храна се припрема на лицу места, кувана јела се спремају свакодневно, а печење спремамо, држећи се старих рецепата, у зиданој фуруни, у земљаним пекама, на буковим дрвима.

Наши локали су пројектовани по узору на традиционалне брвнаре са српских планина, а служиће вас особље одевено у српске народне ношње.. Доживљај је употпуњен тихом пратећом музиком са звуцима фрула, двојница, труба, певања у бас...

У плану Чобановог Одмора је да репроматеријал који улази у производњу (лепиње, кајмак, пршуту итд.) се такође прави по заштићеном рецепту од материјала са подручја западне Србије. Сви произвођачи ће бити интегрисани у ланац производње Чобановог Одмора и радиће по дефинисаним технолошким процесима уз сталну проверу квалитета.

У понуди "Чобановог одмора" као ресторана брзе хране је и посебно осмишљена организација кетеринга у традиционалном духу за промоције, коктеле и културне догађаје, достава хране на кућну адресу (delivery food), организација свих свечаности у нашем простору (свадбе, рођендани, крштења, свечаних вечера . . .), услужног печења меса и рибе, спремање крсних слава.

КОКТЕЛ ЧОБАНОВОГ ОДМОРА

Свако ваше славље учинићемо незаборавним захваљујући посебно осмишљеној достави и послуживању хране и пића (кетерингу - коктелу), у традиционалном духу.
Имамо богато искуство у припремању, сервирању, и служењу хране за разне свечаности и прославе, промоције и изложбе. Присуствовали смо отварању многих ексклузивних места.
Храну из наше богате понуде служимо на традиционалан начин, у народној ношњи.

Понуда хране за кетеринг је прилагођена коктел забавама и пријемима – наши специјалитети се служе у малим лепињама величине једног до два залогаја.
Поред неизоставног сира, кајмака, пршуте, суџука, дуван чварака, ту су и свима омиљене разне пите и проје, и наравно ситни домаћи колачи. Ипак, најпопуларније је прасеће, јагњеће и телеће печење (печено у зиданој фуруни, у земљаним пекама, на букова дрва) сервирано у облику једног савршеног залогаја.
Ексклузиван додатак кетерингу и коктелу је "Чобанова ракија" у 2 укуса - српска шљивова препеченица и српска шљивова препеченица – клековача.


КЕТЕРИНГ (Catering)

Са многим фирмама остварујемо одличну сарадњу у организовању топлих оброка за њихове раднике. Достаљамо кувана јела за раднике на градилишту, у својим фирмама, канцеларијама итд. Традиционална храна наших дедова је припремљена и упакована за брзу употребу, а савремена и функционална амбалажа чува укус и квалитет хране. Сваки производ има и сав потребан прибор за јело.


КУЋНА ДОСТАВА ( delivery food)

Повећали смо ефикасност у пословању и могућност да што већи број људи конзумира нашу храну, тиме што смо организовали доставу хране на кућну адресу која покрива по зонама скоро цео град, и имамо већ велики број фирми са којима смо уговорили да се њихови радници у току свог радног времена хране код нас. Достава хране на кућну адресу биће Вам у потпуњена када се пред Вама појави возач у српској народној ношњи. Аутентична српска брза храна је путем доставе доступна у свим деловима Београда свакога дана од 09-01ч.Храна се испоручује у практичној амбалажи са прибором за јело.


КРСНА СЛАВА

Чобанов одмор вам може помоћи у спремању крсне славе. Спремамо и мрсна и посна јела. Можемо вам спремити целу славу, или само колаче, славски колач, жито, печење од нашег или од вашег меса, шта год ви нисте у могућности да спремите сами.
Спремни смо да изађемо у сусрет и специјалним захтевима, слободно нас питајте.


УСЛУЖНО ПЕЧЕЊЕ

Печење спремамо, држећи се старих рецепата, у зиданој фуруни, у земљаним пекама, на буковим дрвима.
Капацитети нам омогућавају да, поред сталних потреба ресторана, нудимо услугу печења за разне прославе и свечаности као што су славе, свадбе или рођендани, али и за оне који се једноставно ужеле укуса печења спремљеног на традиционални начин. У нашој понуди је првокласно прасеће, јагњеће, јареће, телеће или пилеће месо, али уколико вам тако више одговара, месо можете донети и сами. Поред меса услужно печемо и све врсте риба (рибу).


РОЛОВАНО ПЕЧЕЊЕ ( РОЛОВАНО МЕСО)

На јеловнику "Чобановог одмора" је чувено роловано месо, у комбинацији са домаћим кајмаком или сиром. Месо је очишћено од костију, које је роловано и испечено без надева.
Месо се пече у зиданој фуруни, у земљаним пекама на букова дрва.

ОРГАНИЗАЦИЈА ПРОСЛАВА

На Карабурми, у улици Хозе Мартиа 2б, налази се ресторан "Печењара Ђуричић" који, између осталог, нуди комплетну организацију свих свечаности, свадби, свечаних вечера, коктела, рођендана, крштења. Ресторан може примити до 50 гостију.
У могућности смо да вам понудимо квалитетан и разноврстан мени (разна предјела, све врсте печења са костима, све врсте ролованог печења, роштиљ, итд.) као и квалитетну услугу. Ресторан се налази на Карабурми, поседује паркинг и прелепу башту. Ваше је да нас контактирате а ми ћемо испунити сваку вашу жељу.КОЛИБА ЧОБАНОВ ОДМОР

Чобанов одмор доприноси очувању и промоцији наше културе и традиције учествовањем на културно-уметничким догађајима и фестивалима као што су БЕЛЕФ '06, БИТЕФ '06, СВИБОР '05, као и на разним традиционалним манифестацијама и великим сајмовима привредног карактера.

За те прилике Чобанов одмор припрема и служи храну у специјалном монтажном објекту са баштом чији је изглед инспирисан сеоским брвнарама са планина западне Србије.

Особље служи храну у народним ношњама и тиме сваку манифестацију обогаћује традиционалим духом Србије.


ЧОБАНОВ ОДМОР је учесник разних пословно-забавних манифестација:
на Београдском сајму у оквиру пројекта Бизнис база као традицонални учесник, награђиван више пута за најукус од 2004 па све до данас, у оквиру интернационалног центра за развој туризма и угоститељства SACEN INTERNATIONAL, награђен повељом ЗЛАТНО ТУРИСТИЧКО СРЦЕ за најуспешнији ресторан у 2006 години,
дугогодишњи учесник Дринске регате . . .итд

Iskustva i preporuke posetilaca

15.03.2014 12:44
Vesna

Odlicna komplet lepinja.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Fast food
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Cobanov odmor - srpska brza hrana
  • Čobanov odmor,
  • Čobanov odmor dostava hrane,
  • ketering kokteli beograd,
  • Cobanov odmor radno vreme,
  • Čobanov odmor Beograd,
  • Čobanov odmor Vračar