O nama - BEAUTY VIBES BY O&N


Iako je izgledalo kao da ćemo se u životu baviti nečim sasvim drugim, naša ljubav prema ulepšavanju i kreativnosti frizerskog i šminkerskog posla navela nas je da im se ipak posvetimo u potpunosti. Tako je nastao salon lepote Beauty Vibes by O&N, u kojem ćete dobiti profesionalnu šminku i frizuru, kao i osnovne kozmetičke usluge, koje će Vam obezbediti zadovoljstvo i lepotu u svakoj prilici.

Bez gubljenja dragocenog vremena, jurcanja od salona do salona, Beauty Vibes by Olgica i Natalija na jednom mestu nudi:

S obzirom na to da mnogo ulažemo u sopstvenu edukaciju i stalno usavršavanje, obezbedili smo i Vama mogućnost da postanete profesionalni šminker, ali i nastavu koja će Vam obezbediti da jednako kvalitetno našminkate i same sebe. Beauty Vibes by O&N nudi kako osnovne, tako i više nivoe usavršavanja za profesionalne šminkere i potpuno jedinstveni kurs: "Kako sebe našminkati na najbolji način?".

U želji da postignuti kvalitet održimo na tako visokom nivou, opredelile smo se za rad sa svetski poznatim brendom za negu kose - Maroccanaoil, čiji su efekti zaista neverovatni, dok su za postojanu kolorizaciju kose i njeno stilizovanje zaslužni Schwarzkopf proizvodi.

Naše bogato znanje sticale smo u školi šminkanja Tijane Avramović, zatim na Master Class-u Svetlane Minić i Ines Jarak, radeći na televiziji, novosadskom Fashion Week-u, a dragoceno pedagoško iskustvo vodeći edukacije u okviru škole šminkanja Sophies Choice u Novom Sadu. Tu su i Napredni color seminar H.F.B. - Belgrade GatHAIRing 2018; zatim Master seminar by Petar Tubić; škola Branislava Komazeca, organizatora Serbia Hair Open-a i drugo.

Budite sigurne da ćete uz našu pomoć na jednom mestu dobiti sve što Vam je potrebno da izgledate odlično, jer je nama, kao i Vama, najvažniji kvalitet. Saslušaćemo sve Vaše želje, predložiti rešenja i zajedno postići baš ono što Vam najbolje pristaje.

Uspešno radimo šminku i frizuru za sve vrste Photo Shooting-a.

Na Vaše poverenje odgovaramo stručnošću, ljubaznošću i ljubavlju. Posetite nas što pre i osetite istinsku čaroliju dobre šminke i sređene kose.

Beauty Vibes by O&N, Novi Sad

Radno vreme:
ponedeljak 09 - 19h
sreda - petak 09 - 19 h
subota 09 - 16 h
nedelja 09 - 14 h
(utorkom ne radimo)

Adresa: Mičurinova 46, Novi Sad

Telefoni:
021 302 34 83 Salon
060 407 09 90 Natalija
063 182 86 68 Olgica

Instagram: @Beautyvibesnovisad
Facebook: Beauty Vibes Novi Sad
E-mail: beautyvibesnovisad@gmail.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Kozmeticki saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Beauty Vibes by O&N
  • Beauty Vibes,
  • Beauty Vibes by O&N,
  • Beauty Vibes by O and N,
  • Beauty Vibes Novi Sad,
  • Beauty Vibes radno vreme