Auto perionica DNT Company

0.0 | 0 ocena
Ulica: Prve pruge 37
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Auto perionica DNT Company
Telefon: 011/
Mobilni: 060/

O nama

AUTOPERIONICA DNT COMPANY

Autoperionica DNT Company je profesionalni servis za pranje vozila koji se nalazi u Zemunu. Zahvaljujući upotrebi savremene opreme i visokokvalitetne kozmetike možemo da Vam ponudimo efikasno i profesionalno dubinsko pranje vozila spolja i iznutra.

Usled gradske prašine i smoga kojima je svakodnevno izložen, Vaš automobil zna često da bude leglo bakterija i virusa. Nečistoća koja se vremenom skuplja na sedištima, kontrolnoj tabli, patosnicama i nebu automobila, može znatno da ugrozi ljudsko zdravlje.

Upravo iz tog razloga autoperionica DNT Company preporučuje dubinsko pranje vozila. Ovaj vid čišćenja je najefikasniji način da se kompletno ukloni sva nečistoća koje se ne možete rešiti klasičnim pranjem i usisavanjem unutrašnjosti automobila.

Naša profesionalna usluga se radi pedantno i detaljno sa željom da Vaš automobil ponovo zablista. U radu koristimo profesionalna sredstva za pranje koja neće oštetiti mebl i potpuno su neškodljiva za ljude i okolinu.

Različiti spoljašnji uticaji poput sunca, vetra, kiše, snega i prašine, kvare spoljašnji izgled Vašeg automobila. Prilikom svog rada koristimo savremenu tehnologiju i kozmetička sredstva za pranje vozila koja odstranjuju i najupornije nečistoće sa spoljašnjih delova, nakon čega će Vaš automobil zablistati novim sjajem.

Dok sačekate da Vaš automobil dobije zasluženi tretman možete se opustiti u prijatnom i jedinstvenom ambijentu kafića Green koji se nalazi u neposrednoj blizini. Prepoznatljiv po veoma lepom i interesantnom enterijeru koji predstavlja ručni rad poznate arhitektonske kuće Zafirović, naš kafić je idealno mesto za uživanje u bilo koje doba dana ili noći.

Green Cafe se prostire na dva nivoa i broji 40 mesta. Tokom vrelih letnjih dana, svim našim gostima na raspolaganju su dve prelepe bašte, kapaciteta 40 ljudi u kojima možete uživati na baštenskim ljuljaškama, u udobnim foteljama i dvosedima. U našoj ponudi nalaze se najlepše kafe, kao i veliki izbor pića, po pristupačnim cenama.

Posetite nas i podarite besprekoran izgled Vašem automobilu
Efikasno i profesionalno dubinsko pranje vozila spolja i unutra

Autoperionica DNT Company, Prve pruge 37, Zemun, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Topalovic
  19.03.2017 08:21

  Njihova profesionalna usluga se radi pedantno i detaljno sa zeljom da vas automobil ponovo zablista.U radu koriste profesionalna sredstva za pranje koja nece ostetiti mebl i potpuno su neskodljiva za ljude i okolinu.

  Firme u blizini

  Autoperionica Chupo 2018, Savski nasip 9a, Novi Beograd, Beograd
  Auto perionica Patrik, Zarija Vujoševića 2, Staro sajmište, Novi Beograd, Beograd
  Auto perionica servis 2M, Ugrinovačka 129, Zemun, Zemun, Beograd
  Autoperionica Pause Car Wash, Ljubinke Bobić 9b, Novi Beograd, Beograd
  Autoperionica Čuki, Surčinski put 15a, Novi Beograd, Beograd
  Auto perionica NBGD Car Wash, Pariske Komune 10, Novi Beograd, Beograd
  Turbo carwash auto perionica, Brace Krsmanovica 12, Savski venac, Beograd
  Auto perionica Pčelica, Vinogradska 37, ( preko puta broja 42 ), Novi Beograd, Beograd
  Ćuran auto perionica, Omladinskih brigada 18b, Novi Beograd, Beograd
  +OX Detailing, /, Zemun, Beograd