Fast Food Giros Plus

  • 3
  • %
3.47 | 15 ocena

O nama - FAST FOOD GIROS PLUS


Fast food „Giros plus“ nalazi se na dve lokacije u Beogradu.

Prvi je u ulici Milana Jovanovića broj 14s, u Žarkovu
011/ 239 66 81
065/ 555 70 44
Drugi je u ulici Jurija Gagarina broj 231B, na Novom Beogradu
064/ 400 03 57

Sa svojim radom započeli smo 2011. godine, kada je nastao naš prvi lokal, čija je misija bila da Vaša čula oplemeni izvrsnim specijalitetima svoje kuhinje. Posle nekoliko meseci pronašli smo savršenu recepturu za pripremu naših jela koja će zagolicati Vašu maštu.

Sa željom da budemo dostupni našim sugrađanima i u drugim delovima grada, proširivali smo naše poslovanje na danas postojeća 2 lokala. Vodila nas je ideja o stvaranju srpskog giros brenda, koji će biti prepoznatljiv u gradu po svom kvalitetu i istančanom ukusu.

Savršen spoj originalne tortilje, mediteranskih začina, visoko kvalitetnog mesa i vrhunske usluge, omogućio nam je da postanemo prvi i jedini izbor velikog broja naših sugrađana ljubitelja girosa. Pileće i svinjsko giros meso, proverenog kvaliteta garantuje Vam pun ukus i neodoljiv miris naših specijaliteta.

Zadržavajući kvalitet usluge i proizvoda na istom nivou, težimo ka tome da opravdamo Vaše poverenje. Naš giros pripremamo od uvek svežih, zdravih i kvalitetnih sastojaka, koji predstavljaju preduslov dobrog poslovanja.

Ističemo da su uslovi u kojima se hrana priprema izuzetno higijenski i da prilikom svog rada koristimo modernu tehnologiju za obradu namirnica, čime ispunjavamo najviše standarde u pripremi hrane. Kvalitet iznad svega, osnovni je princip našeg rada.

Tradicionalno grčko jelo giros, podrazumeva meso pečeno na vertikalnom ražnju, koje se nakon što se gotovo služi u pita hlebu, sa prilozima po želji. Reč „giros“ na grčkom znači obavijen, što opisuje izgled ovog jela pri posluženju. Postupak pečenja girosa, prati meso koje se stalno okreće na vertikalnom ražnju prema izvoru toplote.

U današnje vreme u većini slučajeva u pitanju je električni grejač. Kako bi se osiguralo da meso girosa ostane masno, sočno i hrskavo, dodaju se komadi slanine isečeni na tanke trake. Uz pomoć posebnog noža skidaju se pečeni komadi mesa, kada je potrebno upakovati giros za kupca. Zatim, dadaju se prilozi kao što su sezonske salate, pomfrt, začini i tradicionalna grčka salata Tzatziki, nakon čega se sve umotava u papir.

Franšiza

Fast food „Giros plus“ Vam pruža mogućnost da otvorite Vaš giros restoran i budete deo naše velike Giros Plus Franšize. Obezbedićemo Vam opremu, obuku zaposlenih, reklamu, zaštitni znak i poslovnu ugled, kao i dostavu kompletnog asortimana neophodnog za giros fast food. Dovoljno je samo da nas pozovete i raspitate se o pogodnostima koje Vam nudimo.

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:
www.girosplusbeograd.rs

Potražite nas na facebook-u:
https://www.facebook.com/girosplus/info.

Fast food „Giros plus“ Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

23.02.2013 01:57
iva

odlican giros,jedemo ga koleginica svaki dan na pauzi ...

18.02.2013 05:33
dragan

Odlican giros,brza i pre recenog vremena dostava Stvarno ukusan i najbolji u gradu ..Ljubitelj girosa..

20.02.2013 03:08
ivan

Jeste Dragana i ja cu se sloziti sa tobom..giros je predobar,a dostava je prebrza i uvek je sveza i topla najlepsa je ljubicasta salata.Probajte je svi!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Fast food
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Fast Food Giros Plus
  • fast food giros plus na tri lokacije,
  • fast food giros plus,
  • giros plus,
  • giros plus fast food,
  • Fast Food Giros Plus radno vreme