Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Andriajana Simic
Cene za svecane frizure variraju od fizerke do frizerke ali se u proseku krecu od 50 eura pa na vise sve zavisti od toga za koju priliku vam treba a to zaista nije bas korektno.
Marina Zivkovic
Naravno da su svecane frizure u ovoj pri posebno zanimljive. Pri tome, cene su takodje naravno i vise nego vazne i definitivno nista ne bi trebalo da im fali.
Mihajlo Nastasovic
Po svemu sudeci sigurno da one mogu da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Jovana Milinkovic
Ovo su i vise nego odlicne frizure.
Todor Markovic
Po pravilu su one zaista nesto posebno i nesto sto sigurno pre ili kasnije treba da dodje do izrazaja.
Lea Stankovic
Po meni su koliko mi se samo cini, svecane frizure u danasnje vreme pocele da lice na sve samo ne na nesto normalno.
Janko Zivanovic
ja sam inace bas zadovoljan kako u danasnje vreme zene izgledaju sa modernim frizurama.
Simona Vucinic
Sto se mene licno tice, ako je nesto bitno onda je pre svega to da svecane frizure budu nesto posebno sve drugo je manje vazno.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, svecane frizure su nesto u sta mozete da imate puno poverenje da vas nece izveveriti.
Marta Dencevic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovih frizura tice, samo trebad a se odlucite za kvalitet. Sve drugo i je inace manje vazno.
Ivan Stojanovic
Ipak su svecane frizure svecane frizure. Oko toga, zaista ne treba da bude neke velike nedoumice. Ukoliko se vec odlucite za kvalitet na taj nacin, onda se sigurno necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Svecana frizura je svecana frizura. Samo treba da pronadjete neko provereno mesto gde biste mogli da ih uradite.
Marko Petrovic
Po pitanju svecanih frizura, samo treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem i nista vise oko toga nema da brinete.
Nikolina Pantelic
Ukoliko su vam vec potebne kvalitetne svecane frizure, samo trebad a posetite frizerski salon Marko No1 i da se bas tamo licno uverite oko kvaliteta.
Jana Stankovic
Cene za svecane frizure variraju od fizerke do frizerke ali se u proseku krecu od 50 eura pa na vise sve zavisti od toga za koju priliku vam treba a to zaista nije bas korektno.
Dusan Markovic
Mislim da se u nekim situacija zene i vise nego sto je potrebno opterecuju sa nekim frizurama. Zbog toga, msilim da je ubedljivo najbolje kada biste se po ovom pitanju sve malo oslobodile.
Biljana Brankovic
Ukoliko zelite da uradite kvalitetnu scevanu frizuru, onda u svakom slucaju treba da izaberete nekog proverenog frizera-frizerku, kako vam se ne bi desio neki peh. Pre svega, kako vam se ne bi desilo da vam losa frizura upropasti celokupno veselje.
Marina Zivkovic
Svecana frizura je nesto na sta svaka zena treba da obrati paznju. Ukoliko vec znate da vam predstoji neka svecanosti ili ceremonija, onda je najbolje da svog fizera pozovete na vreme i da za zakazete kako kasnije ne biste ponovo upali u problem.