Dodaj firmu

CD Matrix Print lasersko graviranje

Vrhunski kvalitet, prestižan dizajn koji odiše prepoznatljivošću i jedinstvenošću, ukratko znači samo jedno - CD Matrix Print , Novi Sad, lasersko graviranje na svim podlogama.
Pročitaj više

Masarikova 18, lokal 2
Novi Sad

Štamparija Maglovski

Štamparija Maglovski je prepoznatljiva po sito štampi na tekstilu koja je dovedena do savršenstva. Pored toga, pruža usluge štampe i veza na majicama, kačketima i ostalom tekstilu, kao i izradu reklamnog materijala kolornom štampom.
Pročitaj više

Milenka Stojkovića 33
Novi Sad

Štamparija Stella Print & Design

Štamparija Stella Print & Design već 10 godina pruža niz usluga u oblasti štampe reklamnog materijala, grafičkog i web dizajna. Zahvaljujući upotrebi savremene opreme, u našem radu su zastupljene sve tehnike štampe, uz vrhunski kvalitet usluge i profesionalizam.
Pročitaj više

Futoški put 51
Novi Sad

PAPIKO-štampa na papučama

Obradujte neku Vama dragu osobu originalnim papučama dizajniranim prema Vašoj ideji. Papiko papuče se ručno izrađuju od vrhunskih pamučnih materijala, a željena slika ili tekst se prenose kvalitetnom digitalnom štampom koja je neosetna na dodir.
Pročitaj više

Zvezdarska 13, Veternik
Novi Sad

Foto OKO štamparija

Foto OKO stamparija se nalazi na adresi Bogdana Suputa 73, Novi Sad
Pročitaj više

Bogdana Šuputa 73
Novi Sad

Zorana Zoe Design grafički dizajn

Grafički dizajn je i umetnost i veština, tako da je grafički dizajner zapravo i vrhunski poznavalac profesionalnih alata za dizajniranje (Adobe paket), ali i svojevrstan umetnik koji će Vam u svakoj prilici ponuditi kreativno i originalno rešenje.
Pročitaj više

Banatska 10a
Novi Sad

Štamaprija Constanta

Štamparija Constanta pokriva širok dijapazon usluga iz sfere štampe: ofset, digitalna, štampa na šoljama i tekstilu, UV štampa Iza nas je dugogodišnje iskustvo u poslu, a savremena oprema i preciznost u radu, garantuju vrhunski kvalitet usluge i pristupačne cene.
Pročitaj više

Cvećarska 23
Novi Sad

Štamparija Grafičar

Štamparija Grafičar
Pročitaj više

Bože Kuzmanovića 29, Novi Sad
Novi Sad

Štamparija Eko grafo duga

Štamparija Eko grafo duga
Pročitaj više

Svetozara Miletića 23, Novi Sad
Novi Sad

Štamparija Elit Graf

Štamparija Elit Graf
Pročitaj više

Milutina Bojića 9, Novi Sad
Novi Sad

Štamparija Color print

Štamparija Color print
Pročitaj više

Profesora Grčića BB, Novi Sad
Novi Sad

Štamparija D Punkt

Štamparija D Punkt
Pročitaj više

Trg mladenaca 7, Novi Sad
Novi Sad

Štamparija Daniel print

Štamparija Daniel print
Pročitaj više

Doža Đerđa 53, Novi Sad
Novi Sad

Štamparija Budućnost

Štamparija Budućnost
Pročitaj više

Šumadijska br. 12, Novi Sad
Novi Sad

Štamparija Boje

Štamparija Boje
Pročitaj više

Petefi Šandora 62, Novi Sad
Novi Sad

Štamparija Artprint

Štamparija Artprint
Pročitaj više

Profesora Grčića 2, Novi Sad
Novi Sad

Štamparija AMB Grafika

Štamparija AMB Grafika
Pročitaj više

Futoški put 67, Novi Sad
Novi Sad

Stamparija Ilic

Arse Teodorivica 8, Novi Sad
Novi Sad

Novosti iz rubrike Stamparije

Vidi sve (4)

Koje vrste kartona možete izabrati u štampariji?

U štamparijama u Novom Sadu, možete pronaći različite vrste papira i kartona za štampu različitih proizvoda. Neki papiri se koriste za izradu čestitki, neki za izradu čvršćih kutija, a neki za vizit karte.

Koje vrste kartona možete izabrati u štampariji?

Čemu služi digitalna štampa?

Digitalne štamparije u Novom Sadu primenjuju digitalnu štampu za veliki broj proizvoda. Ovaj vid štampe bazira se na principu direktnog prenosa materijala sa kmpjutera na podlogu.

