Svako dete voli da na kraju dana bude ušuškano u tople i prijatne dečije posteljine, a neće se buniti ni ako čuje bajku za laku noć, naravno. Šalu na stranu, dečiji dani su ispunjeni igrom i zabavom, ali i školskim obavezama, tako da im je jako važno da uveče utonu u san u svom krevetiću koga krasi na primer, posteljina sa omiljenim crtanim junacima i koja je meka, ugodna i prosto sama od sebe uspavljuje dete.

decije posteljine

 

Dečije posteljine prodaja

Ako planirate da vašem klincu ili klincezi kupite kvalitetnu posteljinu, tada nije neophodno da obilazite butike i trgovine širom grada, jer će biti dovoljno da pogledate lepo osmišljene web prezentacije firmi koje se bave prodajom dečijih posteljina.

Na ovim online šopovima, posteljina je predstavljena u slici i reči, to jest, kroz fotografije i kraće tekstualne opise. U opisima se navode najznačajnije karakteristike posteljine, kao što je na primer, materijal izrade. Roditeljima je takođe važno i kojih je dimenzija posteljina, ali i kakvi motivi se nalaze na njoj.

Jasno je istaknuta cena, kao i to da li postoji akcija, a dobro je što tu cenu možete da uporedite sa drugim sličnim artiklima.

Celokupan proces poručivanja se može završiti iz fotelje, tj. jednostavno stavite u korpu odabranu posteljinu, i potvrdite porudžbinu ostavljenjem željene adrese za isporuku. Kada obavite plaćanje, putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti, potrebno je oko dva radna dana da dečija posteljina stigne na naznačenu adresu. Naravno, sve pod uslovom da se u trenutku naručivanja taj model nalazi dostupan na lageru.

Pored online naručivanja, uvek ste dobro došli u sedišta trgovina širom grada, ako želite da vidite uživo ono što kupujete za svoje mališane.

Posteljina za decu

Ma koliko kvalitetna posteljina bila, deca neće nešto preterano biti oduševljena ako je to na primer, neki jednobojan model. Deca vole sve što je veselo, šareno, maštovito, jer je takav i njihov svet – pun igre i zabave.

decije posteljine cena

 

Zbog toga je vaša najbolja odluka da birate dečije posteljine sa poznatim dečijim junacima, na primer – Diznijevi likovi nikada neće izaći iz mode, kao ni novi i popularni junaci, kao što su Maša i medved, Hello Kitty, Spajdermen, Frozen posteljina, Cars posteljina i mnoge druge...

Posteljina za dečije krevete

Jedan savet koji bismo želeli da damo roditeljima, to je da za svoju decu uvek biraju najbolje u smislu – nisu sve posteljine koje na sebi imaju lepe dezene jednako kvalitetne. To bi značilo da su izrađene od lošijeg materijala i da im je cena znatno niža, tako da ova stavka ne bi trebalo da vas opredeli za kupovinu.

Predlažemo izbor pamučnih posteljina, zbog toga što je pamuk izdržljiv, lako se održava i pri tome je veoma dugotrajan, što znači da će dugo vremena dečija posteljina biti lepa isto kao i prvog dana kada ste je kupili.

Dečije posteljine cena:

Cene se kreću od 1750 dinara, pa sve do 10 000 dinara za duplu dečiju posteljinu koja sija u mraku.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dečije posteljine
Pitaj firme