U tekstu koji je pred vama možete da saznate niz korisnih i zanimljivih informacija o tome šta su telefonske centrale, gde je njihova najčešća primena, koje su marke najpoznatije, kako se instaliraju, gde ih možete nabaviti, po kojim cenama i slično.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju TELEFONSKE CENTRALE

Beograd

Flutto - telefoni i centrale
Flutto - telefoni i centrale
Bregalnička 18
Zvezdara Pozovi

Uspostavite dobru i sigurnu vezu sa svetom, izaberite Flutto telefone i centrale. Kao generalni uvoznici Panasonic telefona i prateće opreme možemo da garantujemo vrhunski kvalitet proizvoda. Pored toga, nudimo i telefaks aparate, mobilne t...
Pročitaj više

U tekstu koji je pred vama možete da saznate niz korisnih i zanimljivih informacija o tome šta su telefonske centrale, gde je njihova najčešća primena, koje su marke najpoznatije, kako se instaliraju, gde ih možete nabaviti, po kojim cenama i slično.

Šta su telefonske centrale?

Telefonske centale mogu imati kapacitet od npr, tri ulazne linije, i osam lokala. Naravno, sve zavisi od tipa centrale, ali je pri tome veoma važno da je moguće njeno proširenje, recimo za navedeni primer – do osam ulaza i dvadeset i četiri lokala.

Gde je najčešća primena telefonskih centrala?

Telefonske centrale ćemo najčešće zateći u firmama, gde je veliki broj kancelarija i zaposlenih ljudi. To može biti, recimo, tržni centar, dom zdravlja ili bilo koja druga ustanova ili objekat, gde je potrebno samo primiti poziv, a zatim ga preusmeriti.

Najpoznatije marke telefonskih centrala

Kada biramo uređaje za svoje poslovanje, tada se trudimo da izaberemo najbolje, jer od toga često direktno zavisi i sama produktivnost i uspešnost u radu.

Naime, ako je telefonska centrala sa dobrim mogućnostima, tada svoj rad olakšavamo, omogućavamo svojim klijentima, kupcima i poslovnim saradnicima da budemo dostupniji, što sve utiče na rezultate u poslovanju.

Među najpoznatijim markama telefonskih centrala su svakako Panasonic i Philips.

Telefonske centrale prodaja

Pretpostavimo da ste veoma zaposlen i uspešan poslovan čovek i da nemate dovoljno vremena da obilazite raznorazne prodavnice kako biste pronašli savršenu telefonsku centralu za svoju firmu.

U doba elektronske komunikacije, dovoljno će biti da sa svog kompjutera ili pametnog telefona pogledate ponudu firmi koje se bave ovom delatnošću, odnosno prodajom telefonskih centrala.

Na njihovim uredno osmišljenim web prezentacijama, centrale su prikazane kroz slike i kraći tekstualni opis. Fotografije su obično iz više uglova, a tekst govori o osnovnim i glavnim karakteristikama, tj. tehničkim mogućnostima ovog uređaja.

Vidno je prikazana i cena, koju je moguće uporediti sa drugim aparatima te vrste. Poručivanje takođe možete da obavite online putem, bez odlaska u prodavnicu. Plaćanje se vrši putem e-bankinga, ili iz najbliže banke ili pošte. Kada vaša uplata bude evidentirana, isporuku možete da očekujete najduže za dva radna dana, kada će telefonska centrala biti isporučena na adresu vaše firme.

Ukoliko vam nije dovoljno to što pročitate na internetu, u okviru prikaza proizvoda, tada uvek možete da pozovete tefonom ili da dođete lično u sedište prodavnice, gde će vam ljubazno osoblje rado izaći u susret sa stručnim savetima.

Na kraju, odabraćete takvu telefonsku centralu koja u potpunosti ispunjava sve vaše zahteve, potrebe i želje, najviše u pogledu tehničkih karakteristika. Takođe, bitno je i da spram novca koji plaćate dobijete najviši mogući kvalitet.

Instalacija telefonskih centrala

Instalaciju, tj. montažu telefonskih centrala prepustićete stručnim licima, koja imaju višegodišnje iskustvo u održavanju, programiranju i samom instaliranju. Poenta je da ćete na kraju dobiti mogućnost komunikacije koja je baš po vašoj meri.

Telefonske centrale – cena:

Cene telefonskih centrala zavise pre svega, od njihovih tehničkih karakteristika, jer što su one veće, i sama centrala je skuplja. Mi ćemo navesti primer za telefonsku centralu koja ima tri ulazne linije i osam lokala i čija cena je u proseku oko 45000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Zeljana Jeremic
    30.08.2018 03:40

    Telefonske centrale su danas u svetu moderne tehnologije i komunikacije jako korisna stvar. Mogu imati kapacitet od npr, tri ulazne linije, i osam lokala. Naravno, sve zavisi od tipa centrale, ali je pri tome veoma važno da je moguće njeno proširenje, recimo za navedeni primer – do osam ulaza i dvadeset i četiri lokala.