Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Jastučnice
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Jastučnice

Jastučnice je moguće podeliti na one koje se koriste u sklopu posteljine i na one koje su namenjene ukrasnim jastučićima.

jastucnice

 

Ukoliko nastavite da nas čitate, saznaćete razne korisne i zanimljive informacije o ovoj temi koje mogu da vam pomognu ako upravo planirate da kupite jastučnice za svoje domaćinstvo.

Jastučnice prodaja

Pre svega, bitno je da znate da se jastučnice mogu izrađivati prema merama koje vi zadate, odnosno, prema vašem izboru. Ili, jednostavno možete da kupite one koje se već nalaze u standardnoj ponudi.

Često se, u današnje vreme, jastučnice naručuju online putem. Naime, na ovoj stranici, gde se nalazi i tekst koji čitate, pronaći ćete firme koje se bave prodajom jastučnica. Njihova sedišta možete da posetite i da se dodatno informišete, možda i da čujete neki koristan savet pri izboru. Ako tako više volite, jastučnice se mogu poručiti online putem, na osnovu lepo osmišljenih web prezentacija.

Jastučnice su predstavljene kroz slike i kratke tekstualne opise. Fotografije su nam bitne zbog vizuelnog izgleda, i da ocenimo koliko će se neki model jastučnice uklopiti u naš već postojeći enterijer, dok opis govori o karakteristikama proizvoda – pre svega, od kog materijala je jastučnica izrađena, kojih je dimenzija, kojih je boja i dezena, da li se trenutno nalazi dostupna na lageru i slično.

jastucnice cena

 

Naravno, i cene su jasno prikazane, i artikli se međusobno cenovno mogu upoređivati.

Nakon što ste odabrali željene jastučnice, artikle dodajete u korpu i potvrđujete porudžbinu ostavljanjem svoje adrese za isporuku. Potom obavljate plaćanje iz najbliže banke ili pošte ili putem e-bankinga. Pošto vaša uplata bude evidentirana, proći će obično oko dva radna dana pre nego što brzom poštom artikli budu dostavljeni na naznačenu adresu.

Bele jastučnice

Mnogi ljudi vole baš bele jastučnice, koje deluju pomalo retro, ali je u tome i njihova čar. Sem toga, one se veoma lako održavaju, to jest, moguće je da se iskuvaju na visokim temperaturama u veš mašini, zahvaljujući čemu su uvek sterilno čiste.

Svilene jastučnice

Ako imate svilenu posteljinu, tada su deo nje i svilene jastučnice. Nežne, prefinjene, sofisticirane... – kao stvorene za otmene domove i miran san. Pošto jastučnice imaju dodir sa najosetljivijim delom tela a to je lice, one moraju da budu kvalitetne, jer je u pitanju zdravlje naše kože.

Svilene jastučnice pružaju maksimalnu udobnost i na njima ćete lako utonuti u san.

Pamučne jastučnice

Pamuk je sasvim prirodan mateijal, koji je zahvalan za održavanje, jer se otkuvava na visokim temperaturama, pri čemu ne ispušta boju, ne sakuplja se i dugotrajan je – vaše jastučnice će dugo vremena izgledati novo i lepo kao i prvog dana kada ste ih kupili.

Frotirske jastučnice

Frotirske jastučnice su takođe veoma često birane. Postoji više načina kako se zakopčavaju – to mogu da budu dugmad, preklop ili rajsferšlus. To je posebno važno kada želite da se jastučnice naprave prema vašim zahtevima, posebno za ukrasne modele.

Jastučnice – cena:

Cene jastučnica zavise od toga da li se radi o ukrasnim jastučićima, ili o delovima posteljine, kao i od toga da li se rade po vašim merama i dimenzijama ili birate one koje su u standardnoj ponudi.

U tom smislu, cene se kreću od 350 din. pa sve do 1500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.