Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Jovana Lukic
Veoma je po meni bitno da svaka zena izgleda moderno i uredne. Zbog toga svaka zena treba posebno paznju da posveti sisanju kose. Ukoliko to ne ucini rizikuje da pocne da zivi i izgleda neuredno.
Todor Markovic
Nikada ono nije bilo nesto posebno pristupacno a i kako god da okrenete, nije to ni nesto sto bi posebno trebalo da me brine. Druge stvari mi nisu vise bas toliko vazne.
Jovana Milinkovic
Nije ono ni malo jeftino. Sve drugo je samo gubljenje vremena ukoliko mene licno pitate.
Todor Markovic
ukoliko ovako nesto budete radili, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati.
Lea Stankovic
U svakom slucaju treba i mora da se dobro plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Janko Zivanovic
Po meni ono mora debelo da se plati. Sve je ostalo samo gubljenje vremena.
Simona Vucinic
pre svega je problem u tome sto sisanje kose nikada ne moze da se uradi po nekim narocito povoljnim cenama.
Petar Jankovic
U svakom slucaju, dobar frizer je neko ko zlata vredi.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, svako sisanje kose je ipak nesto sto je posebno zanimljivo. Pri tome, zaisat treba da nadjete nekog profesionalca.
Ivan Stojanovic
Svaki dobar i kvalitetan frizer drzi do sebe. Tako da ukoliko ume da radi posao cene za sisanje kose mu i nece biti bas toliko pristupacne.
Ljubinka Sreckovic
Sto se tice sisanja kose, moje jedino misljenje je da ukoliko vec planirate da redovno odrzavate svoju kosu, da mu svakom slucaju za tako nesto i treba da platite.
Marko Petrovic
Zaista ne bi treba da bude neka velika mudrost i filozofija sisanje kose. Bas iz toga razloga po tom pitanju treba da se opreelite za kvalitet i da vise nista dalje po tom pitanju ne brinete.
Nikolina Pantelic
Imam isljucivo samo pozitivne komentare i preporuke kada pricamo o sisanju kose za svoju frizerku Frajlicu.
Jana Stankovic
Sisanje kose je nesto sto u danasnje vreme mozete da imate puno poverenje da ce doprineti vas lepoti i zbog toga ne trebad a zalite novac.
Dusan Markovic
Smatram da svaki muskarac redovno treba da sisa svoju kosu kako bi ona u potpunosti izgledala moderno. Pri tome, redovno sisanje kose je jedan od prvih pokazatelja higijene.
Biljana Brankovic
Mislim da na zenama jedna od prvih stvari koja zapadne za oko muskarcima je upravo frizura. Zbog toga, svaka zena adekvatnu paznju treba da posveti redovnom odrzavanju kose, odnosno sisanju kose. U tom smislu vam savetujem da pronadjete nekog savremenog frizera i da sa njim blisko saradjujete.
Marina Zivkovic
Veoma je po meni bitno da svaka zena izgleda moderno i uredne. Zbog toga svaka zena treba posebno paznju da posveti sisanju kose. Ukoliko to ne ucini rizikuje da pocne da zivi i izgleda neuredno.