O nama - KREATIVNA RADIONICA ALTER ART STUDIO

Kreativna radionica Alter art studio nalazi se u ulici Koste Glavinića 2, na teritoriji opštine Savski venac. Atelje je osnovala i vodi ga akademska slikarka Jelena Novaković, čiji je osnovni cilj da razvije kreativni potencijal kod svakog deteta pojedinačno.

Mlade osobe uživaju u mešanju boja i izražavanju svojih emocija kroz crteže i slike. Ponekad jedan pokret četkicom na praznom listu papira govori Vam više od 1000 reči, zato smo mi tu da ih usmerimo kako da svoje emocije izraze na najkreativniji način.

Program naše kretivne radionice u Beogradu osmišljen je tako da deca na svakom času uče neku novinu vezanu za tehniku, kompoziciju ili boju istovremeno gradeći svoj kreativni izraz. U veoma kratkom vremenskom roku polaznici naše škole crtanja ovladavaju različitim tehnikama: bojice, flomasteri, akrilne boje, olovke, uljani pastel, suvi pastel, vodene boje, kolaž, glina itd.

U našoj kreativnoj radionici na Senjaku praktikujemo rad sa manjim grupama od 3-10 polaznika. U cenu časa uračunat je kompletan materijal koji je potreban za rad i na mesečnom nivou iznosi 3.000 dinara ili 1.000 dinara po jednom času.

Časovi kreativne likovne radionice održavaju se:

- za decu od 5-10 godina:

Utorak: 17.30-19.00h
Četvrtak: 17.30-19.00h
Nedelja: 10.30-12.00h

- crtanje i slikanje za mlade od 10-15 godina

Nedelja: od 12.00-14.00h

Sve dodatne informacije o radu naše kreativne radionice možete dobiti na telefone:

Telefon: 011/ 369-1791
Mobilni: 063/ 841-9491

Kreativna radionica Alter art studio, Koste Glavinića 2, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

03.05.2018 10:32
Ana Jakovljevic

Ako ste u potrazi za nekom kreativnom radionicom gde vase dete moze da razvija i usavrsava svoj talenat i sklonost ka umetnocu onda ste na pravom mestu. Kreativna radionica ALTER ART STUDIO se nalazi u ulici Koste Glavinica 2,na teritoriji opstine Savski Venac.Moje dete vec duze vreme ide u ovu fenomenalnu radionicu.Ovim putem se zahvaljujem ljubaznom i strucnom osoblju!

08.04.2017 11:11
Kristina Milosevic

Sve pohvale i preporuke.Program ove kretivne radionice u Beogradu osmisljen je tako da deca na svakom casu uce neku novinu vezanu za tehniku,kompoziciju ili boju istovremeno gradeci svoj kreativni izraz.

27.06.2016 08:50
Lazar Ristic

Odlican kreativna igraonica za vasu decu.Ovde kroz igru i salu mogu da individualno ili u drustvu usvajaju tehnike i vestine slikanja,crtanja i mesanja boja pod budnim okom profesionalnih slikara.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Dečije radionice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kreativna radionica Alter art studio
  • Kreativna radionica Alter art studio,
  • Kreativna radionica,
  • Kreativna radionica Beograd,
  • Kreativne radionice,
  • Kreativne radionice u Beogradu,
  • Kreativna radionica Alter art studio radno vreme