Da li ste razmišljali o tome da vaš krevet može izgledati drugačije tokom svakog godišnjeg doba? Maštoviti i lepo dizajnirani prekrivači za krevet, ucinice da spavaća ili dnevna soba mogu uvek delovati različito, čime osvežavaju celokupan enterijer.

prekrivaci za krevet

 

Ako monotonija nije nešto što želite u svom domu, onda nastavite sa čitanjem teksta i saznajte gde se prodaju kvalitetni prekrivači za krevete, po kojim cenama, na šta bi trebalo da obratite pažnju prilikom kupovine...

Prekrivači prodaja

Prekrivače je moguće poručiti online putem, gde su artikli predstavljeni kroz tekstualne opise i fotografije. Opisi nam pružaju uvid u osnovne i najvažnije karakteristike proizvoda, kao što su: materijal izrade, boje, dezeni, dostupnost na lageru i naravno, cena.

Za poručivanje je dovoljno da željeni prekrivač dodate u korpu, kao i da potvrdite naručivanje ostavljanjem adrese na koju treba da bude izvršena isporuka. Nakon toga, plaćate u banci, pošti ili putem e-bankinga. Od momenta kada prođe uplata, potrebno je oko dva radna dana da bi željeni prekrivači stigli na vašu adresu, ako se već nalaze na lageru.

Ako posetite sedišta prodavnica, tada se možete na licu mesta konsultovati sa stručnim osobljem oko pravilnog odabira, na primer – koji dezeni su ove godine popularni, koji proizvod pruža najviše spram svoje cene i slično.

prekrivaci za krevet cena

 

Frotirski prekrivači

Frotirski prekrivači su izuzetno mekani i kvalitetni, i kao takvi su čest izbor mnogih domaćica. Osim toga, veoma su zahvalni za održavanje, jer se mogu otkuvati, pri čemu se ne sakupljaju, niti otpuštaju boje. Dugotrajni su i tokom dužeg niza godina izgledaće lepo kao i prvog dana kada ste ih kupili.

Prekrivači za garniture

Prekrivači će garniturama dati poseban šmek, u smislu da uvek mogu da izgledaju drugačije, a osim toga, sačuvaće njihov materijal od nečistoća, jer mnogo je lakše da operete prekrivač nego da plaćate dubinsko čišćenje ugaone garniture.

Prekrivači za ugaone garniture

Ako imate kućne ljubimce, onda znate da oni vole da se penju po garniturama, koje ne bi bile čiste ni par dana, ako ne biste imali prekrivače. Prekrivače jednostavno operete u veš mašini i prostor će uvek delovati uredno i čisto.

Prekrivači za trosed

Prekrivači za trosed mogu da u isto vreme, predstavljaju i stil i eleganciju, kao i da plene savršenom jednostavnošću. Njihova uloga je zaista višenamenska, na primer, neki ljudi imaju običaj da se ogrnu prekrivačem dok na trosedu gledaju TV program.

Prekrivači za dvosed i fotelju

U svaku prostoriju u kojoj se nalaze, prekrivači unose notu topline. Dodajte neke nove boje svojoj dnevnoj ili spavaćoj sobi, na najjednostavniji i najjeftiniji način, kupovinom lepo dizajniranog prekrivača.

Prekrivači za francuski ležaj

Francuski ležaj je ležaj za dvoje, koji žele da se maksimalno opuste, uveče dok gledaju TV program i dok čekaju da utonu u dubok, okrepljujući san. Izbor kvalitetnog prekrivača vam upravo to omogućava – pružaju bolji san, i unose stil i mekoću u prostor.

Prekrivači za krevet – cena:

Cena prekrivača za krevet zavisi od više faktora, kao što je na primer, materijal izrade, dimenzije i slično. Cene se u proseku kreću od 950 dinara, pa sve do 7500 dinara za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače sa ove stranice.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Prekrivači za krevet
Pitaj firme