Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Katarina Perisic
Marina Zivkovic
Svako sencenje kose mora posebno da se plati. Ne treba ako ste devojka koja drzi do sebe da to prepustite nekom drugom. Pre svega, dobro treba uvek unapred da razmiliste o izboru nekog konkretnog frizerskog salona.
Mihajlo Nastasovic
u svakom slucaju moze ono da se uradi bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, moze ono da se uradi bez nekih vecih problema kako god da okrenete.
Todor Markovic
Sencenje kose je zaista nesto sto bi trebalo i moralo da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Lea Stankovic
Po meni ono u svakom slucaju mora da se ozbiljno plati. Nista tu po meni ne trab da bude nesto cudno.
Janko Zivanovic
U svakom slucaju je ovo nesto sto pre ili kasnije treba da se plati.
Simona Vucinic
Ovo sencenje je u svakom slucaju nesto sto dosta kosta i sto treba dosta da se plati.
Petar Jankovic
Zaista koliko mi se cini zenek zaista poprilicno preteruju po ovom pitanju.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, sencenje kose je u svakom slucaju nesot sto bas debelo treba da se plati.
Ivan Stojanovic
Bas sam relativno skoro pricao sa zenom na ovu temu i sama mi je rekla da je sencenje kose nesto sto u svakom slucaju bas dosta treba da se plati.
Ljubinka Sreckovic
Sencenje kose je realno ipak nesto sto predstavlja savremenu tehniku. Sva sreca pa je ona u danasnje vreme, manje - vise svima dostupna. Bas iz tog razloga po tom pitanju treba da se odlucite za jedan ozbiljan kvalitet.
Marko Petrovic
Po ovom pitanju zaisat bi bilo najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem, odnosno strucnim mestom.
Nikolina Pantelic
Po meni, veoma povoljne cene za sencenje kose mozete da proandjete na mestu koje se zove Estillo Arte koje zaista ima i vise nego povoljne cene.
Jana Stankovic
Ovo je svakako neka posebna tehnika u koju treba da imate puno poverenje da ce sve uraditi kako je potrebno. Sencenje kose zbog toga kosta minimum 50 eura.
Dusan Markovic
Mislimd a zene po ovom pitanju cesto imaju obicaj da preteruju i zbog toga bi najbolje bilo kada bi se malo opustile i definitivno pocele da uzivaju u zivotu.
Biljana Brankovic
Sencenje kose je po meni tehnika koju ne moze svako na kvalitetan nacin da obavi. To nezno pravljenje razlike u nijansama pramenova ne moze ni svacije oko na estetski pravilan nacin da primeti. Cula sam po pitanju sencenja dosta pozitivnih misljenja o salonu La Marta.
Marina Zivkovic
Po meni je sencenje kose cist marketinski trik kako bi se kupile i uzele pare od mladih i naivnih devojaka. navodnokosa posle ovog tretmana izgleda prelepo. Cisto sumnjam u to.