Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Fiksni telefoni
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Fiksni telefoni

Nekada davno, mobilni telefoni nisu postojali i jedino sredstvo komunikacije su bili fiksni uređaji. Ako vratimo film, setićemo se da su to prvo bili starinski crni telefoni, koji su imali brojčanik koji se okreće. Kasnije na scenu stupaju telefoni koji imaju tastere, pa zatim bežični itd.

fiksni telefoni

 

U našem tekstu saznajte sve što bi moglo da vas zanima o fiksnim telefonima, gde se mogu nabaviti, koje su njihove najpoznatije marke, koji je raspon cena koji možete da očekujete kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Fiksni telefoni prodaja

U savremenom svetu, sve više komuniciramo putem interneta, pa je tako moguće i pregledati ponudu fiksnih telefona koji su u ovom trenutku dostupni na tržištu. Prodavnice tih uređaja imaju lepo osmišljene web prezentacije, na kojima su proizvodi prikazani u slici i reči.

To bi značilo da je istaknuta slika artikla (često i iz više uglova), uz tekstualni opis koji podrazumeva najvažnije tehničke karakteristike. Pored svega navedenog, tu su i druge informacije, kao što je boja u kojoj se fiksni telefon može nabaviti, vreme za koje se može očekivati isporuka i slično.

Takođe, moguće je uporediti cene, a samo poručivanje se obavlja u par jednostavnih koraka. Odabrani fiksni telefon dodajete u korpu, i nakon izvršenog plaćanja (putem e-bankinga, u najbližoj banci ili pošti), aparat će biti poslat na vašu adresu. Rok isporuke je najčešće oko dva radna dana.

fiksni telefoni cena

 

Naravno, ako postoje bilo kakve nedoumice ili imate nekih dodatnih pitanja, uvek se možete obratiti ljubaznom osoblju odabrane prodavnice koji će vam rado izaći u susret sa svojim stručnim savetima. Na ovaj način ćete odabrati fiksni telefon koji u potpunosti zadovoljava sve vaše potrebe, zahteve i želje.

Najpoznatije marke fiksnih telefona

Jasno je da je uvek na snazi pravilo koje glasi da poznat brend donosi i siguran kvalitet, pa je tako slučaj i sa fiksnim telefonima. Stoga, nećete pogrešiti ako odaberete Panasonic, Philips, ili Alcatel i Gigaset bežične telefone.

Iz celog teksta zaključujemo da fiksne telefone delimo na žične i bežične. Žični imaju tu prednost da će raditi i kada nestane struja, na primer, dok bežični telefoni to nisu u mogućnosti. Zbog toga bi trebalo da razmislite pri kupovini, jedan žični uređaj bi svakako dobro došao, jer se nikada ne zna kada ćete možda morati da uputite neki hitan poziv određenoj službi ili nekom licu.

Fiksna telefonija

U današnje vreme primat je preuzela digitalna fiksna telefonija. Cene korišćenja su takve da imate određene besplatne minute, nakon čega se pozivi tarifiraju prema standardnom cenovniku.

To bi značilo da su gratis minuti u okviru pretplate koju plaćate svakog meseca.

Fiksni telefoni cena:

Cene fiksnih telefona zavise od toga da li želite žični ili bežični uređaj. Po pravilu, žični uređaji su nešto jeftiniji, i njihova cena se kreće od 1300 din. pa sve do 2900 dinara, dok za bežične telefone treba izdvojiti od 2400 din. pa sve do 13500 dinara za pojedine modele Panasonic telefona.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

30.08.2018
Miroslav Jagnjic

Cene fiksnih telefona zavise od toga da li želite žični ili bežični uređaj. Po pravilu, žični uređaji su nešto jeftiniji, i njihova cena se kreće od 1300 din. pa sve do 2900 dinara, dok za bežične telefone treba izdvojiti od 2400 din. pa sve do 13500 dinara za pojedine modele Panasonic telefona.