Vratite se na mobilnu verziju sajta
Dežurni veterinar Dezurni veterinar - ove ordinacije rade 24 sata, saznajte iskustva korisnika, kao i cene i akcije za dezurne veterinarske ordinacije. www.navidiku.rs Dežurni veterinarDEZURNI VETERINAR Beograd cena DEZURNI VETERINAR Šabac cena DEZURNI VETERINAR Novi Sad cena DEZURNI VETERINAR Novi Beograd cena DEZURNI VETERINAR Čukarica cena DEZURNI VETERINAR Palilula cena DEZURNI VETERINAR Rakovica cena DEZURNI VETERINAR Voždovac cena DEZURNI VETERINAR Zemun cena DEZURNI VETERINAR Zvezdara cena DEZURNI VETERINAR Surčin cena DEZURNI VETERINAR cena

Dežurni veterinar

Lepo je znati kada neko dežura zbog nas. Nikada se ne zna kakav problem sa našim ljubimcima možemo imati. Dovoljna je i sitnica da se zabrinemo. Ako se pas zavuče pod sto i ćuti, maca se sklupča i nije raspoložena za igru – nećete ni vi imati mira, pa je dobro znati da dežurnog veterinara možemo pozvati u bilo koje doba dana ili noći.
 
 

Izlazak veterinara na teren

U igri, dešavaju se razne neželjene stvari. Pas može progutati kosku koju je našao u travi, ili vašu mačku može ujesti zaražen krpelj; ta i mnoga druga stanja su urgentna i vašem ljubimcu je potrebna pomoć što pre.
Dežurne veterinarske ordinacije su dostupne od 00-24 h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Nije važno da li je praznik ili vikend. 
To svim vlasnicima pruža sigurnost, da ako se bilo šta neželjeno dogodi, mogu se bilo kada obratiti.
Sa druge strane, možda vaš ljubimac iz nekog razloga, ne može biti prevežen do veterinarske ambulante; gluvo doba je noći, vi nemate automobil, a autobusi voze na svakih sat vremena... Ponekad je u takvim situacijama najlakše i najjednostavnije pozvati dežurnog veterinara da izađe na teren.
U najkraćem mogućem roku, očekujte zvono na vratima i veterinara spremnog da pomogne. U vašem stanu, pregledaće vašeg ljubimca i utvrditi zbog čega se ne oseća dobro. Da li je u pitanju digestivni ili respiratorni trakt, urogenitalni ili koža – kada saznate o čemu se tačno radi i kada vašem ljubimcu bude dat odgovarajući lek, osetićete veliko olakšanje.

Kada treba pozvati dežurnog veterinara?

Koje su to hitne situacije? Nemojte ih olako shvatati, jer samo pravovremena intervencija može pomoći vašem ljubimcu.
 
 
Dakle, ako je u pitanju:
- akutno trovanje pasa i mačaka;
- sve vrste trauma, sa i bez promene opšteg stanja vašeg ljubimca;
- bolnost koja se reflektuje dodirom bilo kog dela tela ljubimca praćena njegovom agresivnom reakcijom;
- krvarenja iz bilo kog dela tela, krv u stolici, urinu, respiratornim putevima, povraćenom sadržaju, ušiju, nosu;
- problemi sa očima (sekret, zamućenost oka, crvenilo, strano telo u oku);
- problemi sa disanjem, ubrzano ili otežano;
- učestalo povraćanje ili proliv, kao i odbijanje hrane i vode;
- konvulzije, nekontrolisano pomeranje glave, kretnje u prostoru, grčevi, gubitak svesti;
- letargija, gubitak želje za igrom;
- promene u režimu mokrenja (otežano mokrenje, učestalo mokrenje, promena boje mokraće).

Dežurni veterinar – iskustva

Terenska služba dežurnih veterinarskih ordinacija uključuje izlazak na teren na svim opštinama. Oni stoje u službi vaših ljubimaca 24 časa dnevno, svakoga dana u godini. 
Dežurne veterinarske službe odlikuje dugogodišnje iskustvo, te savremeno opremljene ambulante u kojima se može izvršiti niz različitih pregleda. Savremena dijagnostička sredstva pomoći će u rešavanju problema vaših ljubimaca. 
I ukoliko nije urgentna situacija, već uobičajen problem, a vi pri tome nemate prevozno sredstvo da dovezete vašeg ljubimca kod njegovog lekara, mobilne ekipe veterinarskih službi će rado doći u kućnu posetu, svakoga dana u nedelji, u bilo koje doba, uključujući i noću.
Zbog toga ne bi trebalo da se ustručavate da pozovete dežurnog veterinara, u bilo koje vreme, jer to vašem ljubimcu može spasiti život.

