O nama - FRIZERSKI SALON LOFT PARRUCCHIERI BY PETAR KOSTIĆ


Loft Parrucchieri by Petar Kostić je ekskluzivni salon u Novom Sadu koji je otvoren 2013. godine sa željom da ponudi frizersko-kozmetičke usluge po najvišim svetskim standardima. Za sve koji hoće da uđu u svet profesionalnog šminkanja, u sklopu salona organizuje se i škola šminkanja Kostić Helen studio.

Osnivač salona Loft Parrucchieri je Petar Kostić, profesionalni frizer i član umetničkog tima frizerske akademije Loft Parrucchieri iz Italije. Tokom više od 20 godina bavljenja frizerskim poslom, Petar Kostić je uzeo učešće na brojnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu gde je osvojio značajna priznanja.

Jedan je od retkih umetnika sa ovih prostora koji je imao javni nastup na Međunarodnom sajmu lepote Cosmoprof u Bolonji, rame u rame sa pravim velikanima i majstorima frizerskog zanata. Takođe, redovni je učesnik Sajma u Beogradu, Fashion Week-a i drugih sličnih manifestacija.

Salon Loft Parrucchieri by Petar Kostić nudi sledeće usluge:

U prijatnom ambijentu salona koji uvek odiše pozitivnom energijom očekuje Vas profesionalni tim frizera koji nudi veliki broj tehnika šišanja i kolorisanja kose u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima. Zahvaljujući upotrebi najkvalitetnije kozmetike vodećih svetskih brendova, obezbeđena je vrhunska nega Vaše kose. U domen našeg rada ulazi i izrada svečanih frizura za svaku važnu priliku kada želite da zablistate posebnim sjajem.

Pored kose, u salonu Loft Parrucchieri by Petar Kostić podjednaka pažnja se posvećuje i lepoti Vašeg lica. U tu svrhu nudimo profesionalni make-up za sve prilike, kao i nadogradnju svih vrsta trepavica. Za kompletiranje savršenog izgleda možete izabrati neku od brojnih kozmetičkih usluga: manikir, pedikir, depilacija, maderoterapija…

Ukoliko želite da budete deo sveta lepote, mode i glamura, škola šminkanja Kostić Helen studio organizuje edukaciju po posebno osmišljenom programu koji obuhvata teorijski i praktični deo. Tokom teorijske obuke polaznici imaju priliku da steknu znanja iz oblasti dermatologije, higijene, estetike, da se upoznaju sa preparatima, ali i da prođu kroz teorijske vežbe u vidu slikarskih tehnika senčenja.

U okviru praktične obuke u školi šminkanja Kostić Helen studio polaznici imaju priliku da uče i usavršavaju se u pet tehnika šminkanja, uz kompletno obezbeđen materijal. Na kraju obuke koja traje 40 sati, polaže se završni ispit pred tročlanom komisijom i na obezbeđenim modelima.
Takođe, postoji mogućnost frizerskih edukacija grupno ili individualno, uz opciju usavršavanja u Italiji.

Za dodatne informacije posetite naše stranice na društvenim mrežama:
Loft Parrucchieri by Petar Kostić: loftparrucchieribyPK
Kostić Helen Studio: kostichelenstudio
Instagram: @loft_by_pk

Radno vreme:
utorak – subota od 12-20h
nedelja i ponedeljak neradni dani

Frizerski salon Loft Parrucchieri by Petar Kostić, Jovana Subotića 11, Novi Sad

Iskustva i komentari posetilaca

26.04.2019 01:27
Nikola Pejovic
Ako zelite najbolju frizuru u gradu definitivno dodjite u salon Prica Pariza! Sve apsolutno najbolje imam da kazem za ovaj salon. Vesela atmosfera i profesionalna usluga i sve to za jako dobre cene
26.04.2019 01:24
Kristina Velickovic
Petar je vrhunski majstor svog zanata! Svaki put kad odem kod njega vracam se sa osmehom od uva do uva!
08.07.2018 02:13
Igor Stevanovic
Najbolji muski frizer u Novom Sadu, devojke ga hvale kazu da vrh radi pramenove
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Frizerski saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Loft Parrucchieri by Petar Kostić
  • Loft Parrucchieri by Petar Kostić,
  • Loft Parrucchieri by PK Novi Sad,
  • Loft Parrucchieri,
  • Loft Parrucchieri by Petar Kostić radno vreme