Pre možda pola veka, jedini telefoni koji su postojali bili su fiksni, žični uređaji. Tada nismo mogli da se šetamo po kući i da razgovaramo, već smo bili ograničeni kablom, koji je bio dužine možda svega metar i po. Nakon toga, pojavljuju se bežični telefoni, koji imaju i mnogo drugih prednosti i skoro u potpunosti menjaju prvobitne uređaje.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju BEŽIČNE TELEFONE

Beograd

Flutto - telefoni i centrale
Flutto - telefoni i centrale
Bregalnička 18
Zvezdara Pozovi

Uspostavite dobru i sigurnu vezu sa svetom, izaberite Flutto telefone i centrale. Kao generalni uvoznici Panasonic telefona i prateće opreme možemo da garantujemo vrhunski kvalitet proizvoda. Pored toga, nudimo i telefaks aparate, mobilne t...
Pročitaj više

Pre možda pola veka, jedini telefoni koji su postojali bili su fiksni, žični uređaji. Tada nismo mogli da se šetamo po kući i da razgovaramo, već smo bili ograničeni kablom, koji je bio dužine možda svega metar i po. Nakon toga, pojavljuju se bežični telefoni, koji imaju i mnogo drugih prednosti i skoro u potpunosti menjaju prvobitne uređaje.

Ako vas zanimaju razne korisne informacije o bežičnim telefonima, na pravom ste mestu da ih saznate – čitaćete o bežičnim telefonima kratkog i velikog dometa, saznaćete koje su najpoznatije marke ovih uređaja, gde ih možete kupiti, kao i po kojim cenama i slično.

Bežični telefoni kratkog dometa

Ovakvu vrstu uređaja ćemo najčešće susresti u domaćinstvima. Radi se o aparatima koji su različitih tehničkih karakteristika u smislu da memorišu određen broj poziva, pružaju identifikaciju, odnosno podržavaju Caller ID – mogućnost da vidite broj koji vas poziva; takođe, možete ponovo da pozovete poslednjih deset brojeva (ili više u zavisnosti od uređaja), a uz sve to, aparati se lako kače-montiraju na zid, zbog čega su izuzetno praktični i štede prostor.

Koriste baterije određene jačine, koje dolaze uz telefon pri kupovini.

Bežični telefoni velikog dometa

Kada kažemo veliki domet, tada mislimo na fiksnu liniju koja može da doseže čak 50 ili 150 kilometara. Pored osnovnih funkcija, oni imaju mogućnost slanja i primanja faksa, poseduju baznu i autoantenu.

U kompletu se dobija baza sa kablom, kao i telefonska slušalica sa punjačem.

Određeni modeli funkcionišu na sledeći način: u gradu do sedam kilometara, a i do dvadeset pet km sa daljinskom antenom.

Bežični telefoni prodaja

U doba internet komunikacije, nije potrebno da po ceo dan obilazimo prodavnice u gradu da bismo videli sve modele koji postoje na tržištu i da bismo napravili pravi izbor. Umesto svega toga, dovoljno je da pogledamo veoma lepo osmišljene web prezentacije firmi koje se bave prodajom bežičnih telefona.

Na prezentacijama su artikli predstavljeni kroz sliku i kraći tekstualni opis. Fotografija predstavlja aprarat koji je slikan iz više uglova i moguće ju je uvećati, dok opis znači da ćete biti upoznati sa glavnim tehničkim karakteristikama bežičnog telefona.

Pored svega toga, moguće je uporediti cene, a kada se odlučite na kupovinu, tj. naručivanje, isto možete da završite u par jednostavnih koraka. Artikal se dodaje u korpu, nakon čega sledi potvrda porudžbine i plaćanje, koje se obavlja putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti.

Nakon evidentiranja vaše uplate, naručeni bežični telefon stiže na vašu adresu a rok isporuke je najčešće oko dva radna dana.

Najpoznatije marke bežičnih telefona

Dobra marka, tj. poznat brend gotovo uvek znači da ćete dobiti i kvalitet. To bi značilo da će vas uređaj pouzdano služiti tokom dužeg niza godina, kao i da ima razne funkcije koje želite – veliku memoriju, jasan zvuk, lepe melodije dolaznih poziva, mogućnost identifikacije poziva i slično.

Savetujemo da odaberete Panasonic, Gigaset, Alcatel, Philips...

Bežični telefoni – cena:

Cene bežičnih telefona se kreću u rasponu od 2400 din. pa sve do 13500 dinara za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Matija Lukic
    30.08.2018 03:45

    Kada se prica o bezicnim telefonima vazno je reci da se radi o aparatima koji su različitih tehničkih karakteristika u smislu da memorišu određen broj poziva, pružaju identifikaciju, odnosno podržavaju Caller ID – mogućnost da vidite broj koji vas poziva; takođe, možete ponovo da pozovete poslednjih deset brojeva (ili više u zavisnosti od uređaja), a uz sve to, aparati se lako kače-montiraju na zid, zbog čega su izuzetno praktični i štede prostor.