Dežurni veterinar – cena pregleda:

Izlazak na teren se naplaćuje od 1000 do 4000 dinara. Za noćni rad, potrebno je izdvojiti u proseku 2500 dinara. 
*Cene su informativnog karaktera, za sve preciznije i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate veterinarske ordinacije ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Dežurni veterinar
Napišite komentar:
Zeljana Jeremic

Ponedeljak, 26.11.2018. 01:07

Ukoliko vam je potreban dezurni veterinar, onda svakako mozete da posetite veterinarsku stanicu Vidra vet. To je mesto koje uziva veliki ugled i postovanje kod svojih musterija.

Lea Stankovic

Utorak, 09.05.2017. 10:09

Naravno da ovakav veterinar mora da ima nesot jace cene.

Mihajlo Nastasovic

Ponedeljak, 24.04.2017. 01:44

Problem je u tome sto dezurni veterinar mora da na vreme odradi sve svoje sta je predvidjeno.

Simona Vucinic

Utorak, 11.04.2017. 01:53

Samo je veoma vazno da znate da svaki dezurni veterinar ima neke svoje stalne klijente i zbog toga su sigurno cene za njih pristupacne.

Todor Markovic

Ponedeljak, 27.03.2017. 01:54

U svakom slucaju je ovo nesto sto i nije bas toliko jeftino.

Marta Dencevic

Ponedeljak, 13.03.2017. 09:12

Sto se dezurnog veterinara tice, stvar je u tome da je on uvek imao i vise nego dobra resenja.

Janko Zivanovic

Utorak, 21.02.2017. 10:35

Kako god da okrenete, u svakom pogledu je ovo poseban vrsta veterinara. Mada, jedina je stvar u tome sto on u svakom slucaju dosta kosta.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 03.02.2017. 08:17

Koliko mi se samo cini, dezurni veterinar je nesto sto je veoma vazno i bitno da postoji. Pri tome uje u tom pogledu situacija veoma vazna.

Petar Jankovic

Utorak, 24.01.2017. 08:03

Uvek je pre svega problem u tome sto vecina dezurnih veterinara ima veoma ozbiljne cene.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 05.01.2017. 07:58

Sto se ovoga tice, ubedljivo je najbolje da imate neko strucno i provereno lice u koje ako mene pitate, mozete da imate puno poverenje.

Ivan Stojanovic

Petak, 16.12.2016. 08:33

Dobro je da dezurni veterinar postoji ali odmah treba da znate da je on uvek neko ko ce da vam naplati mnogo vise nego sto za usluga stvarno vredi.

Jana Stankovic

Sreda, 30.11.2016. 10:15

Po pitanju nekog proverenog dezurnog veterinara, samo treba da posetite veterinasku ambulantu My Vet i ukoliko to budete uradili siguron se necete pokajati.

Biljana Brankovic

Ponedeljak, 14.11.2016. 02:24

Ukoliko vam je potrebamn kvalitetan dezurni veterinar, onda biste svakako trebali da posetite ordinaciju Pet Friend.

Marko Petrovic

Ponedeljak, 24.10.2016. 12:41

Sva sreca pa u danasnje vreme postoji sve veci broj vetirinara i veterinaskih ambulanti koje imaju stalno dezurstvo. Ako se nalazite na Novom Beogradu, onda svakako treba da posetite veterinsku ambulantu Savic.

Dusan Markovic

Sreda, 24.08.2016. 07:12

U Beogradu postoji veliki broj dezurnih veterinara koji po posebnim pozivima cak sta vise izlaze i na lice mesta. Takodje, dezurni veterinara je popirlicno skup ali vam to svakako nije toliko bitno kada se uzme u obzir to da je zdravlje vaseg ljubimca na prvom mestu.

Lea Stankovic

Sreda, 20.07.2016. 10:41

Ukoliko vam je potreban dezurni veterinar, onda svakako mozete da posetite veterinarsku stanicu Vidra vet. To je mesto koje uziva veliki ugled i postovanje kod svojih musterija.