Da biste se probudili naspavani, puni energije i snage, odmorni i dobro raspoloženi, jedan od uslova su i kvalitetni jorgani. Ne samo što će vam pružiti toliko potrebnu toplinu u hladnim zimskim mesecima, već će nežno prijanjati uz vaše telo, stvarajući osećaj mekoće i prijatnosti, tako da će vam ujutru biti veoma teško da napustite svoje toplo gnezdo i zaputite se u prohladni dan.

jorgani

 

U našem tekstu ćete pronaći razne korisne i zanimljive informacije gde da kupite kvalitetne jorgane, letnje i zimske, kao i po kojim cenama, stoga nastavite da nas pratite.

Jorgani prodaja

Jorgani se mogu pronaći u mnogim prodavnicama tekstila, ali u današnje vreme primat preuzima kupovina putem interneta. Da biste ovu kupovinu uspešno završili, najviše vremena ćete potrošiti na odabir željenog jorgana, zbog toga što je ponuda izuzetno bogata, a zahvaljujući webu, ona se nalazi na jednom mestu.

Dakle, nakon što odabrani jorgan dodate u korpu, sve što je potrebo jeste da potvrdite porudžbinu tako što ćete ostaviti adresu za isporuku i da izvršite plaćanje putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti. Od momenta evidentiranja uplate, do isporuke, obično prođe do dva radna dana, pod uslovom da se odabrani jorgan nalazi kao dostupan na lageru.

Kod odabira rukovodićete se slikom jorgana, kao i podacima koji je prate, a to su – materijal izrade, dimenzije jorgana, boje i dezeni i slično. Cene su jasno istaknute i moguće ih je uporediti sa drugim srodnim artiklima.

Jorgan

Letnji jorgan je jako zanimljiv, pošto je izrađen tako da vam pruža toplotu u letnjim noćima koje su sa nižom temperaturom, ili u toku ranog proleća ili jeseni. Lako se održavaju, pranjem u veš mašini, dok će za održavanje zimskog, klasičnog jorgana, obično biti potrebna usluga radnje hemijskog čišćenja.

jorgani cena

Jorgani za krevet

Spavaća soba je mesto gde se relaksiramo nakon dugog i napornog radnog dana. U toj sobi sve mora da bude podređeno našem ukusu, pa tako i jorgani. Gornje površine jorgana su obično perfektno mekane, prijatne i na dodir nežne. Jorgan treba da zadovolji sve potrebe kvalitetnog, zdravog i udobnog spavanja.

Jorgan ima i svoje jezgro, koje može da bude ispunjeno šupljim finim trodimenzionalnim vlaknom. Sve ovo će vam dati osećaj kao da ležite i odmarate na paperju. Jorgani mogu da se prošivaju posebnom tehnikom, što osigurava veliku elastičnost, kao i propoustiljivost vazduha.

Sve što smo opisali ima za cilj da se vi tokom noći osećate savršeno spokojno, ugodno i prijatno, i da utonete u dubok, okrepljujući san. Uostalom, ne postoji uzalud izreka koja kaže da “Dobar dan započinje noću“. Od kvaliteta sna zavisi da li ćete ustati puni volje i energije, ili mrzovoljni i bez snage. Veliku ulogu u svemu tome ima pravilan odabir jorgana kojim ćete se pokrivati.

Jorgani cena:

Cene kvalitetnih jorgana se u proseku kreću oko 4000-5000 dinara i naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Jorgani
Pitaj firme