Sportski centar Gladiator

0.0 | 0 ocena
Ulica: Oslobođenja bb
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Sportski centar Gladiator
Mobilni: 065/

O nama

SPORTSKI CENTAR GLADIJATOR

Uživajte u rekreaciji sa prijateljima ili odradite profesionalni trening na vrhunskom nivou, izaberite Gladijator Sportski centar. Naš moderno opremljeni centar raspolaže otvorenim i zatvorenim terenom sa veštačkom podlogom i mnogobrojnim pratećim sadržajima za trening i rekreaciju na vrhunskom nivou.

Ljubiteljima fudbalske igre svih generacija, Sportski centar Gladijator želi da ponudi samo najbolje, kako bi mogli da dodatno usavršavaju svoje fudbalske veštine. Ono po čemu je naš centar prepoznatljiv je otvoreni teren sa veštačkom travom, jedan od malobrojnih u gradu koji se može iznajmiti.

Teren na otvorenom ima dimenzije standardnog fudbalskog igrališta, sa najkvalitetnijom veštačkom podlogom koja je sasvim nova. Zahvaljujući reflektorima, treninzi se održavaju i u večernjim časovima. Takođe, postoji mogućnost igranja na četvrtini velikog terena koji je istih dimenzija kao teren u balonu.

Pored otvorenog terena, u sklopu sportskog centra Gladijator nalazi se i balon za mali fudbal. Standardne dimenzije terena sa vrhunskom veštačkom podlogom i brojni prateći sadržaji, garantuju maksimalno uživanje tokom treninga.

Svim školama fudbala koje žele da njihovi članovi treniraju u idealnim uslovima, sportski centar Gladijator nudi mogućnost saradnje. Posebno smo ponosni što u našem centru trenira Ženski fudbalski klub Crvena zvezda. Naši tereni su dostupni i onima koji žele da treniraju individualno, bilo da su u pitanju profesionalni fudbaleri ili rekreativci.

Najbolji način da se opustite nakon treninga jeste piće sa prijateljima u našem kafiću, uz prijatan razgovor i sumiranje utisaka sa utakmice. Tokom letnje sezone u funkciji je prelepa bašta okružena zelenilom koja predstavlja pravu oazu za odmor i uživanje.

Sportski centar Gladijator nudi veliki broj termina za treninge tokom celog dana, a posebno u večernjem terminu od 20-23h. Trenirajte kao pravi gladijator!

Radno vreme:

svaki dan od 09-23h

Gladijator Sportski centar, Oslobođenja bb, Rakovica, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Sportska sala Novi Beograd, Goce Delceva 38, Novi Beograd, Beograd
  Vozd sport - sportska hala, Sinjska 38, Voždovac, Beograd
  Cha Cha Moon - iznajmljivanje sale za fitnes, TC Piramida, Jurija Gagarina 149, II sprat, Novi Beograd, Beograd
  Sportske sale - Flavium, Bore Vukmirovića 14а, Deli Radivoja 7, Voždovac, Beograd
  Sala za borilačke sportove, fitnes i aerobik ODžK "Beograd", Bore Vukmirovića 14a (stadion OFK Beograd), Palilula, Beograd
  Fitness sala Mirijevo, iznajmljivanje, Ljubise Miodragovica 52, Zvezdara, Beograd
  Star Wellness & Sport Sale i Hale, Braće Jerković 112, Voždovac, Beograd
  Perun Sportska sala, Bul. Peke Dapčevića 32 (Kumodraška 240), Voždovac, Beograd
  ARENA - Sala za izdavanje, Bulevar Revolucije 39d, Kaluđerica, Grocka, Beograd