Čemu služi digitalna štampa?

Šta sve može direktna UV štampa?

Zahvaljujući UV štampi koja je dostupna u štamparijama u Novom Sadu, možemo dobiti fantastične proizvode kao što su pokloni, natpisi, gedžeti, a dobri su i za keramiku, nakit i kućni pribor.

Šta sve može direktna UV štampa?

Kako da izaberete odgovarajući papir u štampariji?

Štamparije u Novom Sadu za svoj rad koriste različite vrste papira a koji papir se može koristiti za vaš proizvod koji želite da vam štamparija izradi, zavisiće pre svega od specifikacije i zahteva proizvoda. Za štampu određenih proizvoda može se koristiti samo jedna vrsta papira, dok za druge vrste proizvoda možete sami izabrati papir po želji.

Kako da izaberete odgovarajući papir u štampariji?
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
19.10.2023 01:41

Ovo je verovtano najjaca stamparija u Novom Sadu

Neregistrovan korisnik
05.02.2020 09:24

Odlična saradnja, za svaku pohvalu i preporuku

Dusan Visnjic
10.07.2018 03:38

Pored mnogobrojnih stamparija koje se nalaze u Novom Sadu,svima preporucujem stampariju Maglovski. Kod njih sam u vise navrata porucivao reklamni materijal za firmu i super su odradili. Nemam nikakvu zamerku na njihov rad. Krajnje korektni i profesionalni.

Danijela Markovic
10.07.2018 03:29

Ukoliko zelite da vama dragu sobu iznenadite na krajnje neobican i nesvakidasnji nacin,Papiko-stampa je pravi izbor za vas. Pre svega bave se prodajom papuca,koje su jako kvalitetne,ali i pored prodaje,ono sto ih izdvaja i cini jedinstvenim jeste stampa na papucama,bilo da zelite neki tekst,ili pak neku sliku,oni ce to odraditi bez ikakvih problema i bicete i vise nego odusevljeni. Ovakav poklon retko koga moze da ne iznenadi.

Mile Banduka
10.07.2018 03:24

Prezadovoljan sam radom stamparije Foto Oko koja se nalazi u Novom Sadu. Ono sto bih posebno izdvojio kada je ova stamparija u pitanju jeste tacnost i efikasnost usluga koje nude. Ono sto je sigurno jeste da klijenta nece izneveriti. Postuju dogovor i cene svacije vreme.

Nada Nastasijevic
10.07.2018 03:22

Stamparija Constanta sa razlogom traje toliki niz godina. Velik broj zadovoljnih musterija stoji iza njih. Sve to su zasluzili odanim i predanim radom. Sve pohvale i samo tako nastavite.

Igor Stevanovic
08.07.2018 02:51

Sve pohvale za ovu stampariju u Novom Sadu

Katarina Perisic
05.07.2018 09:46

Porucili smo u stampariju Stella print pozivnice za vencanje. Kada su stigle bili smo odusevljeni kvaliteton kojim su uradjene. Svaki detalj na pozivnici bio je savrsen. Imaju jako veliki izbor pozivnica za. Sve vrste svecanosti i dogadjaja. Sve pohvale i preporuke.

Andriajana Simic
05.07.2018 09:44

Stamparija Maglovski is Novog Sada radi najkvalitetniju stampu na tekstily. Radili smo za firmu reklamne majice i kackete i prezadovoljni smo uslugom. Sve pohvale i preporuke za stampariju Maglovski.

Zeljana Jeremic
05.07.2018 09:42

Papriko stamparij iz Novog Sada radi veoma kvalitetne papuce za sve clanove porodice. Ono sto me posebno odusevilo je sto postoji mogucnost da vam napisu neki kraci tekst na papucama pa ond aone predstavljaju unikat na neki nacin i idealne su ukoliko zelite da iznenadite drage osobe.

Darko Nikolic
07.06.2018 07:57

Ukoliko Vam trebaju pozivnice za vencanje ili neku drugu svecanost stamparija Stella je pravo mesto za Vas. Rade sve vrste stampe a posebno su specijalizovani za izradu i stampu pozivnica. Sve pohvale i preporuke.

Aleksandar Mihajlovic
07.06.2018 07:50

Pre nekoliko dana porucio sam reklamni materijal za firmu u sampariji Maglovski. Ljudi su zaista posao odradili fenomenalno. Veoma sam zadovoljan i svima ih preporucujem.

