Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju SIP TELEFONE

Beograd

Flutto - telefoni i centrale
Flutto - telefoni i centrale
Bregalnička 18
Zvezdara
Beograd Pozovi

Uspostavite dobru i sigurnu vezu sa svetom, izaberite Flutto telefone i centrale. Kao generalni uvoznici Panasonic telefona i prateće opreme možemo da garantujemo vrhunski kvalitet proizvoda. Pored toga, nudimo i telefaks aparate, mobilne t...
Pročitaj više

5.0 | 5 ocena
Pre 10 h poslednji put pozvana firma
 
 
 SIP telefoni su napredni i inteligentni telefoni, koje ćete sigurno poželeti za svoj posao.

Ako vam je ovaj termin ipak nepoznat, predlažemo da naš tekst pročitate do kraja, kako biste saznali niz korisnih i zanimljivih informacija vezanih za ovu temu.

Šta su SIP telefoni?

Njihove karakteristike su da su intuitivni i pametni, te da će vam njihovo korišćenje omogućiti bolju komunikaciju, a samim tim i uspešnije poslovanje. Kada se sve to zajedno sabere, dobijate veću produktivnost. Već vidimo da vam se dopadaju SIP telefoni, pa da nastavimo dalje sa njihovim dobrim osobinama.

Dakle, SIP telefoni su tako dizajnirani da zadovolje kupce koji traže i očekuju vrhunske karakteristike, i savršenu funkcionalnost. Slobodno možemo reći da nabavkom SIP telefona stvarate dodatnu vrednost za svoj posao.

Koje mogućnosti imaju SIP telefoni?

 
 Kao što se može pretpostaviti, mogućnosti SIP telefona su zaista mnogobrojne. Naime, karakteriše ih high-definition audio, dva LAN porta, napajanje iz mreže PoE, konektori za priključenje naglavnih slušalica, kao i širok full duplex speakerphone.

Ukoliko očekujete da komunicirate bez problema i briga, želite visoke performanse, kao i bogat izbor funkcija, tada je prava odluka da kupite SIP telefone.

Prednost SIP telefona u odnosu na klasične

Već iz celog teksta vidimo da je u pitanju širok dijapazon različitih karakteristika koje daju značajnu prednost SIP telefonima u odnosu na obične. Pre svega, vi dobijate sigurni povraćaj uloženog, jer su njihove mogućnosti i funkcije brže, pružaju više i bolje. Pri svemu tome, način upotrebe je veoma jednostavan.

Još jedna u nizu prednosti SIP telefona u odnosu na klasične modele je u tome da se već dugi niz godina primenjuju na mrežama ITS provajdera, što znači da je na taj način osigurano jednostavno aktiviranje i kompatibilnost.

SIP telefoni prodaja

Danas je moguće pogledati celokupnu ponudu na jednom mestu, odnosno pregledati lepo osmišljene web prezentacije firmi koje se bave prodajom ove vrste urađaja.

SIP telefoni su prikazani kroz fotografije, uz tekstualni opis u kome su navedene njihove najznačajnije karakteristike.

Na primer, možete da se odlučite za uređaj koji ima do šest linija sa identifikacijom poziva, koji ima multy-proxy podršku, kao i upozorenje na prioritetne pozive.

Uz to, poseduje LCD displej sa tri linije, kao i LED indikaciju za propušten poziv ili poruku koja je na čekanju. Ima personalni telefonski imenik, call forward/call transfer/call waiting, caller ID; konferencija do tri učesnika, deset predefinisanih tastera, osam programabilnih tastera sa LED lampicom, četiri navigaciona tastera, Do Not Disturb taster, spikerfon uz koga možete da automatski odgovorite na poziv, kao i prikaz do šest linija dolaznih poziva.

Naravno, ovo je samo jedan od modela, a postoje i dosta napredniji, što sve možete da saznate na opisani način – pogledajte web prezentacije, i izaberite uređaj koji će odgovarati vašim zahtevima, potrebama i željama.

SIP telefoni cena:

Cene SIP telefona se kreću od 6500 din. pa sve do 27000 dinara za određene modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Marina Dakic
    30.08.2018 03:43

    SIP telefoni su tako dizajnirani da zadovolje kupce koji traže i očekuju vrhunske karakteristike, i savršenu funkcionalnost. Slobodno možemo reći da nabavkom SIP telefona stvarate dodatnu vrednost za svoj posao.