Stepa Gril

5.0 | 1 ocena
Ulica: Vojvode Stepe 275ž, Naselje Stepa Stepanović
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Stepa Gril
Telefon: 011/
Mobilni: 066/

O nama

STEPA GRIL

Uživajte u originalnim leskovačkim specijalitetima i brzoj hrani vrhunskog kvaliteta, posetite Stepa gril na Voždovcu. Na našem meniju očekuju Vas ukusni i sočni gurmanluci sa roštilja koje svakodnevno pripremaju vrsni majstori iz Leskovca.

Izrađeni od najkvalitetnijih i uvek svežih namirnica, Stepa specijaliteti oduševiće Vas svojim posebnim kombinacijama ukusa. Prepoznatljiv šmek i aromu našim specijalitetima daje tradicionalan način pripreme na roštilju na ćumur.

Samo kod nas možete da probate pljeskavice i ćevape od pravog leskovačkog roštilj mesa koje je 100% juneće. Bilo da je Vaš izbor obična, gurmanska, punjena ili leskovačka specijal pljeskavica, šiš ili rolovani ćevap, sigurni smo da ćete biti oduševljeni jedinstvenim mirisom i ukusom naših specijaliteta.

Iz ponude Stepa gril posebno izdvajamo leskovačke uštipke sa dimljenom slaninom i kockicama kačkavalja. Nismo zaboravili ni sve ljubitelje piletine koje svakodnevno očekuju belo meso punjeno ili pohovano, pileća Karađorđeva, punjeni ili dimljeni pileći batak, pileće rolnice, kao i piletina Stepa specijal.

Ako više volite kobasice, naša preporuka je domaća dimljena kobasica napravljena u kombinaciji najkvalitetnijeg svinjskog i junećeg mesa. Za ukusan doručak, Stepa gril predlaže tople sendviče sa pečenicom, šunkom, kulenom i legendarnim Zdenka sirom.

Posebno ističemo da su u Stepa grilu svi prilozi besplatni, a uz roštilj i pomfrit ide gratis! Takođe, kod nas možete naručiti roštilj na kilo po popularnim cenama za sve privatne i poslovne proslave.

Kada niste u žurbi, u Vašem omiljenom obroku možete da uživate u prijatnom ambijentu Stepa grila. Uskoro dostava proizvoda na kućnu adresu!

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-24h
nedelja od 10-24h

Stepa gril, Vojvode Stepe 275ž, Voždovac, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Stepin vajat, Vojvode Stepe 2l, Voždovac, Beograd
  Fast food Gusar, Vojislava Ilića 159, Zvezdara, Beograd
  Banjalučki Ćevap Dinara, Vojvode Stepe 335, Voždovac, Beograd
  Carski Poh Fast Food, Vojislava Ilića 28, Vračar, Beograd
  Bombero Grill, Kumodraška 240, Voždovac, Beograd
  Fast food Grillwood, Meštrovićeva 32a, Voždovac, Beograd
  Leskovačka skara Gagi, Borska 70a, Rakovica, Beograd
  Leskovački roštilj 616, Bulevar Oslobodjenja 343, Voždovac, Beograd
  KOD MILKE Fast food, Maksima Gorkog 56a, Vračar, Beograd
  Ninja food & beverage, Vojvode Stepe 275, Voždovac, Beograd