O nama - GLADIATOR SPORTSKI CENTAR


Gladijator Sportski centar nudi vrhunske uslove za rekreativno i profesionalno bavljenje fudbalom. U okviru našeg moderno opremljenog centra nalaze se otvoreni fudbalski teren sa veštačkom travom, balon za mali fudbal, svlačionice, kafić i mnoštvo drugih sadržaja za sport i rekreaciju.

Bilo da želite da unapredite Vaše profesionalne veštine ili da uživate u partiji fudbala sa prijateljima, Sportski centar Gladijator ima termin za Vas. Izgrađen po najvišim standardima za ovu vrstu objekta, naš centar otvara vrata za ljubitelje fudbalske igre svih generacija.

Sportski centar Gladijator je jedan od retkih u gradu koji poseduje veliki fudbalski teren sa veštačkom travom. Pored nove trave visokog kvaliteta, teren je opremljen reflektorima što omogućava igranje fudbala na svežem vazduhu i u večernjim terminima. Postoji mogućnost igranja na četvrtini velikog terena koji je istih dimenzija kao teren u balonu.

Ako više volite da trenirate u zatvorenom prostoru, tu je naš balon za mali fudbal sa terenom standardne veličine. I ovaj teren je prekriven veštačkom travom visokog kvaliteta, što obezbeđuje optimalne uslove za bavljenje fudbalom.

Gladijator Sportski centar je otvoren za saradnju sa svim školama fudbala koje žele da treniraju u savremenim uslovima, kao i za individualne treninge profesionalnih fudbalera i rekreativaca. Posebno smo ponosni što u našem centru trenira Ženski fudbalski klub Crvena zvezda.

Ukoliko želite da se opustite nakon treninga i razmenite utiske sa prijateljima, na raspolaganju Vam je kafić, uz veliki izbor pića po pristupačnim cenama. Tokom letnje sezone otvorena je prelepa bašta smeštena u prijatnom ambijentu prepunom zelenila.

Sportski centar Gladijator nudi veliki broj termina za treninge tokom celog dana, a posebno u večernjem terminu od 20-23h. Trenirajte kao pravi gladijator!

Radno vreme:
svaki dan od 09-23h

Gladijator Sportski centar, Oslobođenja bb, Rakovica, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

03.05.2021 17:13
Neregistrovan korisnik

Fenomenalno!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Baloni za mali fudbal
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Gladiator Sportski centar
  • Gladiator Sportski centar,
  • Sportski centar Gladiator Rakovica,
  • Sportski centar u Rakovici,
  • Gladiator Sportski centar radno vreme,
  • Iznajmljivanje balona za mali fudbal