Nikola Petronijevic
07.06.2018 07:48

Jedinstvena stamparija u Novom Sadu. Porucio sam za devojku papuce na kojima ce pisati tekst i kada sam video kako su uradili odusevio sam se. Papuce su veoma kvalitetne a sto je jako bitno i cena je veoma pristupacna. Sve pohvale i preporuke za Papiko

Igor Stevanovic
12.05.2018 11:32

Ja vam preporucujem ovu stampariju. imam odlicnu saradnju sa njima i svakako smatram da su jedni od boljih u Novom Sadu

Bojana Bojic
28.04.2018 11:30

Iz licnog iskustva bih preporucila papuce ,koje pravi Papiko iz Novog Sada...Papuce su udobne..,estetski vrlo prijatne za oko .Ono sto je meni najvaznije ,jako dobra fora za unikatan poklon ,sa stampom bilo koje slike,a krajnji efekat je da svakom ,kome sam odnela na poklon je bio ,iskreno iznenadjen i odusevljem kada je vide stampu na papucama sa omiljenim likom

Milan Petkovic
24.04.2018 09:33

Radili smo kod njih vez na tekstilu za uniforme. Jako kvalitetno su nam uradili i stampanje na uniformama, majstori su i za digitalnu stampu

Vladimir Velickovic
24.04.2018 09:31

Stamparija Maglovski je lider u Novom Sadu za stampanje na majica, stampanje na tekstilu i vezovima. Stvarno sve rade jako kvalitetno

Marko NIkolic
12.08.2015 01:53

Ukoliko Vam je potrebna dorada, dizajn i priprema za štampu u Novom Sadu preporučujem Foto oko.

Marija Nišić
04.08.2015 01:47

Stamparija ShowMe je najbolji partner kada je u pitanju zrada flajera. sve preporuke

Dragana
01.06.2013 08:14

Postovani Molim Vas recite kolik kod Vas kosta stamapanje knjige koja ima vise od 300 stranica? Neke od tih stranica mi ne trebaju, kao sto su literatura. Hvala!

Svetlana
16.10.2012 01:18

Sav opis i istorijat firme mi deluje ozbiljno i perspektivno. Sav moj komentar je da bih volela da radim u takvom preduzeću, mislim da sam time sve rekla. Unapred zahvalna . S postovanjem Banić Svetlana

Mladost Dublje
09.07.2012 12:12

Postovani: Javljamo se iz svilajnca; u rukovodstvu sam u jednom neafirmisanom fudbalskom klubu pod nazivom Fk.Mladost Dublje nadomak grada. Organizovanim radom i zalaganjem smo sredili i renovirali svoje terene , i jedna samo od boljih ekipa u ovom takmicenju konkretno medjuopstinske lige Svilajnac.Despotovac,paracin i Jagodine. Vodeci smo u ovom prvenstvu i neplaniramo tu da se zaustavimo,samim tim na nase utakmice dolazi dosta publike kako iz naseg mesta i opstine tako iz iz gradova i opstina koje smo naveli. Ovim putem vas pitamo da li bi ste zeleli da vas reklamiramo i to putem reklama koje bi ste vi nama poslali a koje bi mi postavljali oko stadiona (igralista) . Ovo je kao sto smo napomenuli neafirmisan klub i nema toliko profesionalizma u svemu ovome pitamo vas slobodnom voljom kako bi ste se takodje i vi nama javili ako ste zainteresovani i poslali vas reklamni matrerijal u obliku : Platna,Limenih tabla,cirada ili kako vec posedujete ili ste radili prethodno. Uz napomenu da nepostoji nikakva novcana nadoknada koju mi vama trazimo niti ikakvo uclanjenje jednostavno mi vama cinimo uslugu i reklamiramo vas a vi nama da ceo nas renovirani projekat izgleda lepse,modernije i profesionalnije. Ako postoji interesovanje sa vase strane javite nam se kako bi se dogovorili oko adrese i nacina slanje. S"postovanjem .......Fk.mladost Dublje. Fudbalski klub : " FK MLADOST DUBLJE " --

Milana
18.04.2012 01:16

Mozete li mi poslati izbor pozivnica sa cenama?Hvala!

Ljiljana
02.04.2012 12:33

Mozete li mi poslati izbor pozivnica sa cenama?Hvala!

Jasna
29.03.2012 11:07

Gdine Ilicu, mozete li mi poslati izbor pozivnica sa cenama i/ili cenovnik same usluge stampe tj.printa na obicnom papiru u boji. Unapred hvala. Srdacan pozdrav, Jasna

Aleksandra
05.09.2011 10:50

Da li Vam je potrebna radnica?

Branko Popravak
20.08.2011 02:19

Zdravo Miodrag čuli smo se u subotu, u vezi pozivnica za svadbu. Molim vas da mi pošaljete izbor pozivnica sa cenama, radi odabira i eventualne porudžbe u vašoj štampariji. Pozdrav branko

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane