Kontakt podaci za vašu firmu

Štamparija Maglovski

  • 2
5.0 | 11 ocena
Štamparija Maglovski je prepoznatljiva po sito štampi na tekstilu koja je dovedena do savršenstva. Pored toga, pruža usluge štampe i veza na majicama, kačketima i ostalom tekstilu, kao i izradu reklamnog materijala kolornom štampom....
Pročitaj više
Milenka Stojkovića 33
Novi Sad

Štamaprija Constanta

  • 1
5.0 | 5 ocena
Štamparija Constanta pokriva širok dijapazon usluga iz sfere štampe: ofset, digitalna, štampa na šoljama i tekstilu, UV štampa Iza nas je dugogodišnje iskustvo u poslu, a savremena oprema i preciznost u radu, garantuju vrhunski kvalitet us...
Pročitaj više
Cvećarska 23
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Milica Markovic
U Beogradu se moze pronaci dosta mesta na kojima se moze odraditi stampa velikih formata. Sve zavisi sta vam je potrebno. Licno sam saradjivao sa Kolortonom po pitanju grafickog dizjna i sa njima sam i vise nego zadovoljan.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, stampa na soljama je ipak nesto sto u Beogradu u ovom trenutku predstavlja jedan zaista i vise nego lep poklon. Takav jedan lep poklon ipak moze u danasnje vreme da vam uradi svaka na neki nacin moderna stamparija koja je posebno osposobljena za takvu tehniku.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju treba da se dosta plati, kako god da okrenete. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, svaka stampa na soljama jeste nesto sto debelo mora da kosta.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, stampa na soljama je nesto sto pre ili kasnije treba da dodje do izrazaja. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Marta Dencevic
Po meni je ova stampa zaista nesto sto je manje vise svima potrebno.
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, stampa na soljama je nesto sto debelo treba da se plati. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
Ljubinka Sreckovic
Po meni je ona ako mene pitate i vise nego odlican poklon od kojeg zaista ne postoji nista bolje.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, ovo postaje sve unosniji i unosniji posao.
Nikolina Pantelic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta stampe. Ako se za nju odlucite, sigurno je samo to da se nikada necete pokajati.
Janko Zivanovic
Sto se tice stampe na soljama, samo treba da znate da po tom pitanju zaista treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Jana Stankovic
Po ovom pitanju ako mene licno pitate, veoma je vazno da posetite neku proverenu stampariju u koju po mom misljenu mozete da imate puno poverenje.
Petar Jankovic
Koliko mogu da vidim sve veci broj stamparijase odlucuje da prosiri svoj posao i da pri tome poseti neko provereno mesto koje je poznato po kvalitetnim soljama.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna stampana soljama, zaisat je potrebno onda po tom pitnau da se posavetujete sa Simply grafix. Ipak je to stamparija u koju mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
Mislim da je neka prosecna cena koju je potrebno izdvojiti za stampu na soljama oko 250 dinara po solji.
Marko Petrovic
Neka lepa solja sa stampom na njoj moze biti jedan jako lep rodjendanski poklon u koji se narocito mozete lepo oduseviti ukoliko odlucite da ga uradite. Pri tome, ne treba ni novac da zalite.
Ivana Petrovic
U stampariji Penda sam uradila stampu na soljama kao rodjendanski poklon. Koristila sam postojece fotografije. Mogu vam reci da sam prezadovoljna. Takodje, sve radi bas brzo.
Dusan Markovic
Koja bi bila cena? Gde bi najbolje bilo to da uradim? Potrebno mi je za jednu posebnu osobu i njen rodjendan.